LES GUIBOLLES GUIBERTINES

Contactgegevens LES GUIBOLLES GUIBERTINES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES GUIBOLLES GUIBERTINES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES GUIBOLLES GUIBERTINES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MANGON 6; 5140; SOMBREFFE, België

Telefoon (phone): 71885628 (+32-71885628) 71885628 (+32-71885628)

Fax (fax): +32 (14) 925-35-80 +32 (14) 925-35-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES GUIBOLLES GUIBERTINES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES GUIBOLLES GUIBERTINES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES GUIBOLLES GUIBERTINES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES GUIBOLLES GUIBERTINES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES GUIBOLLES GUIBERTINES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES GUIBOLLES GUIBERTINES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES GUIBOLLES GUIBERTINES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES GUIBOLLES GUIBERTINES
Products information LES GUIBOLLES GUIBERTINES

BTW identificatienummer (tax): BE04030578613
Ondernemingsnummer: 1405670166
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Types de Clubs: Marche.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES GUIBOLLES GUIBERTINES
(Get full report from official database of BE for LES GUIBOLLES GUIBERTINES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES GUIBOLLES GUIBERTINES
Addition kinds of activities for LES GUIBOLLES GUIBERTINES

239100. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
20770104. Neat's-foot olie | Neat's-foot oil
23859900. Waterdichte buitenkleding, inkl | Waterproof outerwear, nec
26740100. Verzending en boodschappentassen of zakken | Shipping and shopping bags or sacks
38270108. Lupes vergrootinstrumenten, optisch | Lupes magnifying instruments, optical
72159901. Droogreinigen, met munten bediend | Drycleaning, coin-operated
75210200. Overdekte parkeervoorzieningen | Indoor parking services
86610202. Klooster | Monastery

Werken bij LES GUIBOLLES GUIBERTINES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES GUIBOLLES GUIBERTINES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES GUIBOLLES GUIBERTINES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES GUIBOLLES GUIBERTINES. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien trucks (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je spoort de fouten op, stelt een diagnose en herstelt het voertuig. Je hebt nauw contact met de verantwoordelijke voor de bestelling van de nodige stukken.

  • VOEDINGSOPERATOR (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiebedrijf actief in productie en distributie van hoogwaardige sauzen, is AGO Zeebrugge op zoek naar een operator voor de weegzone. Je bent verantwoordelijk voor het uitwegen van ingrediënten voor alle halffabrikaten (voor koude en warme productie). Bijhalen van de nodige grondstoffen en recipiënten. De grondstoffen uitwegen volgens het receptuur en de voorgeschreven procedures. Uitvoeren van de nodig administratie bij dit proces. Reinigen weegschalen, tafels, materiaal en werkomgeving.

  • vrachtwagenchauffeur CE voor lokale ritten (dagwerk) maandag- vrijdag (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur CE? Je zoekt een job regio Brugge? Lees dan snel verder! Het bedrijf is een grote speler in de metaalsector. 80% van het staal die toekomt, voornamelijk uit Engeland, vertrekt 1 op 1 zonder behandeling. 20 % wordt bewerkt – gezaagd,geplooid. De firma produceert zelf niets! Chauffeurs rijden de vrachtwagens buiten de firma of rijden ermee rond naar de klanten.Dit zullen meestal lokale ritten zijn regio West- Vlaanderen en niet naar het buitenland. Veiligheid en correct laden is van groot belang.Het staal weegt tot 6 ton. Het team bestaat uit 40 arbeiders en 25 bedienden.

  • Uitzendconsulente (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot Gent zijn wij op zoek naar een Recruiter, Uitzendconsulente. U zal starten in Sint-Niklaas en dan over gaan naar Gent. U stelt wervingsteksten, functieprofielen & advertenties op op basis van de informatie die u doorkrijgt U screent de cv's U plaatst advertenties op uw eigen wervingskanalen U zorgt voor een goed imago bij de doelgroepen U houdt de informatie up-to-date in het ERP pakket U neemt deel aan wervingsactiviteiten zoals jobdagen, jobbeurzen, ... U neemt referenties van de kandidaten U zorgt ervoor dat u de juiste informatie krijgt om dan de juiste informatie door te geven Belangrijkste taak : technische profielen rekruteren via verschillende kanalen. Samen met onze planningsverantwoordelijke kijken wie voor welke job het meest geschikt is U ondersteunt onze planningsverantwoordelijke operationeel & bij administratieve taken, je rapporteert ook aan de CEO

  • HUISHOUDHULP REGIO Sint-Katelijne-Waver/ Mechelen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • SCHOONMAAK(ST)ER DENDERMONDE/BUGGENHOUT DEELTIJDS (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: IRON - E

    Type: Dienstenchequebaan

    U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

  • Studentenjob in de zorg-WZZ Curando West (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: WESTERVIER

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Administratieve assistent - Student (m/v) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal assisteren bij de voorbereidingen van de herfst seminaries in november 2018 en zal ook ondersteuning kan bieden bij de dagelijkse administratieve taken van het team van Project Assistants. ondersteuning bij de dagelijkse administratieve taken; cursusmateriaal verzamelen, printen/fotokopiëren en inbinden; verwerken van evaluatieformulieren; wanneer nodig, helpen bij andere taken gerelateerd aan de dienst.

