SOC. SECRETARIAAT S.B.B.

Contactgegevens SOC. SECRETARIAAT S.B.B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOC. SECRETARIAAT S.B.B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOC. SECRETARIAAT S.B.B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEIRGORENSTRAAT 6; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14436401 (+32-14436401) 14436401 (+32-14436401)

Fax (fax): +32 (65) 719-78-62 +32 (65) 719-78-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOC. SECRETARIAAT S.B.B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOC. SECRETARIAAT S.B.B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOC. SECRETARIAAT S.B.B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOC. SECRETARIAAT S.B.B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOC. SECRETARIAAT S.B.B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOC. SECRETARIAAT S.B.B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOC. SECRETARIAAT S.B.B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOC. SECRETARIAAT S.B.B.
Products information SOC. SECRETARIAAT S.B.B.

BTW identificatienummer (tax): BE02569122314
Ondernemingsnummer: 6587646484
Hoofdstad (capital): 439,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 541,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in SOC. SECRETARIAAT S.B.B. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Secrétariats sociaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOC. SECRETARIAAT S.B.B.
(Get full report from official database of BE for SOC. SECRETARIAAT S.B.B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOC. SECRETARIAAT S.B.B.
Addition kinds of activities for SOC. SECRETARIAAT S.B.B.

272102. Tijdschriften, uitgeverij en drukwerk | Periodicals, publishing and printing
504303. Filmapparatuur | Motion picture equipment
33579904. Automotive draad en kabel, behalve ontstekingsset: nonferrous | Automotive wire and cable, except ignition sets: nonferrous
34969915. Draadwikkeling | Wire winding
36510114. Kussens, stereo | Pillows, stereo
51139905. Patronen, papier | Patterns, paper

Werken bij SOC. SECRETARIAAT S.B.B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOC. SECRETARIAAT S.B.B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOC. SECRETARIAAT S.B.B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOC. SECRETARIAAT S.B.B.. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht seizoensarbeiders! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar sorteerders/sorteersters in een modern groentebedrijf. Naast het sorteren van de groenten staat u ook in voor het reinigen van uw lijn. Wat zijn de hoofdtaken van sorteerder/sorteerster? Visueel inspecteren van de verse/diepgevroren groenten aan de verleesband. Groenten met kwaliteitsgebreken verwijderen uit de productstroom of eventueel het kwaliteitsgebrek wegsnijden. Vreemde voorwerpen uit de productstroom verwijderen. Tijdens een productiestop: de lijn helpen reinigen, droog en nat met schuim. Zorg ervoor dat de verleesband tijdens productie nooit onbemand achterblijft, indien het wel zou voorkomen, verwittig onmiddellijk de chef productie/verpakking /bandverantwoordelijke. Bij een eventuele lijnstilstand: de werkpost reinigen, nat met schuim

  • Praktijkleerkracht Hout - Werkend Antwerpen Zuid (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Stedelijk Onderwijs Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je krijgt een klasopdracht voor: DBSO 3e graad 6/20 TV Hout DBSO 3e graad 21/29 PV Hout     

  • Onderhoudstechnieker weekendploeg (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrij regio Wielsbeke is AGO Jobs & HR op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het volledige machinepark, waarbij je instaat voor preventief onderhoud, het oplossen van terugkerende problemen en waar je meehelpt met opbouw en opstart van nieuwe lijnen. Daarnaast kan je ingeschakeld worden om elektrische aanpassingen aan te brengen. Je werkt heirvoor steeds in het weekend tussen 5u en 17u.

  • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Agilitas Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Katoen Natie werft aan! Student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Katoen Natie zijn we nog op zoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de week. Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen en magazijnen voor het verwerken van inkomende goederen en klaarzetten van bestellingen. Je kan tewerkgesteld worden in 2 shiften of in de dagploeg. Er is busvervoer voorzien om je van en naar het werk te brengen.

  • Jobstudent mechanica (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een mechanieker binnendienst. De mechaniekers binnendienst staan in voor alle mechanische werken die worden uitgevoerd in het atelier. De handelingen die zij mogen uitvoeren worden bepaald en gecontroleerd door de Workshop Supervisor. Deze handelingen variëren van mechanische werken aan electromotoren,pompen en motorreduktoren. De mechanische werken aan electromotoren houden o.a. in: (het demonteren van electromotoren, electrisch en mechanisch opmeten van de motoren, reinigen van motor en gedemonteerde onderdelen,...)

