ANNE CALUW?

Contactgegevens ANNE CALUW?: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE CALUW?: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE CALUW?

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRIE KONINGENSTRAAT 3; 9051; GENT, België

Telefoon (phone): 92208200 (+32-92208200) 92208200 (+32-92208200)

Fax (fax): +32 (3) 175-81-75 +32 (3) 175-81-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE CALUW?: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE CALUW?"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE CALUW?"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE CALUW?, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE CALUW?. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE CALUW?, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE CALUW?. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE CALUW?
Products information ANNE CALUW?

BTW identificatienummer (tax): BE06656585693
Ondernemingsnummer: 9218322753
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 105,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE CALUW?
(Get full report from official database of BE for ANNE CALUW?)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE CALUW?
Addition kinds of activities for ANNE CALUW?

01820102. Paddestoel kuit, productie van | Mushroom spawn, production of
22820102. Stopgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Darning yarn: twisting, winding, or spooling
34219901. Scheermesjes en scheermesjes | Razor blades and razors
34949901. Loodgieters- en verwarmingsventielen | Plumbing and heating valves
35190103. Marine motoren | Marine engines
92110400. Courts, niveau van overheid | Courts, level of government
96419900. Regulering van de landbouwmarketing, nv | Regulation of agricultural marketing, nec

Werken bij ANNE CALUW?: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE CALUW?: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE CALUW?. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE CALUW?. Looking for open vacancies in other companies

 • Polyvalent arbeider productie m/v (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als polyvalent arbeider productie werk je in het atelier van een bedrijf dat gespecialiseerd is prefab betonconstructies. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen...

 • Tijdelijk planner (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij organisatorisch sterk en zoek jij naar een tijdelijke uitdaging als planner? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Zaventem, gespecialiseerd in weeg, meet- en analytische systemen voor laboratorium, industrie en retail zoeken we een planner m/v tot en met eind maart 2019. Op de planningsdienst zien alle dagen er anders uit. Binnen het departement ben jij verantwoordelijk voor het verdelen van de technische interventies over een honderdtal techniekers. Deze interventies worden bij klanten uit verschillende segmenten van de markt in de Benelux ingepland. De planningsafdeling vervult dus een belangrijke rol in het succes van de dienst naverkoop. Na een grondige opleidingsperiode beheer je een groep van ongeveer 10 à 15 techniekers. Bovenop het opmaken van de planning, waak je er ook steeds over dat de opdrachtaanvragen volledig en behandeld zijn in het planningsysteem. Je doet dit op een manier dat de behandeling correct verloopt. Kortom dit is een interessante functie voor een flexibele persoonlijkheid.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wezemaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEZEMAAL)

  Regio: WEZEMAAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Studenten supermarkt (MOERBEKE-WAAS)

  Regio: MOERBEKE-WAAS

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Moerbeke zijn we nog op zoek naar studenten die in het weekend kunnen werken of in de zomerperiode juli-augustus. Ben je student en heb je interesse om te werken in een supermarkt? Contacteer ons zo snel mogelijk!

 • JOBSTUDENT (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

  Type: Studentenjob

  Onze klant, marktleider van koelvers bereide maaltijden, is op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten: Je doet de opstart van de lijn (o.a. de correcte parameters instellen van de etiketteerlijn) Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de lijn waar de eindverpakking van onze producten gebeurt Je meld bestellingen af in het ERP-systeem LISA en volgt nauwkeurig de voorraad op Je streeft naar perfect afgewerkte producten, volgens de vooropgestelde kwaliteitsnormen Je bent medeverantwoordelijk voor de orde, netheid en een vlotte samenwerking van de volledige afdeling

 • Installateur electrotechnieken (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Merksplas zijn we op zoek naar een installateur elektrotechnieken Plaatsen en aansluiten van verlichting, schakelaars en wandcontactdozen Plaatsen en aansluiten van verdeelkasten Plaatsen en aansluiten van diverse elektrotechnieken (parlefonie, videofonie, telefonie, datanetwerk, alarminstallaties,...) Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen, slijpen, boren,... Zoeken van storingen en uitvoeren van herstellingen Dit zowel bij particulieren als op werven (nieuwbouw en verbouwing)

 • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

 • TEKENAAR WERKVOORBEREIDER CALCULATOR METAAL (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Als Tekenaar/werkvoorbereider biedt je zowel aan de verkoopsafdeling als de productieafdeling je medewerking. Je ontrafelt de binnenkomende technische data. Dit kunnen digitale bestanden zijn van te produceren onderdelen maar ook complexe samenstellingen. Je vormt deze bestaande tekeningen om tot productiedata in samenspraak met de klant. Je staat in voor de off-line programmatie van het machinepark met behulp van verschillende grafische pakketten. Op basis hiervan maak je een offerte en bepaal je de leveringstermijn. Je bent de eindverantwoordelijke voor het behalen van de vooropgestelde leveringstermijn. Je bent communicatief met de mensen op de werkvloer.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • English language trainer (company - sector: SW engineering) (m/w) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  CLL Language Centres (www.cll.be), founded by the Catholic University of Louvain (UCL), is a Belgian Institute for ongoing language training. For over 30 years CLL has organised language courses for companies, public institutions, adults, as well as kids and teens. CLL offers 37 languages and collaborates with over 600 qualified trainers.*******CLL is looking for an English language trainer to provide courses in a company (sector: software engineering and space systems). = = > 1 full day of teaching (4 smalls groups - Tuesdays from 9am until 4:15pm) - You will lead in-company courses that focus on business English in a professional context (business and professional needs, practice of the oral aspects of the language, grammatical refreshment) - You will coach and motivate learners in their learning path - You will ensure lessons are based on communicative activities that focus on speaking, oral expression and interaction

 • Centric - Business Analysts for New Generation VOM (Vehicle Order Management) (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Topic / Content Learn & document current VOM application Vehicle Order mgt Asses functional impact/gap on VOM of other linked applications: Pricing, Accessories and Post Prouction options Gather and write user requirements for NG VOM Delivery Application documentation (flows, features, functionalities) Application documentation (flows, features, functionalities) Documented User requirements Frequency weekly deliverable towards line manager Technical Experience in the area of supply and demand, sales and pricing applications; stock (Supply Chain pipeline) management Specific automotive experience of the above is an asset. capability to propose and design future business processes and system support needs (i.e. architecture proposal for these new processes) fundamental IT knowledge & experience to transform the IT solution from concept to construction Experience with a business modelling tool is an asset

 • Flexi zaalmedewerker Weekend M/V (LEEST)

  Regio: LEEST

  Bedrijf: HET BRUGHUIS

  Type: Flexijob

  Voor Brasserie Het Brughuis te Leest, nabij Mechelen, zoeken we een fleximedewerker voor de zaal. Je ondersteunt de kelners bij het inzetten en afruimen van borden. Je neemt bestellingen op en rekent af. Je werkt op regelmatige basis vrijdagavond, zaterdagavond en/ of zondag.

Zoek naar antwoorden van ANNE CALUW? in sociale netwerken
Look for responds of ANNE CALUW? in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE CALUW?. Laat een reactie achter voor ANNE CALUW?. ANNE CALUW? bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE CALUW?. Leave a respond for ANNE CALUW?. ANNE CALUW? on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE CALUW? op de google maps. Adres en contacten ANNE CALUW?
Location of ANNE CALUW? on the google maps. Address and contacts of ANNE CALUW?

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE CALUW? ANNE CALUW?: JET | Bastiaansen P | STEINMETZ BELGIUM | COURTOIS ANNE | Turcksin Foto

Other related companies as ANNE CALUW?: JET | Bastiaansen P | STEINMETZ BELGIUM | COURTOIS ANNE | Turcksin Foto

ANNE CALUW? is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE CALUW?, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06656585693. Het bedrijf ANNE CALUW? bevindt zich op het adres: DRIE KONINGENSTRAAT 3; 9051; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 105,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANNE CALUW? is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE CALUW? is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE CALUW?, openstaande posities, locatie van ANNE CALUW? op de kaart.

ANNE CALUW? is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE CALUW?, company assigned to the tax number BE06656585693. The company ANNE CALUW? is located at the address: DRIE KONINGENSTRAAT 3; 9051; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 105,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANNE CALUW? is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE CALUW? is not available. You also can look at reviews of ANNE CALUW?, open positions, location of ANNE CALUW? on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE CALUW?, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE CALUW?, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE CALUW?, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE CALUW?, employees, financial statistics.