  • ACCOUNT MANAGER CARROSSERIE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Account Manager Carrosserie * Regio Antwerpen-Limburg-Kempen * Gedreven verkoopstalent met een passie voor carrosserie De komende maanden zal onze klant zijn verkoopteam versterken met een Account Manager Carrosserie regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Hiervoor is Hays Antwerpen samen met deze organisatie op zoek naar een Account Manager Carrosserie met passie voor de automotive regio Antwerpen-Limburg-Kempen. In deze functie als Account Manager Carrosserie sta je in voor het accountmanagement van een portfolio van bestaande klanten. Na een diepgaande verkoops- en productopleiding ontvang je het portfolio van de klant dat je autonoom zal behandelen in regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Je zal ongeveer 4-5 klanten per dag bezoeken, waar de nadruk ligt op kleine KMO ondernemingen en de iets grotere ketens. Je bent verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoop en het ondernemen van acties om de vooropgestelde verkoopvolumes te behalen. Bovendien identificeer en benader je potentiële nieuwe klanten om de activiteiten in je specifieke regio te vergroten. Jouw rol bestaat uit het adviseren van de klanten door middel van up- of cross-selling, het zorgvuldig uitvoeren van demo's en het verlenen van technische bijstand aan klanten in de automotive. Verder kan je rekenen op de ondersteuning van je collega's van de inside sales voor offerteopvolging. Ten slotte rapporteer je aan de Sales Manager.

  • Commercieel medewerker binnendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Commercieel medewerker binnendienst Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker; Beantwoorden van de telefoon; Alle werkzaamheden op het gebied van de volledige orderverwerking, facturatie en verkoopsadministratie ; Dienst sales service : opvolgen zendingen, beantwoorden vragen allerlei klanten; Communicatie met het verkoopteam; Overige algemene administratie werkzaamheden (memo's, offertes,...); Vertaalwerkzaamheden (NL/F - F/NL); Rapportages verzorgen.; Meetings voorbereiden; Presentaties uitwerken;

  • Diëtist (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Praktijkhuis Calfit

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vervanging van onze huidige diëtiste zoekt praktijkhuis Calfit een nieuwe collega. Je werkt in een multidisciplinaire praktijk samen met collega diëtist, logopedist, coaches, schoonheidsspecialist

  • C++ Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENT-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taken Je takenpakket bestaat uit: -Vertrekkende vanuit Functionele Analyses, het uitwerken van technische analyses, ontwerp voorstellen, Het programmeren, technisch testen en documenteren van nieuwe en/of herwerkte functionaliteit -Het bijwerken van interne documentatie en kennis delen binnen het team -Het analyseren en oplossen van fouten (om het goed functioneren van bestaande toepassingen te garanderen) -Je staat mee in voor het onderhoud van de bestaande programma’s (geschreven in C++…) -Je zorgt voor de effectieve communicatie met verschillende partners in het ontwikkelingsproces (ICT-units, gebruikers, coördinator, projectleider, functionele en technische collega's). -Je verzorgt mee de gebruikersondersteuning van de ontwikkelde programma’s -Na de oplevering van de nieuwe of herwerkte functionaliteiten sta je ook mee in voor de nazorg ervan -Je zoekt samen met je collega’s uit hoe we het bestaande applicatie-landschap (legacy & nieuwe applicaties) kunnen laten evolueren

Zoek naar antwoorden van LES GUIBOLLES GUIBERTINES in sociale netwerken
Look for responds of LES GUIBOLLES GUIBERTINES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES GUIBOLLES GUIBERTINES. Laat een reactie achter voor LES GUIBOLLES GUIBERTINES. LES GUIBOLLES GUIBERTINES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES GUIBOLLES GUIBERTINES. Leave a respond for LES GUIBOLLES GUIBERTINES. LES GUIBOLLES GUIBERTINES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES GUIBOLLES GUIBERTINES op de google maps. Adres en contacten LES GUIBOLLES GUIBERTINES
Location of LES GUIBOLLES GUIBERTINES on the google maps. Address and contacts of LES GUIBOLLES GUIBERTINES

Andere gerelateerde bedrijven als come LES GUIBOLLES GUIBERTINES LES GUIBOLLES GUIBERTINES: DE TOEKOMST | Papiercentrale | LADBROKES | Vanwelde C | DOUBLE DEUCE

Other related companies as LES GUIBOLLES GUIBERTINES: DE TOEKOMST | Papiercentrale | LADBROKES | Vanwelde C | DOUBLE DEUCE

LES GUIBOLLES GUIBERTINES is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES GUIBOLLES GUIBERTINES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04030578613. Het bedrijf LES GUIBOLLES GUIBERTINES bevindt zich op het adres: RUE MANGON 6; 5140; SOMBREFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Marche..
De hoofdactiviteit van LES GUIBOLLES GUIBERTINES is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES GUIBOLLES GUIBERTINES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES GUIBOLLES GUIBERTINES, openstaande posities, locatie van LES GUIBOLLES GUIBERTINES op de kaart.

LES GUIBOLLES GUIBERTINES is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES GUIBOLLES GUIBERTINES, company assigned to the tax number BE04030578613. The company LES GUIBOLLES GUIBERTINES is located at the address: RUE MANGON 6; 5140; SOMBREFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Marche..
The main activity of LES GUIBOLLES GUIBERTINES is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LES GUIBOLLES GUIBERTINES is not available. You also can look at reviews of LES GUIBOLLES GUIBERTINES, open positions, location of LES GUIBOLLES GUIBERTINES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES GUIBOLLES GUIBERTINES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES GUIBOLLES GUIBERTINES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES GUIBOLLES GUIBERTINES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES GUIBOLLES GUIBERTINES, employees, financial statistics.