LES ARCHERS DE LA ROULLE

Contactgegevens LES ARCHERS DE LA ROULLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES ARCHERS DE LA ROULLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES ARCHERS DE LA ROULLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEMROULLE 1A; 6600; BASTENAKEN, België

Telefoon (phone): 61215585 (+32-61215585) 61215585 (+32-61215585)

Fax (fax): +32 (82) 920-32-43 +32 (82) 920-32-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES ARCHERS DE LA ROULLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES ARCHERS DE LA ROULLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES ARCHERS DE LA ROULLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES ARCHERS DE LA ROULLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES ARCHERS DE LA ROULLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES ARCHERS DE LA ROULLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES ARCHERS DE LA ROULLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES ARCHERS DE LA ROULLE
Products information LES ARCHERS DE LA ROULLE

BTW identificatienummer (tax): BE04507659912
Ondernemingsnummer: 4801818847
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 157,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Types de Clubs: Tir 脿 L'Arc.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES ARCHERS DE LA ROULLE
(Get full report from official database of BE for LES ARCHERS DE LA ROULLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES ARCHERS DE LA ROULLE
Addition kinds of activities for LES ARCHERS DE LA ROULLE

32290403. Garen, glasvezel | Yarn, fiberglass
35560504. Worststuffers | Sausage stuffers
36690201. Snelheidssignalen, elektrisch | Highway signals, electric
38410301. Geweren, voor het opdrijven van hypodermica in dieren | Rifles, for propelling hypodermics into animals
50920100. Hobby benodigdheden | Hobby supplies

Werken bij LES ARCHERS DE LA ROULLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES ARCHERS DE LA ROULLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES ARCHERS DE LA ROULLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES ARCHERS DE LA ROULLE. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten bedrijf regio Ardooie zijn wij opzoek naar een technieker. Je zal instaan voor: • Leidingnet : uitbreiden, veranderen, lekken oplossen, kunststof en andere leidingen incl alle koppelingen, debietmeters, drukregelaars etc. • Pompen ed: plaatsen, onderhouden, vervangen, …. Mechanisch  en elektrisch • Stoom: onderhoud stoomketel en alle daarmee verwante technische onderdelen en apparaten • Onderhoud van de normale technische installaties van de waterzuivering

  • OPERATOR MET ERVARING HEFTRUCK - NIEL (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Niel zoeken wij een productieoperator met ervaring. Vanuit de controle kamer bedien je het modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton. Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck (kan aangeleerd worden), maar ervaring is zeker een pluspunt. Deze job zorgt voor een veelzijdig takenpakket,waardoor je veel ervaring kan op doen. Taken: - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. - Je hebt verantwoordelijkheidszin en je respecteert de veiligheidsregels. - In samenspraak met het labo controleer je de kwaliteit van de geproduceerde producten. - Je werkt in twee ploegen.

  • Bordenbouwer - elektricien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij bieden een uitdagende en afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf in volle expansie. Je wordt ingezet op verschillende projecten waarbij je telkens van thuis uit naar de werkplaats vertrekt. Elk medewerker van ons krijgt een bestelwagen met tankkaart én eigen materiaal ter beschikking. Uw taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor de opbouw en kablage van elektrische stuur- en regelborden als onderdeel van machines. Je plaatst de onderdelen en elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten elektrische onderdelen en breng je de bedrading en bekabeling aan. Ten slotte test je de kast en werk je ze af.

  • Magazijnier dagwerk VAST (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief binnen de metaalindustrie (silobouw), kijkt momenteel uit ter vervanging naar een magazijnier voor vaste indienstname. Hierbij haal je de bestelling van de klanten uit de rekken en plaatst deze klaar in de laadruimte. Je verplaatst de ladingen van de laadzone naar de rekken: je kan dubbele paletten in de hoogste rekken plaatsen. Het invullen van de stockdocumenten dient steeds correct te gebeuren nl: ingave lotnummers, grondstoffen en hoeveelheden.

  • Koerman (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je laadt en lost bigbags gevuld met actieve kool in een huifwagen. - Je transporteert de huifwagen tussen de 3 verschillende vestigingen van Desotec. - Je kleeft de juiste etiketten op de bigbags

  • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

  • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Zaal medewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: -Buffet aanvullen en netjes houden -Keuken bediening (afwas, afruim, productie,enz;)

  • Student frituur + koerier (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke frituurzaak regio Betekom zijn wij opzoek naar een vaste student voor het bedienen van klanten, bakken en bereiden van frieten en snacks, leveren van bestellingen en afrekenen.

  • Grafisch vormgever HappyWebsites (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: B&K PROJECTS TAALBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je ontwerpt logo’s, folders, flyers en ander promotiemateriaal voor onze klanten. Je bouwt websites en tovert de aangeleverde content om in duidelijke en aantrekkelijke pagina’s. Je rapporteert aan je teamleden wat je gepresteerd hebt en hoeveel tijd je hieraan besteed hebt.

  • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van LES ARCHERS DE LA ROULLE in sociale netwerken
Look for responds of LES ARCHERS DE LA ROULLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES ARCHERS DE LA ROULLE. Laat een reactie achter voor LES ARCHERS DE LA ROULLE. LES ARCHERS DE LA ROULLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES ARCHERS DE LA ROULLE. Leave a respond for LES ARCHERS DE LA ROULLE. LES ARCHERS DE LA ROULLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES ARCHERS DE LA ROULLE op de google maps. Adres en contacten LES ARCHERS DE LA ROULLE
Location of LES ARCHERS DE LA ROULLE on the google maps. Address and contacts of LES ARCHERS DE LA ROULLE

Andere gerelateerde bedrijven als come LES ARCHERS DE LA ROULLE LES ARCHERS DE LA ROULLE: WERNER VAN DE WALLE | ANNE CALUW? | JOSEPH VANDERLEYDEN | De Post - La Poste | VAN GERVEN J

Other related companies as LES ARCHERS DE LA ROULLE: WERNER VAN DE WALLE | ANNE CALUW? | JOSEPH VANDERLEYDEN | De Post - La Poste | VAN GERVEN J

LES ARCHERS DE LA ROULLE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES ARCHERS DE LA ROULLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04507659912. Het bedrijf LES ARCHERS DE LA ROULLE bevindt zich op het adres: HEMROULLE 1A; 6600; BASTENAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 157,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tir 脿 L'Arc..
De hoofdactiviteit van LES ARCHERS DE LA ROULLE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES ARCHERS DE LA ROULLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES ARCHERS DE LA ROULLE, openstaande posities, locatie van LES ARCHERS DE LA ROULLE op de kaart.

LES ARCHERS DE LA ROULLE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES ARCHERS DE LA ROULLE, company assigned to the tax number BE04507659912. The company LES ARCHERS DE LA ROULLE is located at the address: HEMROULLE 1A; 6600; BASTENAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 157,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tir 脿 L'Arc..
The main activity of LES ARCHERS DE LA ROULLE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LES ARCHERS DE LA ROULLE is not available. You also can look at reviews of LES ARCHERS DE LA ROULLE, open positions, location of LES ARCHERS DE LA ROULLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES ARCHERS DE LA ROULLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES ARCHERS DE LA ROULLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES ARCHERS DE LA ROULLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES ARCHERS DE LA ROULLE, employees, financial statistics.