FRANCIS DUBOIS

Contactgegevens FRANCIS DUBOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCIS DUBOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCIS DUBOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRUISSTRAAT 68; 1050; IXELLES, België

Telefoon (phone): 26483679 (+32-26483679) 26483679 (+32-26483679)

Fax (fax): +32 (83) 968-85-93 +32 (83) 968-85-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCIS DUBOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCIS DUBOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCIS DUBOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCIS DUBOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCIS DUBOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCIS DUBOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCIS DUBOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCIS DUBOIS
Products information FRANCIS DUBOIS

BTW identificatienummer (tax): BE02886627197
Ondernemingsnummer: 5749389648
Hoofdstad (capital): 801,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 195,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FRANCIS DUBOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCIS DUBOIS
(Get full report from official database of BE for FRANCIS DUBOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCIS DUBOIS
Addition kinds of activities for FRANCIS DUBOIS

289999. Chemische preparaten, nec, nec | Chemical preparations, nec, nec
306903. Rubber beklede stoffen en kleding | Rubber coated fabrics and clothing
367904. Elektronische kristallen | Electronic crystals
37329900. Bootbouw en reparatie, nec | Boatbuilding and repairing, nec
38279901. Aiming circles (brandbeheersapparatuur) | Aiming circles (fire control equipment)
50310101. Omheining, hout | Fencing, wood
51980202. Vlek | Stain
86610129. Synagoge | Synagogue

Werken bij FRANCIS DUBOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCIS DUBOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCIS DUBOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCIS DUBOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Slachter runderen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het slachten van runderen begeleiden in de slachtcel. - Het bedienen van de machines. - Villen van de runderen m.b.v. specifieke messen. - Het kuisen en reinigen van je werkplaats m.b.v. hogedrukreiniger en borstel.

  • INSTALLATEUR CV EN SANITAIR (VLEKKEM)

    Regio: VLEKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als installateur cv en sanitair Zelfstandig kunnen meewerken (of toch inzicht in de werken) Gemotiveerd persoon die de teveredenheid van de klant vooropstelt Nauwkeuring en precies werken Goede referenties ( stiptheid werk...)

  • Halfautomaat Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant in de regio van Grobbendonk zijn we op zoek naar gemotiveerde Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in prefab beton, waar kwaliteit dan ook altijd belangrijk is. Ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van de prefab elementen. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. Voor deze functie als Lasser, zoekt het bedrijf Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Ben jij een Halfautomaat Lasser en wil je ook speten? Dan is deze job ideaal voor jou. Je zal werken in een twee-ploegensysteem en je werkt altijd in een atelier, niet op verplaatsing.

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

  • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

  • HVAC / SANITAIR TECHNIEKER (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. Monteren van leidingen en componenten. Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten... Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. Je brengt de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Gent - Ledeberg - Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • JOBSTUDENT BAR IN DANSCAFE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent barmedewerker krijg heel wat leuke taken toegewezen: ? Bestellingen opnemen en klaar maken ? Bier tappen ? Bedien je de klanten vriendelijk ? Frigo's aanvullen en de bar net houden

  • Web/app ontwikkelaar (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van alle interne bedrijfsprocessen. Je beheert en ontwikkelt (in team) een geautomatiseerde toekomst in een jong, sterk, groeiend familiebedrijf. Je ontwikkelt de bedrijfswebsite en apps. Je analyseert problemen en lost deze op a.d.h.v. nieuwe programmaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Tweetalige (NL/FR) Management Assistant - Nossegem - DIRECT VAST CONTRACT (NOSSEGEM)

    Regio: NOSSEGEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Vaste Job

    Als HR Consultancy bedrijf, biedt onze klant diensten op maat aan in het kader van strategisch, organisatie- en HR advies, rekrutering, selectie en talentmanagement. De oplossingen die ze aanreiken, steunen op de nauwe samenwerking met onze klant, de kennis, de expertise en het teamwerk van onze consultants. Om tot een maximaal resultaat te komen, geloven ze in het samen investeren in een open en transparante lange termijn relatie, een partnership waarin wederzijds vertrouwen en verantwoordelijkheid de belangrijkste waarden zijn. Als geboren planner en organisator orkestreer je in het secretariaat de optimale werking van onze vestiging. Je staat in voor agendabeheer, regelt alle correspondentie en onderhoudt telefonische en rechtstreekse contacten met klanten en kandidaten. Je reageert alert op hun vragen en noden en zorgt voor een goede informatiedoorstroming naar de consultants. Je onthaalt dagelijks de kandidaten en begeleidt hen bij de opstart van hun testen. Meer concreet start je de testafname op en verzorg je de administratieve flow van afgewerkte rapporten naar onze opdrachtgevers. Verder beheer je de voorraad van kantoor- en onderhoudsmateriaal. Je werkt nauw samen met de Managing Consultant, alsook met het volledige team van consultants.

