SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE
Private companiesSocial Services • SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE

Contactgegevens SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SIMONE ROOSTSTRAAT 46; 1860; MEISE, België

Telefoon (phone): 22694528 (+32-22694528) 22694528 (+32-22694528)

Fax (fax): +32 (53) 879-19-57 +32 (53) 879-19-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE
Products information SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE

BTW identificatienummer (tax): BE06585174560
Ondernemingsnummer: 7912048339
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 823,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types de Clubs: Tir.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE
(Get full report from official database of BE for SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE
Addition kinds of activities for SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE

721100. Power wasserette, familie en commercieel | Power laundries, family and commercial
17410102. Behangmuurconstructie | Retaining wall construction
37990201. Alle terreinwagens (ATV) | All terrain vehicles (atv)
39490803. Biljartkrijt | Billiard chalk
47299900. Passagiersvervoer regeling, nec, nec | Passenger transportation arrangement, nec, nec

Werken bij SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach kinesitherapie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als teamcoach ondersteun je de adjunct verantwoordelijke kinesitherapie en de verantwoordelijke kinesitherapie in de dagelijkse operationele werking van de dienst op de campus SFX of campus HS. Daarnaast sta je in voor het kinesitherapeutisch screenen, diagnosticeren en behandelen van patiënten (individueel of in groep) met motorische, fysiologische, respiratoire of cardiovasculaire problemen teneinde hun mobiliteit en motoriek te behouden en/of te herwinnen.

  • Schoonmaker wekelijks 2x 4u - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oostende zijn we op zoek naar een schoonmaker die wekelijks 2 dagen 4u wil werken. Je poetst de toonzaal, ontvangstruimte en bureau's. Je uren kan je zelf bespreken met de zaakvoerder.

  • Operator 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator / machinebedienaar. Je staat in voor het bedienen van de machine en het manueel weg doen van het afval van de machine.

  • Arbeiders vleesverwerkend bedrijf (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in één of meerdere afdelingen van het bedrijf: * aanhang: Je hangt handmatig de kippen aan de slachtlijn en voert eventueel containers aan. * Panklaar: In deze afdeling worden de kippen met behulp van een 10-tal machines panklaar gemaakt. * sorteer- en snijzaal: Hier worden de kippen eventueel gerekkerd of versneden, in kratten of dozen gelegd, voorzien van een etiket en op een interntransportsysteem gelegd. * inpak: Hier worden kippen en kippedelen verpakt in een doos, op schaal omwikkelt met folie en verpakt onder beschermende atmosfeer. * sorteerfrigo: Via het intern transportsysteem worden kratten en dozen vanuit de sorteer- en snijzaal naar de sorteerfrigo gebracht. Je producten worden hier per product en gewichtsklasse handmatig gestapeld op paletten. * krattenwas: Je bedient de wasmachine voor de kratten zodat alle kratten telkens weer proper kunnen hetgebruikt worden.

  • Administrator - Tweetalig Nederlands en Frans (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Thomas Cook

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Maak vakantiedromen waar! Als onderdeel van het in Destination Management Team (iDM) doe jij dat precies! Je glijdt in de flip-flops van onze gasten om echt te begrijpen wat ze verwachten van hun perfecte vakantie. Trouw aan het motto ,,Customer at our Heart", ligt de focus bij de gast in elk stadium van zijn vakantie, van aankomst op het vliegveld, de tijd in het hotel tot het verstrekken van uitstekende vakantie-informatie. Als lid van de Thomas Cook-familie heb je de kans om de wereld rond te reizen, nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke momenten te beleven. Voor ondersteuning op onze bestemmingen in andere Europese landen in het zomerseizoen 2019 zijn wij op zoek naar verschillende: Medewerker administratie op bestemming/Destination Admin (m/v) – Nederlands- en Franstalig Jouw taken Ondersteuning van onze reisleid(st)ers in administratieve zaken en in verschillende gastzaken op de bestemming, zoals: de toewijzing van aankomst- en vertreklijsten of contact opnemen met verzekeringsmaatschappijen E-mailverkeer en oproepen van gasten, reisleiders en partners zoals hotels en agentschappen Je staat in contact met onze verschillende hoofdkantoren en je geeft allerlei soorten informatie Je biedt oplossingen en hulp aan onze gasten in geval van wijzigingen, klachten en noodsituaties

  • Polyvalent betonarbeider (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf met specialisatie in de betonsector zoeken wij op heden een polyvalente betonarbeider. Als betonhersteller sta je in als polyvalente man, tot jouw takenpakket behoren het: maken van bekistingen (zowel traditionele als systeembekistingen), gieten van epoxyvloeren, ..

  • Purchase Coordinator (M/V) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je geeft invulling aan de afgesloten raamcontracten. - Je zorgt voor het stockbeheer op basis van forecast. - Je onderhoudt goede contacten met de magazijnbeheerder/-madewerkers. - Je maakt inschattingen gebaseerd op de database, Excel files,.. - Je onderhoudt een goed contact met leveranciers en volgt leveringen op i.v.m. kwaliteit, levertermijn,..

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

  • Jobstudent verkoop Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Studenten gezocht voor Q8 Delhaize/panos te Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: MBF Brasschaat

    Type: Studentenjob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Je wilt weekenden en woensdagen na school werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe studenten die elke weekend en woensdagen willen werken. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, smosjes maken,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige student!

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Winkelmanager in opleiding regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

Zoek naar antwoorden van SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE in sociale netwerken
Look for responds of SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE. Laat een reactie achter voor SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE. SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE. Leave a respond for SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE. SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE op de google maps. Adres en contacten SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE
Location of SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE on the google maps. Address and contacts of SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE: FLPROVIRON INDUSTRIES NV | Flanders Budo Shop | WILLAERT STEPHAN | FRANALU | Laguna (La)

Other related companies as SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE: FLPROVIRON INDUSTRIES NV | Flanders Budo Shop | WILLAERT STEPHAN | FRANALU | Laguna (La)

SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06585174560. Het bedrijf SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE bevindt zich op het adres: SIMONE ROOSTSTRAAT 46; 1860; MEISE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 823,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tir..
De hoofdactiviteit van SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE, openstaande posities, locatie van SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE op de kaart.

SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE, company assigned to the tax number BE06585174560. The company SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE is located at the address: SIMONE ROOSTSTRAAT 46; 1860; MEISE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 823,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tir..
The main activity of SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE is not available. You also can look at reviews of SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE, open positions, location of SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHUTTERVERENIGING KORREL & KEEP MEISE, employees, financial statistics.