Zemco B.V.B.A.

Contactgegevens Zemco B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zemco B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zemco B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Diepenbeeckstraat 22 2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zemco B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zemco B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zemco B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zemco B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zemco B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zemco B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zemco B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zemco B.V.B.A.
Products information Zemco B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03530151367
Ondernemingsnummer: 4159393310
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 124,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Paintwork (supraregional)

Product categorie (product category): Interior Decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zemco B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Zemco B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zemco B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Zemco B.V.B.A.

364300. Stroomdraadapparatuur | Current-carrying wiring devices
799302. Spelmachines | Game machines
17999921. Grave opgraving | Grave excavation
20910103. Brood, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
32750101. Bouwbord, gips | Building board, gypsum
36999905. Warmte-emissies bediening apparaat | Heat emission operating apparatus
37990302. Auto's, off-highway: elektrisch | Cars, off-highway: electric
41730000. Bus terminal en service faciliteiten | Bus terminal and service facilities

Werken bij Zemco B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zemco B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zemco B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zemco B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulptechnieker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in het bedenken van creatieve multimediaconcepten zijn wij op zoek naar een tijdelijke hulptechnieker voor het team installatie. Je helpt mee met de hardware installaties op de verschillende werven. Jouw job bestaat uit volgende taken: - Bekabelen, plaatsen en aansluiten van audiovisueel materiaal - Testen van de volledige installatie voor oplevering - Premontage van audiovisuele apparaten - Logistieke ondersteuning

  • Polyvalent arbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job bestaat uit twee delen: Je legt de slangen klaar, spuit de chape en ruimt de werf op. Je werkt mee in de fabriek.

  • Operator chocolade M/V (357/17740) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator een boontje voor chocolade? Onze klant, is een succesvolle groeiende producent van unieke chocolade en confiserie, met export over de hele wereld. Dit bedrijf biedt seizoensgebonden assortimenten aan met unieke designs en behouden een ambachtelijk karakter door handmatige afwerking. Om hun team te versterken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde operatoren met een passie voor voeding/ chocolade. Als operator ben je verantwoordelijk voor: het bedienen van de productiemachine volgens de vooropgestelde planning je bereidt de lijn voor en helpt met het opstarten ervan je bedient, bewaakt de kwaliteit van de chocolade en stelt de verschillende onderdelen in je voert testen uit en houdt productiegegevens bij op het einde van de productiedag, reinig je de productielijn

  • Huishoudhulp 18u/w (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin in Neerpelt zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je werkt er op maandag 7u, dinsdag 7u en woensdag 4u. Het takenpakket ziet er als volgt uit: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken (4u/w) - ...

  • Operationeel manager (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DATA & POWER SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Dagelijkse leiding Projecten opvolgen planning

  • Logistiek administratief bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een logistieke speler te Mechelen, zijn we dringend op zoek naar een logistiek administratief bediende 30u/week. Hierbij sta je in voor het efficiënt organiseren van de magazijnactiviteiten, het in - en uitboeken van de goederenstroom, het verzorgen van de interne & externe magazijncommunicatie en de bijhorende administratie. je taken en verantwoordelijkheden bestaan uit het volgende: -controleren van toepassen van interne reglementen en instructies, alsook van het kwaliteitsniveau van de uitgevoerde prestaties -organiseren van de werkregeling -controleren van de werkzaamheden van de magazijnarbeiders -inboeken van binnenkomende goederen in WMS-systeem -bestuderen en rapporteren van de schadegevallen en onregelmatigheden, vastgesteld door magazijniers -opvolgen van de bewegingen naar het magazijn toe -aanmaken van de pickinglijsten voor de magazijniers -uitboeken van de uitgaande goederenstroom + interne verplaatsingen van goederen boeken in het systeem -controleren van de ritten -bepalen van de plaats van goederen in het magazijn -verzorgen van interne en externe communicatie -algemeen magazijnadministratie -aanspreekpunt voor interne afdelingen en klanten m.b.t. vragen over de operationele werkzaamheden in het magazijn Bevoegdheden en rapportage: -back-up persoon van magazijnverantwoordelijke -rapportage aan magazijnverantwoordelijke -rapportage van arbeidsongevallen en andere info i.v.m. loodsmedewerkers aan HR

  • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

  • Online content marketing (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Schrijnwerker Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • fleximedewerker in de zaal in charmante pizzeria in Waregem gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Flexijob

    Je komt terecht in een knus, gezellig en hippe pizzeria in Waregem. Je staat in voor de bediening van dranken en eten. Je ontvangt tevens de mensen en rekent af. Je zorgt ook voor de mis en place aan hetbegin van de shift en helpt mee met het opruimen aan het einde van je shift

Zoek naar antwoorden van Zemco B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Zemco B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zemco B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Zemco B.V.B.A.. Zemco B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zemco B.V.B.A.. Leave a respond for Zemco B.V.B.A.. Zemco B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zemco B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Zemco B.V.B.A.
Location of Zemco B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Zemco B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Zemco B.V.B.A. Zemco B.V.B.A.: TROMPLUI | LA TOUFFE DE POILS | SOWALCO | CHRISTIAN LEVAUX | Verledens Gebr

Other related companies as Zemco B.V.B.A.: TROMPLUI | LA TOUFFE DE POILS | SOWALCO | CHRISTIAN LEVAUX | Verledens Gebr

Zemco B.V.B.A. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Zemco B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03530151367. Het bedrijf Zemco B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Van Diepenbeeckstraat 22 2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 124,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Interior Decoration. Lijst met producten zijn Paintwork (supraregional).
De hoofdactiviteit van Zemco B.V.B.A. is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zemco B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zemco B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Zemco B.V.B.A. op de kaart.

Zemco B.V.B.A. is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Zemco B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03530151367. The company Zemco B.V.B.A. is located at the address: Van Diepenbeeckstraat 22 2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 124,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Interior Decoration. List of products are Paintwork (supraregional).
The main activity of Zemco B.V.B.A. is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Zemco B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Zemco B.V.B.A., open positions, location of Zemco B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zemco B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zemco B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zemco B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zemco B.V.B.A., employees, financial statistics.