STUDIO LINEAIR

Contactgegevens STUDIO LINEAIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO LINEAIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO LINEAIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENHEIDE 29; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36636688 (+32-36636688) 36636688 (+32-36636688)

Fax (fax): +32 (50) 844-62-73 +32 (50) 844-62-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO LINEAIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO LINEAIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO LINEAIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO LINEAIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO LINEAIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO LINEAIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO LINEAIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO LINEAIR
Products information STUDIO LINEAIR

BTW identificatienummer (tax): BE02639709472
Ondernemingsnummer: 3240386962
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 642,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in STUDIO LINEAIR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Secretariaatsdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO LINEAIR
(Get full report from official database of BE for STUDIO LINEAIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO LINEAIR
Addition kinds of activities for STUDIO LINEAIR

349902. Metalen huishoudelijke artikelen | Metal household articles
382202. Hardware voor milieu toezichthouders | Hardware for environmental regulators
32290200. Optisch glas | Optical glass
36489908. Zwembad verlichting fixtures | Swimming pool lighting fixtures
48139901. Telefoonkabel service, land of duikboot | Telephone cable service, land or submarine
59619916. Postorder huis, nv | Mail order house, nec

Werken bij STUDIO LINEAIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO LINEAIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO LINEAIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO LINEAIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kernverantwoordelijkheden: Het uitvoeren van dagelijkse E&I onderhouds- en inspectietaken, registratie en rapportering Samenwerken met de E&I specialist en de maintenance technicians aan de planning, uitvoering en opvolging van de automatisatie en elektrische instrumentatiewerkzaamheden Helpen in het analyseren en oplossen van processtoringen Het maken van werkinstructies, procedures en records met betrekking tot E&I Implementeren op correcte wijze Preventief onderhoud Het uitvoeren van elektrische aanpassingswerken aan de meetinstrumenten Meettechnieken - Regeltechnieken - E&I - processtoringen - Meetinstrumenten

  • Ramenwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het wassen van ramen voor o.a kantoren, showrooms..

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) schoonmaak kok die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een proper en hygiënisch woonzorgcentrum. Je staat in voor het onderhoud van zowel de kamers van onze bewoners als de gemeenschappelijke ruimtes. Je kan hiervoor gebruik maken van moderne materialen en degelijke schoonmaakproducten.

  • STUDENT ONDERHOUD Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes van het rusthuis. Een hart voor ouderenzorg is zeker een pluspunt Je hebt bij voorkeur al een ervaring als student in het onderhoud Je werkt graag binnen een multidisciplinair team Je bent dynamisch Je beschikt over een goede teamgeest

  • Chauffeur Lincent (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY LINCENT

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Voorlader - Vrachtwagenchauffeur CE baché (VAC106 Genk) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in zwaar vervoer van coils en staal zijn wij wegens uitbreiding van de activiteiten, op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE met ervaring baché voor de regio Genk. U staat in voor het voorladen van trailers, deze trailers staan op de parking van het bedrijf en dienen binnen gereden te worden om vervolgens terug buiten op de parking geplaatst te worden. U dient als voorlader de lading te zekeren. Er wordt verwacht dat je nieuwe werknemers die opstarten wegwijs maakt. Ook hou je de orde op de parking en ben je stipt. Je zal een 10 trailers per dag voorladen (het laden zelf gebeurd door de fabriek) je dient wel telkens af en aan te koppelen, het dak te openen en de palen te plaatsen. Start 6h 's morgens. Gemiddeld 12h/dag.

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Allerlei pannes snel en efficiënt oplossen - Preventieve taken uitvoeren op het machinepark - Materiaal correct onderhouden en gezond houden - Bestelaanvragen indienden bij de technische aankoper - Meedenken over verdere optimalisaties - Diverse werkopdrachten uitvoeren

  • Personal trainer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

    Type: Zelfstandige activiteit

    - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Medisch Pedicure (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: GREELIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

  • Verkoper/adviseur (flexijob) op zaterdag M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper voor zaterdagen. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over onze producten. Je geeft uitleg over de technische kant. Je zal actief verkopen en klanten ook zelf gaan aanspreken. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook, kassasysteem)

Zoek naar antwoorden van STUDIO LINEAIR in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO LINEAIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO LINEAIR. Laat een reactie achter voor STUDIO LINEAIR. STUDIO LINEAIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO LINEAIR. Leave a respond for STUDIO LINEAIR. STUDIO LINEAIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO LINEAIR op de google maps. Adres en contacten STUDIO LINEAIR
Location of STUDIO LINEAIR on the google maps. Address and contacts of STUDIO LINEAIR

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO LINEAIR STUDIO LINEAIR: FLEXEL (WOMMELGEM) NV | ORGANISATIECOM. GR.PRIJS J. DE MUYNCK | Ixelinvest SA | Cajou (Logis van België) | Domar

Other related companies as STUDIO LINEAIR: FLEXEL (WOMMELGEM) NV | ORGANISATIECOM. GR.PRIJS J. DE MUYNCK | Ixelinvest SA | Cajou (Logis van België) | Domar

STUDIO LINEAIR is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO LINEAIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02639709472. Het bedrijf STUDIO LINEAIR bevindt zich op het adres: MOLENHEIDE 29; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 642,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Secretariaatsdiensten. Producten gemaakt in STUDIO LINEAIR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STUDIO LINEAIR is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO LINEAIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO LINEAIR, openstaande posities, locatie van STUDIO LINEAIR op de kaart.

STUDIO LINEAIR is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO LINEAIR, company assigned to the tax number BE02639709472. The company STUDIO LINEAIR is located at the address: MOLENHEIDE 29; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 642,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Secretariaatsdiensten. Products created in STUDIO LINEAIR were not found.
The main activity of STUDIO LINEAIR is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO LINEAIR is not available. You also can look at reviews of STUDIO LINEAIR, open positions, location of STUDIO LINEAIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO LINEAIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO LINEAIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO LINEAIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO LINEAIR, employees, financial statistics.