FRANS VAN DE MAELE

Contactgegevens FRANS VAN DE MAELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANS VAN DE MAELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANS VAN DE MAELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TORHOUTSESTEENWEG 51; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59500183 (+32-59500183) 59500183 (+32-59500183)

Fax (fax): +32 (83) 179-60-10 +32 (83) 179-60-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANS VAN DE MAELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANS VAN DE MAELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANS VAN DE MAELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANS VAN DE MAELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANS VAN DE MAELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANS VAN DE MAELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANS VAN DE MAELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANS VAN DE MAELE
Products information FRANS VAN DE MAELE

BTW identificatienummer (tax): BE05145690917
Ondernemingsnummer: 5188262939
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 203,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FRANS VAN DE MAELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANS VAN DE MAELE
(Get full report from official database of BE for FRANS VAN DE MAELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANS VAN DE MAELE
Addition kinds of activities for FRANS VAN DE MAELE

27410400. Muziek boek en bladmuziek publicatie | Music book and sheet music publishing
31119902. Speciaalleer, nec | Specialty leathers, nec
35339900. Olie- en gasveldmachines, nec | Oil and gas field machinery, nec
36990605. Verlengsnoeren | Extension cords
37320101. Vissersboten: Kreeft, Kreeft, Oester, etc .: Klein | Fishing boats: lobster, crab, oyster, etc.: small
50330100. Dak- en bekledingsmaterialen | Roofing and siding materials
50489903. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic
79220103. Casting bureau, theatraal | Casting bureau, theatrical

Werken bij FRANS VAN DE MAELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANS VAN DE MAELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANS VAN DE MAELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANS VAN DE MAELE. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

 • Bekister (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste bekisters. Wil je als bekister aan de slag? Heb je de juiste motivatie en wil je bijleren? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Neem dus zeker zo snel mogelijk contact op met Randstad construct Kortrijk.

 • Commerciële binnendienst medewerker Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Commerciële binnendienst medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Leuven. Onze klant is een van de meest toonaangevende internationale partners actief in winkelinrichting. Als Commerciële binnendienst medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent van a tot z verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de verkoopsafdeling: o Je bent het eerste aanpreekpunt voor klanten (via mail of telefonisch) o Je zorgt voor de commerciële ondersteuning van de vertegenwoordigers en staat in voor: klantencontacten, prijzen opvragen, prijscalculaties maken, offertes opmaken, presentaties voorbereiden, orders verwerken en leveringen opvolgen. o Je bent de spilfiguur tussen klanten, hoofdkantoor en productie, magazijn en boekhouding - Je bent verantwoordelijk voor het beheren van het leveranciersbestand: contacten met leveranciers, centraliseren van informatie, vergelijken van voorwaarden bij verschillende leveranciers,… - Je bent het centrale aanspreekpunt voor IT en telefonie: je coördineert de aankoop van nieuwe hardware/software, onderhoudt contact met de IT-dienst in Leipheim en België By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Monteur Industriebouw Prefabelementen (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen.

 • INSTELLER SPUITGIETMACHINES (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma gespecialiseerd in huisdierartikelen gaan wij op zoek naar iemand met kennis/ervaring in de kunststofverwerking, spuitgietprocessen en matrijzen. Firma gelegen regio Groot Kortrijk. Taken Optimalisatie van spuitgietprocessen Opstart van nieuwe matrijzen Analyse en meedenken naar oplossingen van spuitgietproblemen Automatisatie Invoeren van nieuwe systemen om de kwaliteit en efficiëntie te verzekeren Bijscholingen volgen Opleidingen geven aan collega’s

 • Dossierbeheerder (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze administratieve en coördinerende functie treed je op als spilfiguur tussen de leveranciers van kantoormeubelen en de eindklanten. Je volgt de inkomende orders op van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de orderverwerking. In deze functie onderhoud je een nauw contact met de planning zodat je een tijdige levering kan garanderen. Je koppelt terug naar eindklanten, monteurs en meubelleveranciers. Je bent de rechterhand van de Back-Office Manager. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