  • Specialist marktanalyse & product management (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal voedingsbedrijf regio Roeselare zijn we op zoek naar een specialist marktanalyse & product management. Door je grondige kennis en sterke analyse van de markt, de klanten, producten, trends, etc. vorm je een belangrijke schakel tussen de sales afdeling, productie, aankoop en R&D en teken je mee het strategisch commercieel beleid uit voor alle productcategorieën. Je bent ook verantwoordelijk voor het communicatiebeleid, om zo een coherent beeld van de organisatie naar buiten te brengen. Na een grondige interne opleiding op groepsniveau, beng je omzet, winst, productengamma, klanten, commerciële historiek, markt, concurrentie, trends & ontwikkelingen etc. via onderzoek en store checks permanent in kaart. Je doet de nodige analyses, krijgt zicht op het globale salesgebeuren, verwerft een duidelijk beeld van de huidige en toekomstige positionering en treedt op als interne adviseur. Je neemt deel aan verschillende projectgroepen, volgt de introductie van nieuwe klanten en producten op, analyseert de effectiviteit van commerciële acties, rapporteert de resultaten en formuleert nieuwe en/of verbetervoorstellen. Dit moet bijdragen tot het nemen van juiste strategische, commerciële beslissingen en het verder uitbouwen van de marktpositie en operationele performantie binnen de groep. Als communicatiespecialist, waak je over het imago van de organisatie en een uniforme bedrijfscommunicatie en treedt intern op als specialist en adviseur.

  • Medewerker Customer Service (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een medewerker Customer Service (m/v) voor onze klant actief in meubilair voor de zorgsector. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten voor onderstaande taken: - aanmaken van offertes in samenspraak met Account Manager - analyse van bestellingen en input in het EPR-pakket- vragen beantwoorden op een proactieve manier - bestellingen verwerken - klachtenbehandeling

Zoek naar antwoorden van FRANCIS DUBOIS in sociale netwerken
Look for responds of FRANCIS DUBOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCIS DUBOIS. Laat een reactie achter voor FRANCIS DUBOIS. FRANCIS DUBOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCIS DUBOIS. Leave a respond for FRANCIS DUBOIS. FRANCIS DUBOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCIS DUBOIS op de google maps. Adres en contacten FRANCIS DUBOIS
Location of FRANCIS DUBOIS on the google maps. Address and contacts of FRANCIS DUBOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCIS DUBOIS FRANCIS DUBOIS: FLORALY BOUTIQUE | Dimanche C | GAETANO SFERLAZZA | European Metrology Systems SA | YUKSEK FAIK

Other related companies as FRANCIS DUBOIS: FLORALY BOUTIQUE | Dimanche C | GAETANO SFERLAZZA | European Metrology Systems SA | YUKSEK FAIK

FRANCIS DUBOIS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCIS DUBOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02886627197. Het bedrijf FRANCIS DUBOIS bevindt zich op het adres: KRUISSTRAAT 68; 1050; IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 801,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 195,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Producten gemaakt in FRANCIS DUBOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANCIS DUBOIS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCIS DUBOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCIS DUBOIS, openstaande posities, locatie van FRANCIS DUBOIS op de kaart.

FRANCIS DUBOIS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCIS DUBOIS, company assigned to the tax number BE02886627197. The company FRANCIS DUBOIS is located at the address: KRUISSTRAAT 68; 1050; IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 801,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 195,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Products created in FRANCIS DUBOIS were not found.
The main activity of FRANCIS DUBOIS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCIS DUBOIS is not available. You also can look at reviews of FRANCIS DUBOIS, open positions, location of FRANCIS DUBOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCIS DUBOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCIS DUBOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCIS DUBOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCIS DUBOIS, employees, financial statistics.