  • zelfstandige logopedist(e) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK LIESBETH UVIN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde logopedist(e) die mij zou kunnen vervangen tijdens mijn zwangerschapsverlof. Je begeleidt kinderen met leerstoornissen & vertraagde spraak- en taalontwikkeling. De sessies gaan zowel door op school (overdag) als in het kabinet (vanaf late namiddag+avond). De verplaatsing naar de scholen beperkt zich binnen de gemeente Vlezenbeek. Deze verplaatsingen gebeuren wel best met de wagen.

  • SCHOONHEIDSSPECIALISTEN (als zelfstandige) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: WATTONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je biedt lichaamsverzorging aan zoals massage, manicure, pedicure, ... Je geeft de klanten tevens advies bij de aankoop van de producten. Reageer nu om onmiddellijk te starten.

  • Zelfstandig verpleegkundige (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Thuisverpleging Vitalim

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we vanuit Thuisverpleging Vitalim op zoek naar bijkomende enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige collega- verpleegkundigen Onze missie is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige thuisverpleegkundige neem je deel in het aan huis uitvoeren van de zorgen van onze patiënten. Je komt terecht in een klein gedreven team, met goede ondersteuning en mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn (voltijdse en/of deeltijdse basis)? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de patiënt in samenwerking met jouwcollega’s. Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verpleegkundige verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt ð Opvolging van het patiëntendossier Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

  • Flexijob verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkopers/verkoopsters. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting.

Zoek naar antwoorden van SOC. SECRETARIAAT S.B.B. in sociale netwerken
Look for responds of SOC. SECRETARIAAT S.B.B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOC. SECRETARIAAT S.B.B.. Laat een reactie achter voor SOC. SECRETARIAAT S.B.B.. SOC. SECRETARIAAT S.B.B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOC. SECRETARIAAT S.B.B.. Leave a respond for SOC. SECRETARIAAT S.B.B.. SOC. SECRETARIAAT S.B.B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOC. SECRETARIAAT S.B.B. op de google maps. Adres en contacten SOC. SECRETARIAAT S.B.B.
Location of SOC. SECRETARIAAT S.B.B. on the google maps. Address and contacts of SOC. SECRETARIAAT S.B.B.

Andere gerelateerde bedrijven als come SOC. SECRETARIAAT S.B.B. SOC. SECRETARIAAT S.B.B.: Robot Center | J.C. BUDO GROOT HALLE | GILBERT DEVREKER | R.A.C.B. | T.S.I. BELGIUM

Other related companies as SOC. SECRETARIAAT S.B.B.: Robot Center | J.C. BUDO GROOT HALLE | GILBERT DEVREKER | R.A.C.B. | T.S.I. BELGIUM

SOC. SECRETARIAAT S.B.B. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOC. SECRETARIAAT S.B.B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02569122314. Het bedrijf SOC. SECRETARIAAT S.B.B. bevindt zich op het adres: MEIRGORENSTRAAT 6; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 439,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 541,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Secrétariats sociaux. Producten gemaakt in SOC. SECRETARIAAT S.B.B. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOC. SECRETARIAAT S.B.B. is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOC. SECRETARIAAT S.B.B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOC. SECRETARIAAT S.B.B., openstaande posities, locatie van SOC. SECRETARIAAT S.B.B. op de kaart.

SOC. SECRETARIAAT S.B.B. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOC. SECRETARIAAT S.B.B., company assigned to the tax number BE02569122314. The company SOC. SECRETARIAAT S.B.B. is located at the address: MEIRGORENSTRAAT 6; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 439,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 541,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Secrétariats sociaux. Products created in SOC. SECRETARIAAT S.B.B. were not found.
The main activity of SOC. SECRETARIAAT S.B.B. is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SOC. SECRETARIAAT S.B.B. is not available. You also can look at reviews of SOC. SECRETARIAAT S.B.B., open positions, location of SOC. SECRETARIAAT S.B.B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOC. SECRETARIAAT S.B.B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOC. SECRETARIAAT S.B.B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOC. SECRETARIAAT S.B.B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOC. SECRETARIAAT S.B.B., employees, financial statistics.