VANWIJNSBERGHE-DE FRENE

Particuliere bedrijvencommunicatie • VANWIJNSBERGHE-DE FRENE
Private companiesCommunications • VANWIJNSBERGHE-DE FRENE

Contactgegevens VANWIJNSBERGHE-DE FRENE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANWIJNSBERGHE-DE FRENE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANWIJNSBERGHE-DE FRENE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PONTSTRAAT 4; 8791; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56735333 (+32-56735333) 56735333 (+32-56735333)

Fax (fax): +32 (12) 634-21-85 +32 (12) 634-21-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANWIJNSBERGHE-DE FRENE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANWIJNSBERGHE-DE FRENE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANWIJNSBERGHE-DE FRENE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANWIJNSBERGHE-DE FRENE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANWIJNSBERGHE-DE FRENE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANWIJNSBERGHE-DE FRENE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANWIJNSBERGHE-DE FRENE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANWIJNSBERGHE-DE FRENE
Products information VANWIJNSBERGHE-DE FRENE

BTW identificatienummer (tax): BE03294219970
Ondernemingsnummer: 6697509765
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 336,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Types de Vêtements: Vêtements de Travail.

Product categorie (product category): Vêtements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANWIJNSBERGHE-DE FRENE
(Get full report from official database of BE for VANWIJNSBERGHE-DE FRENE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANWIJNSBERGHE-DE FRENE
Addition kinds of activities for VANWIJNSBERGHE-DE FRENE

4512. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
145900. Klei en aanverwante mineralen, nec | Clay and related minerals, nec
504702. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
14990203. Phlogopiet mijnbouw | Phlogopite mining
16290102. Kanaalconstructie | Canal construction
49530200. Afvalverzameling en verwijdering | Refuse collection and disposal services
50440205. Micrografische apparatuur | Micrographic equipment
51491001. Honing | Honey
63519903. Aansprakelijkheidsverzekering | Liability insurance
72990100. Persoonlijke uitstralingsdiensten | Personal appearance services

Werken bij VANWIJNSBERGHE-DE FRENE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANWIJNSBERGHE-DE FRENE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANWIJNSBERGHE-DE FRENE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANWIJNSBERGHE-DE FRENE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/E (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Laden en lossen van vrachtwagens - Chauffeur in de bouwsector. Dit houdt in dat de ritten niet internationaal zijn en maximum 1 uur rond het bedrijf zijn - Aanleveren en ophalen van het materiaal op de bouwwerven - Communicatie met dispatching

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je staat in voor zowel de hygiënische zorgen als technisch verpleegkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor de controle en verdeling van de geneesmiddelen en het bijwonen van multidisciplinaire vergaderingen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • CNC kunstof (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan zelfstandig programa's schrijven en afwerken. Je werk met een sin numeriek besturingsdienst. Tevens sta je in voor het draaiwerk, het zagen van platen en ben je verantwoordelijk voor het materiaalbeheer van de semi-producten(kunststof platen, staven etc..)

  • Kwaliteitscontroleur - Textiel (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding van 3 - 4 weken in dagploeg, word je tewerkgesteld in 2 ploegen.   Je bent verantwoordelijk voor het nemen van stalen volgens de vooropgestelde procedures. Vervolgens worden deze stalen ook uitgebreid getest en opgevolgd. Alle informatie wordt ingeput in het bedrijfssysteem. Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in volle groei, zoeken wij momenteel extra mensen op lange termijn!

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Merelbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Onderhoudsmonteur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een firma gelegen in Tessenderlo, gespecialiseerd in het afvullen van gasflessen zijn we op zoek naar een Onderhoudsmonteur. Je staat in voor het verrichten/assisteren van werkzaamheden in het kader van preventief en curatief onderhoud aan machines; gebouwen; propaan en butaan installaties en de infrastructuur op het depot te Tessenderlo conform de richtlijnen van het veiligdheidsbeheersysteem. Bij interesse, contacteer Konvert Interim Tessenderlo!

  • Jobstudent ZEB (18+) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen ZEB Deinze: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt bij voorkeur (bijna) ieder weekend ingeschakeld, waardoor je een vast deel wordt van het team. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht binnen het hechte team van ZEB Deinze en gaat er aan de slag als winkelmedewerker 

