M.C. LES PETITS GRIS

Contactgegevens M.C. LES PETITS GRIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.C. LES PETITS GRIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.C. LES PETITS GRIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA BRASSERIE 18; 5080; LA BRUY?RE, België

Telefoon (phone): 81511087 (+32-81511087) 81511087 (+32-81511087)

Fax (fax): +32 (67) 738-51-92 +32 (67) 738-51-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.C. LES PETITS GRIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.C. LES PETITS GRIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.C. LES PETITS GRIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.C. LES PETITS GRIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.C. LES PETITS GRIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.C. LES PETITS GRIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.C. LES PETITS GRIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.C. LES PETITS GRIS
Products information M.C. LES PETITS GRIS

BTW identificatienummer (tax): BE08727233886
Ondernemingsnummer: 3549102783
Hoofdstad (capital): 935,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 115,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types de Clubs: Automobilisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.C. LES PETITS GRIS
(Get full report from official database of BE for M.C. LES PETITS GRIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.C. LES PETITS GRIS
Addition kinds of activities for M.C. LES PETITS GRIS

20790000. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
25150100. Matrassen en funderingen | Mattresses and foundations
30110203. Autobanden, pneumatisch | Automobile tires, pneumatic
34210100. Tafel- en eetgerei, met inbegrip van slagers ' | Table and food cutlery, including butchers'
36130103. Schakelaars, elektrische voeding behalve snap, drukknop, enz. | Switches, electric power except snap, push button, etc.
97110403. Nationale veiligheid, provincie overheid | National security, county government

Werken bij M.C. LES PETITS GRIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.C. LES PETITS GRIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.C. LES PETITS GRIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.C. LES PETITS GRIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker industriële wasserij dagdienst (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een industriële productiemedewerker voor het sorteren van wasgoed in dagdienst.

  • HR Consultants m/v (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • HUISHOUDHULP OLV-WAVER (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio OLV-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Horecamedewerker Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde zijn er diverse horeca-vacatures: kassabeheer, verantwoordelijke horeca-shop, afruimen, afwassen,... Algemeen sta je in voor het bedienen van de klanten: je neemt bestellingen op, maakt de gevraagde producten op de juiste manier klaar en zorgt voor de afrekening. Je zorgt ervoor dat de shop waar je tewerkgesteld bent steeds proper en ordelijk is.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • JOBSTUDENT WINKELMEDEWERKER (Lier) M/V (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SNOEYS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) voor onze vestiging in Lier.

  • Jobstudenten september Tongeren (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren zoeken wij nog jobstudenten voor de maand september. Atelier werk, montagewerken van aluminium profielen, magazijnwerk.

  • Werkstudent Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAMART

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker vertegenwoordig je de commerciële politiek en het nieuwe imago van Damart. De noden van de klanten detecteren en hen adviseren op een professionele manier met een persoonlijke touch is jouw manier van verkopen. De klant staat dan ook altijd centraal in je verkoopproces. Orde en netheid van de winkel, verwerken van goederen en kassawerk behoren tot je takenpakket. Samen met de Shopmanager en je collega’s ga je iedere dag de uitdaging aan om de objectieven te behalen.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - vrijdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • SAP BC Consultant (SAP System Engineer) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: EXERTUM BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als SAP BC Consultant is het volledige SAP applicatiebeheer van diverse klanten in uw handen. U verzekert de continue beschikbaarheid van de SAP systemen en zorgt voor een beperkte uitval van het systeem tijdens installaties, upgrades en andere SAP gebonden activiteiten. Vanuit de helpdesk zijn uw kernactiviteiten tav de klant : Het beheer van de SAP omgeving (DEV, QAS, Sandbox en Production) Installatie en onderhoud van de SAP systemen Dagelijkse controle van de SAP systemen Configuratie en opvolging van het Transport Systeem (TSM) Incident/problem management – integratie van andere ITIL processen Verifiëren van servers en netwerk poorten Health Checks, tunings, upgrades and audits Voorbereiding van SAP rapporten Configuraties en tests System Copies en refreshes Beheer van backups Technische support bij diverse SAP implementatieprojecten Gebruik van SAP Solution Manager (CCMS monitoring, EWA, E2E, Wily) Implementatie van autorisaties en systeembeveiliging (toegangsbeveiliging, bevoegdheden) Systeembeheer op afstand

  • medewerker FRITUUR DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt)? Heb je ervaring in een frituur, ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van M.C. LES PETITS GRIS in sociale netwerken
Look for responds of M.C. LES PETITS GRIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.C. LES PETITS GRIS. Laat een reactie achter voor M.C. LES PETITS GRIS. M.C. LES PETITS GRIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.C. LES PETITS GRIS. Leave a respond for M.C. LES PETITS GRIS. M.C. LES PETITS GRIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.C. LES PETITS GRIS op de google maps. Adres en contacten M.C. LES PETITS GRIS
Location of M.C. LES PETITS GRIS on the google maps. Address and contacts of M.C. LES PETITS GRIS

Andere gerelateerde bedrijven als come M.C. LES PETITS GRIS M.C. LES PETITS GRIS: FRANCIS DUBOIS | GUIDO VERVROEGEN | CLAUW ALAIN | Paul Bossuyt BVBA | DUJARDIN

Other related companies as M.C. LES PETITS GRIS: FRANCIS DUBOIS | GUIDO VERVROEGEN | CLAUW ALAIN | Paul Bossuyt BVBA | DUJARDIN

M.C. LES PETITS GRIS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.C. LES PETITS GRIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08727233886. Het bedrijf M.C. LES PETITS GRIS bevindt zich op het adres: RUE DE LA BRASSERIE 18; 5080; LA BRUY?RE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 935,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 115,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Automobilisme..
De hoofdactiviteit van M.C. LES PETITS GRIS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.C. LES PETITS GRIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.C. LES PETITS GRIS, openstaande posities, locatie van M.C. LES PETITS GRIS op de kaart.

M.C. LES PETITS GRIS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.C. LES PETITS GRIS, company assigned to the tax number BE08727233886. The company M.C. LES PETITS GRIS is located at the address: RUE DE LA BRASSERIE 18; 5080; LA BRUY?RE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 935,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 115,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Automobilisme..
The main activity of M.C. LES PETITS GRIS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of M.C. LES PETITS GRIS is not available. You also can look at reviews of M.C. LES PETITS GRIS, open positions, location of M.C. LES PETITS GRIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.C. LES PETITS GRIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.C. LES PETITS GRIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.C. LES PETITS GRIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.C. LES PETITS GRIS, employees, financial statistics.