TENNIS SQUASH LE VERLAINE

Contactgegevens TENNIS SQUASH LE VERLAINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TENNIS SQUASH LE VERLAINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TENNIS SQUASH LE VERLAINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND-ROUTE 135; 4537; VERLAINE, België

Telefoon (phone): 042577707^^042597707 (+32-042577707^^042597707) 042577707^^042597707 (+32-042577707^^042597707)

Fax (fax): +32 (61) 164-18-98 +32 (61) 164-18-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TENNIS SQUASH LE VERLAINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TENNIS SQUASH LE VERLAINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TENNIS SQUASH LE VERLAINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TENNIS SQUASH LE VERLAINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TENNIS SQUASH LE VERLAINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TENNIS SQUASH LE VERLAINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TENNIS SQUASH LE VERLAINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TENNIS SQUASH LE VERLAINE
Products information TENNIS SQUASH LE VERLAINE

BTW identificatienummer (tax): BE09778625488
Ondernemingsnummer: 1458404541
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 179,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Types de Clubs: Tennis.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TENNIS SQUASH LE VERLAINE
(Get full report from official database of BE for TENNIS SQUASH LE VERLAINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TENNIS SQUASH LE VERLAINE
Addition kinds of activities for TENNIS SQUASH LE VERLAINE

2879. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
3629. Elektrische industriële apparaten | Electrical industrial apparatus
22990502. Burlap, jute | Burlap, jute
36219904. Generatoren voor gas-elektrische of olie-elektrische voertuigen | Generators for gas-electric or oil-electric vehicles
36359900. Huishoudelijke stofzuigers, nec | Household vacuum cleaners, nec
50230405. Houten vloer | Wood flooring
73899941. Product sterilisatie service | Product sterilization service
86110304. Vastgoedraad | Real estate board

Werken bij TENNIS SQUASH LE VERLAINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TENNIS SQUASH LE VERLAINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TENNIS SQUASH LE VERLAINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TENNIS SQUASH LE VERLAINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers 2 ploegen - Gent Zeehaven (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die zich willen engageren voor een lange periode. Assemblage en montagen in de automotive.

  • Elektricien (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen over geheel België zijn wij op zoek naar ervaren elektriekers die zelfstandig kunnen werken.

  • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

  • Monteur glasvezel (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur glasvezel regio Hasselt zoeken we kandidaten met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je voert diverse montagewerken glasvezel uit (onder andere gevelbekabeling); een opleiding voor deze functie zal intern voorzien worden binnen het bedrijf.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Piringen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • verkoper/verkoopster m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Alleen voor de woensdagen de gehele dag. Algemene werkzaamheden winkelomgeving. Vlot helpen van de klanten. Bedienen van de kassa. Beheren van de stockruimte door goederen te halen en terug te plaatsen volgens geldend systeem. Schoon en opgeruimd houden van de winkel- en stockruimte.

  • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

    Regio: GIJVERINKHOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

  • Zaalverantwoordelijke feesten en seminaries (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: DE VESTEN

    Type: Vaste Job

    Je voert de opdrachten van de eventmanager uit volgens briefings en draaiboeken. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheid en je kan zelfstandig werken aan een hele resem van taken. Je bent een teamplayer die goed mensen kan aansturen. Flexibele werkuren (ook in het weekend en op feestdagen) vormen voor jou geen enkel probleem.

  • Marketing/ communicatie manager (PERUWELZ)

    Regio: PERUWELZ

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, gespecialiseerd in grondwerken, zijn wij dringend op zoek naar een marketing/communicatiemanager. Je staat in voor de communicatie en het externe imago van het bedrijf. Je ondersteunt de de algemene werking en projecten van de marketingafdeling. Je staat in voor een creatieve, tweetalige (Nl/FR) externe en interne communicatie. Verder biedt je taalkundige ondersteuning aan alle collega's. Je beheert de online communicatie (website, CMS,CMR, nieuwsbrieven, sociale media).

