BELGIAN PNEUMATICLUB

Contactgegevens BELGIAN PNEUMATICLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELGIAN PNEUMATICLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELGIAN PNEUMATICLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES COMBATTANTS 39; 1082; BERCHEM-SAINTE-AGATHE, België

Telefoon (phone): 24658038 (+32-24658038) 24658038 (+32-24658038)

Fax (fax): +32 (53) 906-65-79 +32 (53) 906-65-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELGIAN PNEUMATICLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELGIAN PNEUMATICLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELGIAN PNEUMATICLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELGIAN PNEUMATICLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELGIAN PNEUMATICLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELGIAN PNEUMATICLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELGIAN PNEUMATICLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELGIAN PNEUMATICLUB
Products information BELGIAN PNEUMATICLUB

BTW identificatienummer (tax): BE01250488281
Ondernemingsnummer: 5382171630
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 555,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types de Clubs: Navigation de plaisance (Yachts).

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELGIAN PNEUMATICLUB
(Get full report from official database of BE for BELGIAN PNEUMATICLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELGIAN PNEUMATICLUB
Addition kinds of activities for BELGIAN PNEUMATICLUB

333100. Primaire koper | Primary copper
01810106. Struikgewassen, geteeld in veldkwekerijen | Shrubberies, grown in field nurseries
28330404. Visleverolieën: geraffineerd of geconcentreerd voor medisch gebruik | Fish liver oils: refined or concentrated for medicinal use
29510100. Plaveiselblokken | Paving blocks
31110500. Garment leather | Garment leather
41190103. Limousine verhuur, met chauffeur | Limousine rental, with driver
50470000. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
55510202. Opblaasbare boten | Inflatable boats
57120000. Meubelwinkels | Furniture stores
73890205. Commodity inspectie | Commodity inspection

Werken bij BELGIAN PNEUMATICLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELGIAN PNEUMATICLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELGIAN PNEUMATICLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELGIAN PNEUMATICLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator productie beton (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In onze fabriek produceren we elementen die dienen voor de opvang, transport en behandeling van afvalwater. Ook bestratingselementen en boordingen produceren we samen met onze mensen. Je bent handig, werkt geconcentreerd en nauwkeurig en je bent gemotiveerd om je collega's te helpen in het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden. We zoeken een polyvalent persoon die kan fungeren als productie operator.

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • Elektromecanicien (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het algemeen onderhoud van werfmaterieel - Je onderzoekt en herstelt elektrische en mechanische storingen van het machinepark - Je zorgt voor de uitvoering van de werfinrichtingen op diverse werven - Periodiek sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van de bouwkranen op de werven - Je bent flexibel inzetbaar voor diverse kleine karweien op het depot of in de rest van het magazijn

  • Dozenvouwer operator - voedingsindustrie m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP XL Beliès

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beliès is een Belgische producent van heerlijke mediterranehapjes en tapenades. Voor de dozenvormer zijn wij op zoek naar een machine operatore (in spé?). Ben je schoolverlater of heb je reeds ervaring? Stel je ASAP kandidaat! Functie: Dozenvormer machine bedienen: Vullen met plano trays, gevormde doosjes op pallet zetten, paletten netjes wegzetten Machine ombouwen Verschillende types van dozen en fusten op de aanvoerband zetten (type kan afgelezen worden op een scherm)

  • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • jobstudent verzorging (weekend en/of verlofperiodes) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ARK VAN NOE

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Ark van Noé zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige (weekendwerk en/of vakantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde taken zoals: meehelpen bij het ochtendtoilet, uitdelen en hulp bieden tijdens de maaltijden, bewoners hulp bieden tijdens toiletsituatie, bewoners begeleiden van leefruimte naar eetzaal, afwas en je werkt mee een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • Jobstudent (met optie vast) thuiszorg (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: T-INTERIM BOOM

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent  in de thuiszorg biedt je onze cliënten die hun huishouden wegens fysische, psychische of sociale redenen niet helemaal zelfstandig kunnen beredderen, hulp aan. Door deze belangrijke ondersteuning zorg je er mee voor dat de cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Je takenpakket is divers en kan volgende opdrachten bij cliënten omvatten: Lichaamsverzorging (hulp bij het wassen, hulp bij het aankleden, haar- en of nagelverzorging,…) Huishoudelijke hulp (poetsen, koken, boodschappen doen, wassen en strijken,…) Psychosociale ondersteuning: een luisterend oor en gezelschap bieden, opvangen en signaleren van problemen en/of bijkomende nood aan ondersteuning,… (ped)agogische ondersteuning: hulp bij de verzorging van de kinderen, hulp bij administratieve taken, ondersteunen bij verwerking van emotionele problemen,…

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vangrootloon

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

  • Kapper/Kapster Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Freaks

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige spoed en IZ (Oostende) - Zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een ziekenhuis regio Oostende zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (met Banaba Spoed/IZ) die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op de afdeling spoed en/of Intensieve Zorgen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk.

Zoek naar antwoorden van BELGIAN PNEUMATICLUB in sociale netwerken
Look for responds of BELGIAN PNEUMATICLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELGIAN PNEUMATICLUB. Laat een reactie achter voor BELGIAN PNEUMATICLUB. BELGIAN PNEUMATICLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELGIAN PNEUMATICLUB. Leave a respond for BELGIAN PNEUMATICLUB. BELGIAN PNEUMATICLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELGIAN PNEUMATICLUB op de google maps. Adres en contacten BELGIAN PNEUMATICLUB
Location of BELGIAN PNEUMATICLUB on the google maps. Address and contacts of BELGIAN PNEUMATICLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come BELGIAN PNEUMATICLUB BELGIAN PNEUMATICLUB: Kine-Soft | Martens D | WILLART | Fotografia Del Arte | LIVIJNS

Other related companies as BELGIAN PNEUMATICLUB: Kine-Soft | Martens D | WILLART | Fotografia Del Arte | LIVIJNS

BELGIAN PNEUMATICLUB is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BELGIAN PNEUMATICLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01250488281. Het bedrijf BELGIAN PNEUMATICLUB bevindt zich op het adres: RUE DES COMBATTANTS 39; 1082; BERCHEM-SAINTE-AGATHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 555,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Navigation de plaisance (Yachts)..
De hoofdactiviteit van BELGIAN PNEUMATICLUB is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELGIAN PNEUMATICLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELGIAN PNEUMATICLUB, openstaande posities, locatie van BELGIAN PNEUMATICLUB op de kaart.

BELGIAN PNEUMATICLUB is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is BELGIAN PNEUMATICLUB, company assigned to the tax number BE01250488281. The company BELGIAN PNEUMATICLUB is located at the address: RUE DES COMBATTANTS 39; 1082; BERCHEM-SAINTE-AGATHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 555,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Navigation de plaisance (Yachts)..
The main activity of BELGIAN PNEUMATICLUB is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BELGIAN PNEUMATICLUB is not available. You also can look at reviews of BELGIAN PNEUMATICLUB, open positions, location of BELGIAN PNEUMATICLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELGIAN PNEUMATICLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELGIAN PNEUMATICLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELGIAN PNEUMATICLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELGIAN PNEUMATICLUB, employees, financial statistics.