Flanders Budo Shop

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Flanders Budo Shop
Private companiesSocial Services • Flanders Budo Shop

Contactgegevens Flanders Budo Shop: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Flanders Budo Shop: address, phone, fax, email, website, opening hours

Flanders Budo Shop

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Geraardsbergsestraat 126; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 21 65 60 (+32-053 21 65 60) 053 21 65 60 (+32-053 21 65 60)

Fax (fax): 053 78 01 00 (+32-053 78 01 00) 053 78 01 00 (+32-053 78 01 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Flanders Budo Shop: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Flanders Budo Shop"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Flanders Budo Shop"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Flanders Budo Shop, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Flanders Budo Shop. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Flanders Budo Shop, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Flanders Budo Shop. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Flanders Budo Shop
Products information Flanders Budo Shop

BTW identificatienummer (tax): BE01319427490
Ondernemingsnummer: 1727844238
Hoofdstad (capital): 578,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 690,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Martial arts & accessories

Product categorie (product category): Sports goods - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Flanders Budo Shop
(Get full report from official database of BE for Flanders Budo Shop)

Aanvulling soorten activiteiten voor Flanders Budo Shop
Addition kinds of activities for Flanders Budo Shop

596301. Drankdiensten, directe verkoop | Beverage services, direct sales
17999901. Antenne installatie | Antenna installation
22410401. Kleding webbing | Apparel webbing
28999918. Brandvertragende chemicaliën | Fire retardant chemicals
33550000. Aluminium rollen en tekenen, nec | Aluminum rolling and drawing, nec
34960108. Matten en mat | Mats and matting
35539912. Schuurmachines, behalve draagbare vloerschuurmachines: houtbewerking | Sanding machines, except portable floor sanders: woodworking
42129913. Vrachtwagen verhuur met chauffeurs | Truck rental with drivers
50120203. Brandweerwagens | Fire trucks

Werken bij Flanders Budo Shop: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Flanders Budo Shop: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Flanders Budo Shop. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Flanders Budo Shop. Looking for open vacancies in other companies

  • Drukker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen in Meer is Randstad op zoek naar een drukker. Je werkt zelfstandig en staat in voor het drukwerk en het onderhoud van de drukpersen.

  • Programmeur/Bediener (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor programmatie & bediening van verschillende lasersnijmachines Je hebt ervaring met CNC gestuurde machines Je hebt ervaring met CAD tekensoftware Je bent technisch onderlegd, vindingrijk, leergierig en nauwkeurig

  • ORDERPICKER DAGUREN (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in OLV-Waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers die met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • Productiemedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Takenpakket: - Bedienen van de machine - Grondstoffen toevoegen in de machine - Inpakwerk van afgewerkte producten - Kwaliteitscontrole - Ponsen, knippen, strippen maken, ...

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kuringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • Warehouse Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRANSPORT GHEYS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestigingen in Antwerpen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde warehouse operator. Je zou zowel tewerkgesteld worden in onze raffinaderij (rechteroever) als in de Antwerp Polymers Plant (linkeroever). Als warehouse operator heb jij een boeiende en afwisselende functie. Een greep uit jouw takenpakket: - Fysiek en administratief ontvangen, stockeren, beheren en uitgeven van goederen - Documenten ingeven in het relevante ERP-systeem (SAP Stripes of GEMS) - Bijkomende taken: administratie/hulp in de werkruimte - Zelfstandig uitvoeren van allerhande handelingen - ...

  • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Jespers HVAC

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Flanders Budo Shop in sociale netwerken
Look for responds of Flanders Budo Shop in social networks

Lees alle opmerkingen voor Flanders Budo Shop. Laat een reactie achter voor Flanders Budo Shop. Flanders Budo Shop bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Flanders Budo Shop. Leave a respond for Flanders Budo Shop. Flanders Budo Shop on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Flanders Budo Shop op de google maps. Adres en contacten Flanders Budo Shop
Location of Flanders Budo Shop on the google maps. Address and contacts of Flanders Budo Shop

Andere gerelateerde bedrijven als come Flanders Budo Shop Flanders Budo Shop: HUIS DEBAVEYE | L?ENVERS | Buteyn J | Tropic | A.E.C.

Other related companies as Flanders Budo Shop: HUIS DEBAVEYE | L?ENVERS | Buteyn J | Tropic | A.E.C.

Flanders Budo Shop is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Flanders Budo Shop, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01319427490. Het bedrijf Flanders Budo Shop bevindt zich op het adres: Geraardsbergsestraat 126; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 578,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 690,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sports goods - Retail. Lijst met producten zijn Martial arts & accessories.
De hoofdactiviteit van Flanders Budo Shop is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Flanders Budo Shop is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Flanders Budo Shop, openstaande posities, locatie van Flanders Budo Shop op de kaart.

Flanders Budo Shop is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Flanders Budo Shop, company assigned to the tax number BE01319427490. The company Flanders Budo Shop is located at the address: Geraardsbergsestraat 126; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 578,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 690,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sports goods - Retail. List of products are Martial arts & accessories.
The main activity of Flanders Budo Shop is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Flanders Budo Shop is not available. You also can look at reviews of Flanders Budo Shop, open positions, location of Flanders Budo Shop on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Flanders Budo Shop, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Flanders Budo Shop, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Flanders Budo Shop, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Flanders Budo Shop, employees, financial statistics.