TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM

Contactgegevens TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FELDSTRASSE 0; 4750; BUTGENBACH, België

Telefoon (phone): 80445624 (+32-80445624) 80445624 (+32-80445624)

Fax (fax): +32 (64) 309-61-92 +32 (64) 309-61-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM
Products information TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM

BTW identificatienummer (tax): BE04134124755
Ondernemingsnummer: 4199768066
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM
(Get full report from official database of BE for TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM
Addition kinds of activities for TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM

22810103. Stopgaren, gesponnen | Darning yarn, spun
24219902. Kippenmolen | Chipper mill
28910102. Laminerende verbindingen | Laminating compounds
31110502. Voering leer | Lining leather
32920205. Siding, asbestcement | Siding, asbestos cement
34940103. Lijnspoelen, voor gebruik in leidingsystemen | Line strainers, for use in piping systems
36740101. Gecontroleerde gelijkrichters, vaste toestand | Controlled rectifiers, solid state
38290101. versnellingsmeters | Accelerometers
50879909. Shredders, industrieel en commercieel | Shredders, industrial and commercial
62110200. Flotatiebedrijven | Flotation companies

Werken bij TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Labo medewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

  • Uitvoerend architect - projectleider (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitvoerend architect voor onze klant te regio Keerbergen krijg je een zeer divers takenpakket toegewezen: Je heb de leiding over enkele projecten in uitvoering en je doet tevens alle opvolgingen voor deze projecten. Je voert jouw taken zowel uit vanuit het bureau te Keerbergen als ter plekke op de werven zelf. De ontwerpfase van het project wordt door collega's gedaan maar jij zorgt wel voor de uitwerking van de definitieve architecturale ontwerpen en je zorgt er tevens voor dat deze verder ontwikkeld worden tot uitvoeringsdossiers. Je houdt regelmatig vergaderingen met het team van architecten en stuurt hen aan op het gebied van tekenwerk. Je houdt tevens vergaderingen met de verschillende aannemers en de klanten. Je waakt over het budget van de werken en doet aanpassingen waar nodig.

  • 1 HUISHOUDHULP regio Middelkerke -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Action Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    De mogelijke werkuren zijn: 6u15-12u00, 6u15-14u, 11u45-19u30 en 13u45-19u30. Jouw taken kunnen onder meer bestaan uit: verwerken van leveringen, kassawerk, aanvullen en spiegelen van de producten en netjes houden van de winkel. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Studenten of Flexi-job zaalpersoneel (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Meeuwen, zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers in de zaal of keuken Je staat in voor het opnemen van bestellingen, bediening in de zaal en andere taken gerelateerd aan deze functie. Er zijn verschillende mogelijkheden m.b.t. de werkuren: Flexi-job, part-time of jobstudenten; werkuren zijn voornamelijk in de weekenden, maar zijn te bespreken. De sluitingsdagen zijn maandag en dinsdag.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Villa Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Villa Kruiscalsyde (Pittem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Customer Service Medewerker Franse markt (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Om de enorme groei te kunnen opvangen, is onze klant op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Customer Service en meer bepaald om de orderadministratie van de Franse klanten onder zijn/haar hoede te nemen. Als Customer Service Medewerker Franse Markt (m/v) krijg je onder meer volgende taken: - je verzorgt alle inkomende communicatie op zeer klantvriendelijke en professionele wijze - je beheert de volledige orderverwerking voor jouw klantenportefeuille: je voert de orders in die binnen komen (een deel van de orders komt binnen via EDI), je maakt leveringsnota's op en stelt facturen op - je volgt de transportplanning op - je fungeert ook als medewerker dienst na verkoop; behandelen en oplossen van klachten alsook debiteurenbeheer - je werkt hierbij steeds aanvullend op de buitendienstmedewerkers van de Franse markt - je springt bij bij de andere customer service medewerkers wanneer de nood zich voordoet

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Volg de opleiding bediende internationale handel en logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTENSTROOM

    Type: Werfreserve

    Als bediende internationale handel en logistiek kom je in contact met de hele wereld! Je regelt verschillende transportopdrachten van A tot Z. Je zorgt ervoor dat goederen van de plaats van vertrek naar de plaats van bestemming worden gezonden. Je reserveert het gekozen vervoermiddel en maakt de vereiste vervoersdocumenten en douaneformaliteiten in orde. Daarenboven zorg je ervoor dat de voorschriften in het documentair krediet en de verzekering strikt worden nageleefd. Je regelt eventueel de opslag van de goederen en de voorfinanciering van het transport. Iets voor jou? Volg deze gratis opleiding.

  • FLEXI JOB ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

  • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI / STUDENTEN (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CABO

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar flexijobs | jobstudenten.

Zoek naar antwoorden van TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM in sociale netwerken
Look for responds of TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM. Laat een reactie achter voor TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM. TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM. Leave a respond for TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM. TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM op de google maps. Adres en contacten TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM
Location of TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM on the google maps. Address and contacts of TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM: MUSSCHOOT-CLOSSE | Zemco B.V.B.A. | AUTOPARTS PLUS | Loly G | ANNE DERASSE

Other related companies as TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM: MUSSCHOOT-CLOSSE | Zemco B.V.B.A. | AUTOPARTS PLUS | Loly G | ANNE DERASSE

TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04134124755. Het bedrijf TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM bevindt zich op het adres: FELDSTRASSE 0; 4750; BUTGENBACH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 894,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
De hoofdactiviteit van TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM, openstaande posities, locatie van TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM op de kaart.

TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM, company assigned to the tax number BE04134124755. The company TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM is located at the address: FELDSTRASSE 0; 4750; BUTGENBACH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 894,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
The main activity of TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM is not available. You also can look at reviews of TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM, open positions, location of TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TURNVEREIN 'FRISCH AUF" NIDRUM, employees, financial statistics.