 • Huishoudhulp 16u/week (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Amby Koersel

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

 • Weekendwerk - Bakkerij Merelbeke Flora (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: VIO

  Type: Studentenjob

  Slaap jij in het weekend niet graag uit?  Heb jij het talent om lekkere broodjes aan klanten te verkopen?  Met andere woorden, zoek jij een weekendjob waar je je verkoopstalent kan bovenhalen terwijl je omringd bent door de heerlijke geur van versgebakken brood?  Dan ben je de persoon die wij zoeken! Voor een trendy bakkerij, waarbij de filialen uit de grond rijzen als paddenstoelen, zijn wij op zoek naar een flexibele weekendkracht. Wat houdt dit exact in?  Je kan drie weekends per maand de klanten met een brede glimlach verwelkomen en verder helpen, de verkoop in de winkel op jou nemen en het onderhoud van winkel doen. Dit zowel op zaterdag, zondag als feestdagen. Ofwel werk je in de voormiddag (6.00u-12.00u) ofwel in de namiddag (12.00u-18.00u). Dit kan verder besproken worden met de winkelverantwoordelijke. 

 • Magazijnmedewerker (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: VAN DE VELDE - WILLEMS

  Type: Studentenjob

  -ontvangst en controle binnengekomen goederen -aanvullen winkelrekken -algemene taken magazijnbeheer

 • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fokus PraktijkHuis is een dynamische groepspraktijk voor algemeen welzijn. Bent u als kinderpsycholoog / kinderpsychologe op zoek naar een sfeervolle en inspirerende ruimte om uw klanten te begeleiden? Een plaats die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een kinderpsycholoog / kinderpsychologe die zich op zelfstandige basis (minimum 2 dagen per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

 • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

  Type: Werfreserve

  Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

Zoek naar antwoorden van FRANS VAN DE MAELE in sociale netwerken
Look for responds of FRANS VAN DE MAELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANS VAN DE MAELE. Laat een reactie achter voor FRANS VAN DE MAELE. FRANS VAN DE MAELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANS VAN DE MAELE. Leave a respond for FRANS VAN DE MAELE. FRANS VAN DE MAELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANS VAN DE MAELE op de google maps. Adres en contacten FRANS VAN DE MAELE
Location of FRANS VAN DE MAELE on the google maps. Address and contacts of FRANS VAN DE MAELE

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANS VAN DE MAELE FRANS VAN DE MAELE: Wullepit C | STUDIO LINEAIR | K. DARING CLUB BLANKENB. | NEW DEC | DE RONDE & DRUBBEL NV

Other related companies as FRANS VAN DE MAELE: Wullepit C | STUDIO LINEAIR | K. DARING CLUB BLANKENB. | NEW DEC | DE RONDE & DRUBBEL NV

FRANS VAN DE MAELE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANS VAN DE MAELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05145690917. Het bedrijf FRANS VAN DE MAELE bevindt zich op het adres: TORHOUTSESTEENWEG 51; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 203,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in FRANS VAN DE MAELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANS VAN DE MAELE is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANS VAN DE MAELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANS VAN DE MAELE, openstaande posities, locatie van FRANS VAN DE MAELE op de kaart.

FRANS VAN DE MAELE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANS VAN DE MAELE, company assigned to the tax number BE05145690917. The company FRANS VAN DE MAELE is located at the address: TORHOUTSESTEENWEG 51; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 203,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in FRANS VAN DE MAELE were not found.
The main activity of FRANS VAN DE MAELE is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANS VAN DE MAELE is not available. You also can look at reviews of FRANS VAN DE MAELE, open positions, location of FRANS VAN DE MAELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANS VAN DE MAELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANS VAN DE MAELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANS VAN DE MAELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANS VAN DE MAELE, employees, financial statistics.