LOBBENS Ingrid

Contactgegevens LOBBENS Ingrid: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOBBENS Ingrid: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOBBENS Ingrid

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Graaf van Hoornestraat 33; 9850; Nevele, België

Telefoon (phone): 09 371 82 36 (+32-09 371 82 36) 09 371 82 36 (+32-09 371 82 36)

Fax (fax): 09 371 82 36 (+32-09 371 82 36) 09 371 82 36 (+32-09 371 82 36)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOBBENS Ingrid: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOBBENS Ingrid"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOBBENS Ingrid"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOBBENS Ingrid, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOBBENS Ingrid. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOBBENS Ingrid, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOBBENS Ingrid. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOBBENS Ingrid
Products information LOBBENS Ingrid

BTW identificatienummer (tax): BE08173522949
Ondernemingsnummer: 8374298095
Hoofdstad (capital): 257,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 679,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in LOBBENS Ingrid zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOBBENS Ingrid
(Get full report from official database of BE for LOBBENS Ingrid)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOBBENS Ingrid
Addition kinds of activities for LOBBENS Ingrid

354501. Precisie meetinstrumenten | Precision measuring tools
32690103. Keuken- en tafelartikelen, grof aardewerk | Kitchen and table articles, coarse earthenware
51629902. Kunststoffolie | Plastics film
54999901. Gedroogd fruit | Dried fruit
72990104. Scalp behandeling service | Scalp treatment service

Werken bij LOBBENS Ingrid: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOBBENS Ingrid: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOBBENS Ingrid. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOBBENS Ingrid. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteurs gevelbekleding m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwproject in uitvoering te Leuven zijn wij dringend op zoek naar plaatsers m/v Het betreft het monteren van aluminium gevel- en plafondbekleding

  • Arbeider Spoorwegen (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Destelbergen, gespecialiseerd in de spoorwegen, zijn wij dringend op zoek naar 5 SPOORWEGARBEIDERS (M/V).  Ervaring is een pluspunt, maar onze klant investeert in zijn medewerkers. Ben jij gemotiveerd en wil je een mooie cent verdienen in de bouw, dan is deze job op jouw lijf geschreven. Je vertrekt in team naar de verschillende werven, deze liggen over heel Vlaanderen en je dag ziet er als volg uit: Bils plaatsen kabels trekken putten graven materialen verplaatsen

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected].

  • Zaalmedewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan op zoek naar een zaalmedewerker! Opleiding of ervaring... Je werkt niet op zondag en bent nog een extra dag vrij tijdens de week. Service Coupé Zaterdag werken vanaf 18u00

  • Customer Service medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas is ITZU jobs op zoek naar een medewerk(st)er Order Entry/ Customer Care. Je staat in voor de correcte ingave van bestellingen. Je beheert het klantencontact omtrent leveringen. Je zorgt voor een correcte orderverwerking en de facturatie ervan.

  • Depotmonteur Antwerpen Haven (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tienen-Linter-Glabbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Young Talent voor HSEQ-project Haven van Antwerpen - 2 à 3 dagen/week (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zoeken we een Young Talents voor een HSEQ-project rond veiligheid. Onze klant is momenteel bezig met een project waarbij ze alle bestaande procedures, checklists, etc. binnen één van de busines units aan het updaten, vereenvoudigen zijn (lean) en standaardiseren zijn over de verschillende magazijnen. Ter ondersteuning zoeken we een Young Talents die ervaring/inzicht wilt krijgen in de verschillende logistieke en operationele processen. Je zal de bestaande procedures moeten verifiëren met de huidige werkwijzen, lean maken en zoeken naar een standaard over de verschillende locaties heen. Het zal dus een combinatie zijn van op de vloer gaan verifiëren, met de mensen verifiëren en de procedure effectief uitwerken

  • Dakdekker platte daken (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant uit Aartselaar zijn wij dringend op zoek naar dakwerkers. Je komt terecht in een bedrijf van +/-20 mensen. Wat mag je verwachten? Een goede omkadering en professionele bedrijfsstructuur. Iedereen krijgt de kans om te groeien in zijn functie, gesteund door opleidingen en het delen van ervaring van de geoefenden. Je wordt verloond volgens het barema van de bouw en je krijgt een vast contract na interimperiode!

  • Freelance docent 'elektricien' (locatie: Aalst) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent "elektricien" Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur heb je ervaring met het opleiden of coachen van studenten. Vanuit jouw praktijkervaring leid je de nieuwe generatie op. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak.

Zoek naar antwoorden van LOBBENS Ingrid in sociale netwerken
Look for responds of LOBBENS Ingrid in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOBBENS Ingrid. Laat een reactie achter voor LOBBENS Ingrid. LOBBENS Ingrid bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOBBENS Ingrid. Leave a respond for LOBBENS Ingrid. LOBBENS Ingrid on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOBBENS Ingrid op de google maps. Adres en contacten LOBBENS Ingrid
Location of LOBBENS Ingrid on the google maps. Address and contacts of LOBBENS Ingrid

Andere gerelateerde bedrijven als come LOBBENS Ingrid LOBBENS Ingrid: EMILE MICHIELS | Holsbeek Cie | PAUL DE PROOST | A. OOSTERLYNCK | YVES RASIR

Other related companies as LOBBENS Ingrid: EMILE MICHIELS | Holsbeek Cie | PAUL DE PROOST | A. OOSTERLYNCK | YVES RASIR

LOBBENS Ingrid is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOBBENS Ingrid, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08173522949. Het bedrijf LOBBENS Ingrid bevindt zich op het adres: Graaf van Hoornestraat 33; 9850; Nevele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 257,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 679,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in LOBBENS Ingrid zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOBBENS Ingrid is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOBBENS Ingrid is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOBBENS Ingrid, openstaande posities, locatie van LOBBENS Ingrid op de kaart.

LOBBENS Ingrid is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOBBENS Ingrid, company assigned to the tax number BE08173522949. The company LOBBENS Ingrid is located at the address: Graaf van Hoornestraat 33; 9850; Nevele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 257,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 679,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in LOBBENS Ingrid were not found.
The main activity of LOBBENS Ingrid is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LOBBENS Ingrid is not available. You also can look at reviews of LOBBENS Ingrid, open positions, location of LOBBENS Ingrid on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOBBENS Ingrid, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOBBENS Ingrid, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOBBENS Ingrid, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOBBENS Ingrid, employees, financial statistics.