  • Verantwoordelijke Technische Dienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOPRACO

    Type: Vaste Job

    De Belgische SOPRACO Groep is een voorname leverancier van vlees in Europa. De groep integreert de volledige productieketen en levert gecontroleerd kwaliteitsvlees. In het kader van onze groei zijn wij voor onze technisch afdeling op zoek naar een Verantwoordelijke technische dienst De technische dienst staat in voor het preventief onderhoud van machines en productielijnen alsook herstellingswerkzaamheden · Je coördineert de technische dienst · Je maakt werkplanningen op aan de hand van een planningssoftware · Je staat in voor een correcte en tijdige uitvoeringen van de werkzaamheden · Je werkt actief mee op de werkvloer · Je werkt mee aan grote en kleine technische projecten (machinepark, infrastructuur, bouw…) · Je vraagt offertes op voor aankoop van en herstellingen aan het technisch materieel · Je staat in voor de inventaris van het machinepark · Je maakt deel uit van het preventieteam

  • logopediste deeltijds/voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: 2SENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    2 Sense is op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde logopedist om samen met het huidige team de praktijk verder uit te bouwen. Momenteel bestaat het team uit twee audiologen en drie logopedisten, maar gezien het grote aantal aanmeldingen hebben we dringend versterking nodig. Als zelfstandige logopedist(e) behandel je voornamelijk kinderen met spraak-, taal-, leerstoornissen. Je werkt zowel op school in daguren als op de praktijk (dag- en avonduren). Je werkt in een nieuwe praktijk en je hebt een eigen praktijkruimte ter beschikking. Verder is alles van onderzoeks- en therapiemateriaal voorhanden. Om gemakkelijk je therapiesessies te kunnen voorbereiden beschik je over een groot kopieertoestel, lamineermachine, enz. Op administratief vlak is ondersteuning mogelijk. Uiteraard vinden wij de sfeer in het team belangrijk, en kan je bij je collega’s terecht met mogelijke vragen of problemen. Eénmaal per week is er een overleg gepland, om bepaalde zaken te bespreken (om advies te vragen, afspraken te maken, enz...). Dit overleg verloopt steeds in gemoedelijke sfeer en geeft ons tijd onder collega's. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Ondersteuning op verschillende vlakken is mogelijk indien gewenst. Bijdrage wordt jaarlijks aangepast.

  • winkelbediende flexijob (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

Zoek naar antwoorden van TENNIS SQUASH LE VERLAINE in sociale netwerken
Look for responds of TENNIS SQUASH LE VERLAINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TENNIS SQUASH LE VERLAINE. Laat een reactie achter voor TENNIS SQUASH LE VERLAINE. TENNIS SQUASH LE VERLAINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TENNIS SQUASH LE VERLAINE. Leave a respond for TENNIS SQUASH LE VERLAINE. TENNIS SQUASH LE VERLAINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TENNIS SQUASH LE VERLAINE op de google maps. Adres en contacten TENNIS SQUASH LE VERLAINE
Location of TENNIS SQUASH LE VERLAINE on the google maps. Address and contacts of TENNIS SQUASH LE VERLAINE

Andere gerelateerde bedrijven als come TENNIS SQUASH LE VERLAINE TENNIS SQUASH LE VERLAINE: PEDICURE KINT | M & M Computing BVBA | Cuyvers G | BELGIAN PNEUMATICLUB | DELVAUX & URBAIN

Other related companies as TENNIS SQUASH LE VERLAINE: PEDICURE KINT | M & M Computing BVBA | Cuyvers G | BELGIAN PNEUMATICLUB | DELVAUX & URBAIN

TENNIS SQUASH LE VERLAINE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TENNIS SQUASH LE VERLAINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09778625488. Het bedrijf TENNIS SQUASH LE VERLAINE bevindt zich op het adres: GRAND-ROUTE 135; 4537; VERLAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 179,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tennis..
De hoofdactiviteit van TENNIS SQUASH LE VERLAINE is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TENNIS SQUASH LE VERLAINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TENNIS SQUASH LE VERLAINE, openstaande posities, locatie van TENNIS SQUASH LE VERLAINE op de kaart.

TENNIS SQUASH LE VERLAINE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is TENNIS SQUASH LE VERLAINE, company assigned to the tax number BE09778625488. The company TENNIS SQUASH LE VERLAINE is located at the address: GRAND-ROUTE 135; 4537; VERLAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 179,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tennis..
The main activity of TENNIS SQUASH LE VERLAINE is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TENNIS SQUASH LE VERLAINE is not available. You also can look at reviews of TENNIS SQUASH LE VERLAINE, open positions, location of TENNIS SQUASH LE VERLAINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TENNIS SQUASH LE VERLAINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TENNIS SQUASH LE VERLAINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TENNIS SQUASH LE VERLAINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TENNIS SQUASH LE VERLAINE, employees, financial statistics.