  • Jobstudent verzorgende regio Brasschaat-Kapellen-Ekeren-Merksem (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Storingstechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een storingstechnieker Vaktechnische vaardigheden mbt het onderhoudsproces : Technische basisbekwaamheden hebben - theoretisch en praktisch (elektriciteit, motoren, elektrische installaties, meetapparatuur, meet en regeltechnieken, pneumatica, hydraulica, gasinstallaties,...) Technische vaardigheden en bekwaamheden (veiligheid op het vlak van apparatuur, motoren en hun besturing, lastechnieken, lagers vervangen, boren, lassen, slijpen, zagen, aandrijftechniek, regeltechniek, meettechnieken, programmatietechnieken,...) Productietaken opnemen (vervangen van operatoren aan de lijnen, bijspringen in piekmomenten) Beoordelen van storing, fout zoeken en probleemoplossing (kennis hebben van de sturingskast, machine elektrisch begrijpen, symptomen bevragen en interpreteren,...) Herstellingen uitvoeren Instellen en afregelen (frequentiebesturing, servosturing, procesparameters, ...) Preventief onderhoud verrichten Registreren

  • zelfstandige logopediste (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ZELFSTANDIGE LOGOPED. PRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze groepspraktijk om één van onze medewerkers, die gaat verhuizen, te vervangen. We behandelen leer- en taalstoornissen, articulatieproblemen, stemstoornissen, afasie, slikmoeilijkheden en myofunctionele problemen.

  • Project Managers Bouw (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672079-inline.html?cid=Partner_VDAB REFERENTIE 2018-293-P-0 Wil je ook je schouders zetten onder tal van grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten?  In het kader van een langetermijnproject zijn wij op zoek naar meerdere Project Managers Bouw die de verantwoordelijkheid van voorbereiding tot nazorg op zich zullen nemen.  Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren van bouwkundige projecten  Je staat in voor het opstarten en begeleiden van studies voor het ontwerp  Je begeleidt en controleert de uitvoering van de projecten met oog voor budget en timing Je leidt vergaderingen in aanwezigheid van de leveranciers Je organiseert aanbestedingen voor studies en uitvoering waarbij je instaat voor de opmaak van offerteaanvragen en aanbestedingsdossiers Je bent het aanspreekpunt voor studiebureau’s en aannemers Je staat in voor de communicatie en correspondentie met interne en externe partijen Je begeleidt de verschillende partijen bij het vergunningstraject voor specifieke bouwprojecten Je bent verantwoordelijk voor de financieel-administratieve projectopvolging

Zoek naar antwoorden van VANWIJNSBERGHE-DE FRENE in sociale netwerken
Look for responds of VANWIJNSBERGHE-DE FRENE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANWIJNSBERGHE-DE FRENE. Laat een reactie achter voor VANWIJNSBERGHE-DE FRENE. VANWIJNSBERGHE-DE FRENE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANWIJNSBERGHE-DE FRENE. Leave a respond for VANWIJNSBERGHE-DE FRENE. VANWIJNSBERGHE-DE FRENE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANWIJNSBERGHE-DE FRENE op de google maps. Adres en contacten VANWIJNSBERGHE-DE FRENE
Location of VANWIJNSBERGHE-DE FRENE on the google maps. Address and contacts of VANWIJNSBERGHE-DE FRENE

Andere gerelateerde bedrijven als come VANWIJNSBERGHE-DE FRENE VANWIJNSBERGHE-DE FRENE: FORTIS | DEUTSCHE BANK | FUNةRAILLES DECAMPS | E. REYNS | ILSE MOONEN

Other related companies as VANWIJNSBERGHE-DE FRENE: FORTIS | DEUTSCHE BANK | FUNةRAILLES DECAMPS | E. REYNS | ILSE MOONEN

VANWIJNSBERGHE-DE FRENE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANWIJNSBERGHE-DE FRENE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03294219970. Het bedrijf VANWIJNSBERGHE-DE FRENE bevindt zich op het adres: PONTSTRAAT 4; 8791; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 336,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vêtements. Lijst met producten zijn Types de Vêtements: Vêtements de Travail..
De hoofdactiviteit van VANWIJNSBERGHE-DE FRENE is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANWIJNSBERGHE-DE FRENE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANWIJNSBERGHE-DE FRENE, openstaande posities, locatie van VANWIJNSBERGHE-DE FRENE op de kaart.

VANWIJNSBERGHE-DE FRENE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANWIJNSBERGHE-DE FRENE, company assigned to the tax number BE03294219970. The company VANWIJNSBERGHE-DE FRENE is located at the address: PONTSTRAAT 4; 8791; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 336,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vêtements. List of products are Types de Vêtements: Vêtements de Travail..
The main activity of VANWIJNSBERGHE-DE FRENE is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VANWIJNSBERGHE-DE FRENE is not available. You also can look at reviews of VANWIJNSBERGHE-DE FRENE, open positions, location of VANWIJNSBERGHE-DE FRENE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANWIJNSBERGHE-DE FRENE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANWIJNSBERGHE-DE FRENE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANWIJNSBERGHE-DE FRENE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANWIJNSBERGHE-DE FRENE, employees, financial statistics.