FILIP DEGROOTE

Contactgegevens FILIP DEGROOTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FILIP DEGROOTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FILIP DEGROOTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AMSTERDAMSTRAAT 11; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59501818 (+32-59501818) 59501818 (+32-59501818)

Fax (fax): +32 (64) 349-32-83 +32 (64) 349-32-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FILIP DEGROOTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FILIP DEGROOTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FILIP DEGROOTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FILIP DEGROOTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FILIP DEGROOTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FILIP DEGROOTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FILIP DEGROOTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FILIP DEGROOTE
Products information FILIP DEGROOTE

BTW identificatienummer (tax): BE03367004394
Ondernemingsnummer: 9759674072
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 390,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FILIP DEGROOTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer onroerend goed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FILIP DEGROOTE
(Get full report from official database of BE for FILIP DEGROOTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FILIP DEGROOTE
Addition kinds of activities for FILIP DEGROOTE

0172. druiven | Grapes
344306. Voeringen / voering | Liners/lining
25420200. Kantoor en winkel showcases en display armaturen | Office and store showcases and display fixtures
25420210. Showcases (niet gekoeld): behalve hout | Showcases (not refrigerated): except wood
80629904. Ziekenhuis, medische school affiliatie | Hospital, medical school affiliation

Werken bij FILIP DEGROOTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FILIP DEGROOTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FILIP DEGROOTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FILIP DEGROOTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Metselaar (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, regio Brugge, zijn wij op zoek naar metselaars. Jouw taken: Totaal ruwbouw concept metselen en verlijmen Indien nodig kan je ingezet worden in grondwerken en rioleringswerken (geen ervaring vereist) Je werkt zowel aan moderne als pastorie nieuwbouw

 • Calculator (m/v) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ACTIEF DEINZE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een jong en dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar een Calculator (M/V) Verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het voorbereiden en calculeren van inkomende prijsvragen. - Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van meetstaten. - Je voert technische berekeningen en kostprijscalculaties uit. - Je onderhoudt goede contacten met onze klanten, toeleveranciers en onderaannemers. - Je zorgt voor een vlotte dossieroverdracht naar de projectleiders.

 • PLOEGCHEF NACHT MAGAZIJN DISTRIBUTIE (M/V) (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: LINK 4 JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een grondige inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het volledig crossdock gebeuren en verzeker je samen met je team (12 tal medewerkers) de operationele doorstroming van in- en uitgaande goederen. Je bent het centraal aanspreekpunt en springt bij waar nodig om en optimale magazijnwerking te garanderen. Je neemt initiatief, toont een actieve betrokkenheid en rapporteert aan de directie. Je zorgt voor de opleiding en begeleiding van nieuwe magazijniers.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Alken (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE - TERNAT - DILBEEK (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Asse, Dilbeek en Ternat zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp in Maldegem (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die wij zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • HUISHOUDHULP OUDENAARDE (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • Student 2 dagen ! deze week nog! (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Waregem zijn wij op zoek naar een student om te helpen bij het opriumen van het magazijn. mooie verdienste (12.5€/uur)! ben je deze week nog twee dagen beschikbaar? neem dringend contact op !

 • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

  Type: Vaste Job

  Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

 • DOCENT FRANS (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

 • Huisarts (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

Zoek naar antwoorden van FILIP DEGROOTE in sociale netwerken
Look for responds of FILIP DEGROOTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FILIP DEGROOTE. Laat een reactie achter voor FILIP DEGROOTE. FILIP DEGROOTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FILIP DEGROOTE. Leave a respond for FILIP DEGROOTE. FILIP DEGROOTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FILIP DEGROOTE op de google maps. Adres en contacten FILIP DEGROOTE
Location of FILIP DEGROOTE on the google maps. Address and contacts of FILIP DEGROOTE

Andere gerelateerde bedrijven als come FILIP DEGROOTE FILIP DEGROOTE: SOC. SECRETARIAAT S.B.B. | WEIGERT J | Dockx J | Regency Bookshop | ADMINISTRATION COMMUNALE

Other related companies as FILIP DEGROOTE: SOC. SECRETARIAAT S.B.B. | WEIGERT J | Dockx J | Regency Bookshop | ADMINISTRATION COMMUNALE

FILIP DEGROOTE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FILIP DEGROOTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03367004394. Het bedrijf FILIP DEGROOTE bevindt zich op het adres: AMSTERDAMSTRAAT 11; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 390,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer onroerend goed. Producten gemaakt in FILIP DEGROOTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FILIP DEGROOTE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FILIP DEGROOTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FILIP DEGROOTE, openstaande posities, locatie van FILIP DEGROOTE op de kaart.

FILIP DEGROOTE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FILIP DEGROOTE, company assigned to the tax number BE03367004394. The company FILIP DEGROOTE is located at the address: AMSTERDAMSTRAAT 11; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 390,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer onroerend goed. Products created in FILIP DEGROOTE were not found.
The main activity of FILIP DEGROOTE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FILIP DEGROOTE is not available. You also can look at reviews of FILIP DEGROOTE, open positions, location of FILIP DEGROOTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FILIP DEGROOTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FILIP DEGROOTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FILIP DEGROOTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FILIP DEGROOTE, employees, financial statistics.