LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL

Contactgegevens LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Déportation 25; 5500; Dinant, België

Telefoon (phone): 082 22 55 42 (+32-082 22 55 42) 082 22 55 42 (+32-082 22 55 42)

Fax (fax): 082 22 49 73 (+32-082 22 49 73) 082 22 49 73 (+32-082 22 49 73)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL
Products information LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE09098022460
Ondernemingsnummer: 9639373779
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 238,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Carpenters; Metal work - Ornamental

Product categorie (product category): Upholsterers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL
(Get full report from official database of BE for LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL
Addition kinds of activities for LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL

395100. Pennen en mechanische potloden | Pens and mechanical pencils
20640000. Snoep en andere zoetwarenproducten | Candy and other confectionery products
20850200. Cordials en voorgemengde alcoholische cocktails | Cordials and premixed alcoholic cocktails
23530000. Hoeden, petten en millinery | Hats, caps, and millinery
35699902. Balen machines, voor schroot, papier of soortgelijk materiaal | Baling machines, for scrap metal, paper, or similar material
38239902. Buoyancy instrumenten, industrieel proces type | Buoyancy instruments, industrial process type
39490500. Jachtuitrusting | Hunting equipment
50320303. Klei bouwmaterialen, behalve vuurvaste | Clay construction materials, except refractory
59991607. Verzamelplaten | Collectible plates

Werken bij LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • Medewerker zeugen- en biggenstal deeltijds 20-uren (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij de dagdagelijkse verzorging in de zeugen- en biggenstal. mogelijke taken zijn: kraamzorg, biggen behandelen, vaccineren, spenen,....

  • Polyvalente Magazijnier m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten gelegen te Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een polyvalente magazijnier. - Je zal instaan voor het lossen van binnenkomende goederen en de bijbehorende kwaliteitscontrole (THT, meting temperatuur, check op geleverde hoeveelheid, ...). Daarna zal je alle goederen inboeken in het systeem en voorzien van de juiste palletsticker om vervolgens op correcte locatie te scannen. - Je zal ook instaan voor het correct afwerken van klantenorders, bv. verzendklaar maken, leverbonnen verzorgen en verzendnota en CMR's voorzien. - Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van verschillende bufferzones aan de hand van lijsten.

  • Winkelbediende (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor: het inscannen van de verschillende producten kassawerk:geld aannemen en teruggeven het bedienen van de klanten aan de charcuterietoog aanvullen van rekken tijdens minder drukke periodes

  • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

  • HUISHOUDHULP VOOR DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Drongen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp regio Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt

  • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

  • SCHILDERS/BEHANGERS (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: VANRENTERGHEM

    Type: Vaste Job

    Door de voortdurende groei zijn wij op zoek naar een ervaren schilder-behanger om ons team (van 7 schilders, 2 winkelbediendes en 1 naaister) te versterken. Je staat in voor het uitvoeren van verzorgd (hoofdzakelijk) binnenschilderwerk en eventueel voor het plaatsen van wand- en vloerbekleding en dit voornamelijk in particuliere woningen, kantoren en/of winkels. De werven zijn meestal in de eigen regio.

  • Diëtist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging in Mortsel zijn wij op zoek naar een zelfstandig diëtist. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, acupuncturisten, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat twee uitgebreide teams in Lier en Mortsel waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijken kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ZWEVEGEM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL in sociale netwerken
Look for responds of LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL. Laat een reactie achter voor LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL. LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL. Leave a respond for LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL. LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL op de google maps. Adres en contacten LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL
Location of LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL on the google maps. Address and contacts of LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL: Stenofer NV | HANSROL | FA. SMEULDERS | Repr茅sentation Permanente de la France aupr猫s de l'Union Europ茅enne | Gerico NV

Other related companies as LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL: Stenofer NV | HANSROL | FA. SMEULDERS | Repr茅sentation Permanente de la France aupr猫s de l'Union Europ茅enne | Gerico NV

LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09098022460. Het bedrijf LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL bevindt zich op het adres: Avenue de la Déportation 25; 5500; Dinant. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 238,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Upholsterers. Lijst met producten zijn Carpenters; Metal work - Ornamental.
De hoofdactiviteit van LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL, openstaande posities, locatie van LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL, company assigned to the tax number BE09098022460. The company LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL is located at the address: Avenue de la Déportation 25; 5500; Dinant. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 238,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Upholsterers. List of products are Carpenters; Metal work - Ornamental.
The main activity of LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL is not available. You also can look at reviews of LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL, open positions, location of LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES COMPAGNONS ESPERANCE ASBL, employees, financial statistics.