LADBROKES

Contactgegevens LADBROKES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LADBROKES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LADBROKES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D' ENSIVAL 14; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87334642 (+32-87334642) 87334642 (+32-87334642)

Fax (fax): +32 (58) 791-82-77 +32 (58) 791-82-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LADBROKES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LADBROKES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LADBROKES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LADBROKES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LADBROKES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LADBROKES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LADBROKES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LADBROKES
Products information LADBROKES

BTW identificatienummer (tax): BE05595306396
Ondernemingsnummer: 9466613769
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 251,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in LADBROKES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kansspelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LADBROKES
(Get full report from official database of BE for LADBROKES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LADBROKES
Addition kinds of activities for LADBROKES

8721. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping
283406. dermatologica | Dermatologicals
395301. Embossing zegels en handzegels | Embossing seals and hand stamps
449101. Marine laden en lossen diensten | Marine loading and unloading services
22110804. kaasdoek | Cheesecloth
23110303. Politieurs uniformen: gemaakt van aangekochte materialen | Policemen's uniforms: made from purchased materials
32979903. Crucibles: grafiet, magnesiet, chroom, silica, andere nonclay | Crucibles: graphite, magnesite, chrome, silica,other nonclay
35680302. Ketting, krachtoverbrenging | Chain, power transmission
35829903. Strijkijzers, commerciële was- en droogreiniging | Ironers, commercial laundry and drycleaning
80999900. Gezondheids- en geallieerde diensten, nec, nec | Health and allied services, nec, nec

Werken bij LADBROKES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LADBROKES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LADBROKES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LADBROKES. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerker meubelen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent dé persoon voor deze uitvoering als je houdt van perfectie! Als afwerker sta jij in voor het perfect spuiten en afwerken van de meubelen, voornamelijk eik. Verder zal je ook monteren en samenstellen van de meubelen na het ontcijferen van het technisch plan met behulp van sloten, scharnieren, ladegeleiders, assemblage en tal van andere kleine gereedschappen. Je bent dus kortom een duizendpoot! Een duizendpoot die terechtkomt in een bedrijf met een goeie vibe, losse sfeer en waar iedereen elkaar te vriend houdt.

  • HUISHOUDHELDEN ruime REGIO Aalst,met wagen**starten op 23/10-Solliciteer via SMS!!!Zeer dringend , (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kieldrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoper / Verkoopster Slagerij (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelmedewerker gezocht voor een slagerij, regio Avelgem. Jouw taken : * aanvullen van vleeswaren in de toonbank * bestellen van klanten * onderhoud in de winkel * meehelpen met eenvoudige bereidingen in het atelier Uurrooster (ongeveer): Maandag 14u tot 19u30 Woensdag 8u tot 12u30 Vrijdag 8u tot 12u30 en van 14u tot 19u Zondag 8u tot 12u30 Uurrooster is bespreekbaar.

  • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Productieoperatoren - 3 ploegen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    Aluminium is het materiaal van de toekomst! Aleris Aluminium Dufel is één van de drie grootste producenten van hoogwaardige walsproducten. Misschien spreken namen als Airbus, Audi of Ferrari meer tot jou verbeelding? Met 950 mensen vervaardigen we in Duffel aluminiumproducten op maat van de toekomst. Hoog tijd om daaraan mee te werken? Je start de werkdag met de juiste PBM's Aan je installatie krijg je een briefing van je collega over de vorige shift Samen met je collega's voer je volgende werkzaamheden uit Je vraagt als voorbereiding de planning op via de PC en bekijkt de technische paspoorten Je stelt het ondersteunend proces in volgens de gevraagde parameters Je verzekert de kwaliteit van de producten door materiaalinspecties uit te voeren Je voert je taken uit op een veilige en correcte wijze Je meldt procesverstoringen aan de hoofdoperator en helpt ze mee op te lossen Je rapporteert procesinformatie van de installatie voor de afdelingsrapportering

  • Transportplanner (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als transportplanner ga je actief op zoek naar orders Je bent verantwoordelijk voor het aannemen en bevestigen van orders Je staat in voor het inplannen van aangenomen vrachten Je plant het onderhoud van de eigen vrachtwagens in Je bent bereid om dagelijks te overleggen met collega’s en de planningsverantwoordelijke Je bent flexibel ingesteld waardoor je meewerkt aan een beurtrol om op zaterdagvoormiddag te werken.

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

  • Productiemedewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: HET VISHUIS

    Type: Vaste Job

    Algemene productverwerking volgens richtlijnen en orderprocedure Conserveren, kruiden en inleggen van vis Portioneren, wegen en labelen van vis Verpakken en producten voor verzending gereed maken Producten leveren aan klanten

  • Deeltijdse bewakingsagent banksector (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Zaalmedewerker (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: BUON GUSTO

    Type: Flexijob

    Klanten op een vriendelijke manier begroeten en bedienen. Alles klaarzetten met het oog op de service. Goed samenwerken in teamverband. Weekendwerk is geen probleem voor jou.

Zoek naar antwoorden van LADBROKES in sociale netwerken
Look for responds of LADBROKES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LADBROKES. Laat een reactie achter voor LADBROKES. LADBROKES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LADBROKES. Leave a respond for LADBROKES. LADBROKES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LADBROKES op de google maps. Adres en contacten LADBROKES
Location of LADBROKES on the google maps. Address and contacts of LADBROKES

Andere gerelateerde bedrijven als come LADBROKES LADBROKES: ROG? C. | LUC BIELEN | ERIK STRADIOT | Rommel Willy | FA. HOBA

Other related companies as LADBROKES: ROG? C. | LUC BIELEN | ERIK STRADIOT | Rommel Willy | FA. HOBA

LADBROKES is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LADBROKES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05595306396. Het bedrijf LADBROKES bevindt zich op het adres: RUE D' ENSIVAL 14; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 251,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kansspelen. Producten gemaakt in LADBROKES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LADBROKES is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LADBROKES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LADBROKES, openstaande posities, locatie van LADBROKES op de kaart.

LADBROKES is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is LADBROKES, company assigned to the tax number BE05595306396. The company LADBROKES is located at the address: RUE D' ENSIVAL 14; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 251,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kansspelen. Products created in LADBROKES were not found.
The main activity of LADBROKES is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LADBROKES is not available. You also can look at reviews of LADBROKES, open positions, location of LADBROKES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LADBROKES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LADBROKES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LADBROKES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LADBROKES, employees, financial statistics.