FUNةRAILLES DECAMPS

Particuliere bedrijvencommunicatie • FUNةRAILLES DECAMPS
Private companiesCommunications • FUNةRAILLES DECAMPS

Contactgegevens FUNةRAILLES DECAMPS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FUNةRAILLES DECAMPS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FUNةRAILLES DECAMPS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU FOUR ہ CHAUX 34; 7130; BINCHE, België

Telefoon (phone): 64338172 (+32-64338172) 64338172 (+32-64338172)

Fax (fax): +32 (11) 284-55-36 +32 (11) 284-55-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FUNةRAILLES DECAMPS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FUNةRAILLES DECAMPS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FUNةRAILLES DECAMPS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FUNةRAILLES DECAMPS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FUNةRAILLES DECAMPS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FUNةRAILLES DECAMPS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FUNةRAILLES DECAMPS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FUNةRAILLES DECAMPS
Products information FUNةRAILLES DECAMPS

BTW identificatienummer (tax): BE04780395507
Ondernemingsnummer: 6121551513
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 764,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Plantes, Fleurs Coupées.

Product categorie (product category): Services funéraires. Fleurs and plantes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FUNةRAILLES DECAMPS
(Get full report from official database of BE for FUNةRAILLES DECAMPS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FUNةRAILLES DECAMPS
Addition kinds of activities for FUNةRAILLES DECAMPS

679401. Muzieklicenties en royalty's | Music licensing and royalties
12319901. Baggeren, antraciet | Dredging, anthracite
16230204. Transmissie toren (telecommunicatie) constructie | Transmitting tower (telecommunication) construction
28130100. Kooldioxide | Carbon dioxide
34290402. Marine hardware | Marine hardware
55719900. Motorhandelaars, nv | Motorcycle dealers, nec
83519900. Kinderopvangdiensten, nec | Child day care services, nec
87420505. Planning consultant | Planning consultant

Werken bij FUNةRAILLES DECAMPS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FUNةRAILLES DECAMPS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FUNةRAILLES DECAMPS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FUNةRAILLES DECAMPS. Looking for open vacancies in other companies

 • Team coach Call agents (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

 • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

 • Technisch verkoopbediende (m/v) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als technisch verkoopbediende sta je in voor de directe verkoop in de winkel. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten en geeft hen het nodige advies zodat ze de beste keuze kunnen maken. Je staat in voor de commerciële en administratieve opvolging van offertes en bestellingen. Je verzorgt het aanvullen van de producten en je adviseert de aankoopverantwoordelijke bij bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de professionele uitstraling van de winkel en staat garant voor een positieve winkelervaring. Je werkt dagelijks nauw samen met klanten en leveranciers en je volgt de evoluties binnen jouw vakdomein op de voet.

 • Sprinklermonteur (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Kortessem (regio Hasselt) zijn we op zoek naar een sprinklermonteur

 • Planner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een planner. Taken : De planning verzorgen van onze activiteiten binnen de industriële reiniging. Inplannen van personen, voertuigen en materialen op diverse werven. De nodige documenten voorbereiden die nodig zijn bij het uitvoeren van de jobs op de werven (werkbons, attesten, …) Contacten onderhouden met de operators en klanten. Afvaltransporten organiseren ADR wetgeving opvolgen in de praktijk

 • HUISHOUDHULP Noorderwijk - Direct VAST contract én maaltijdcheques (NOORDERWIJK)

  Regio: NOORDERWIJK

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt. Dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend. Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Noorderwijk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeilaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEILAART)

  Regio: HOEILAART

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent Receptionist(e) (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

  Type: Studentenjob

  De receptionist(e) ontvangt leiding van de front office manager en werkt mee aan de gastvriendelijkheid op het park. Draagt zorg voor en begeleidt gastenontvangst en vertrek. Neemt klachten op van gasten en zorgt voor de nodige actie hieromtrent.

 • PROJECT MANAGER FARMA (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

  Type: Vaste Job

  Wat houdt deze functie in? Voor een groot, internationaal farmabedrijf in Vlaams-Brabant zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Manager. In deze functie zal je nieuwe machines en productielijnen introduceren in een werkende productieplant. De projecten hebben als doel om de productiecapaciteit te verhogen. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het project, van opstellen van specificaties tot validatie en certificatie. Je wordt hierbij ondersteund door een multidisciplinair team dat zeer sterke technische competenties heeft. Jouw taken: vastleggen van projectdoelstellingen, specificaties, acceptatiecriteria planning en budget opmaken, opvolgen en rapporteren coördinatie en aansturen van design, layouts, lastenboeken aansturen van een multidisciplinair projectteam: mechanisch, elektrisch, automatisering, utilities team meetings en workshops plannen en leiden prijsvragen uitschrijven, offertevergelijking, leverancierskeuze, commerciële onderhandeling, contractering verzekeren dat project/product requirements gedefinieerd, behaald en geverifieerd worden coördinatie van FAT, levering, plaatsing, installatie, SAT en oplevering van machines, utilities documentatie, opleiding, overdracht aan productie validatie en certificatie volgens CE en FDA-normering communiceren met leveranciers, management en stakeholders over voortgang, afwijkingen en opleveringen

 • HULPELEKTRICIEN (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: ONWEDER

  Type: Vaste Job

  Je helpt de elektricien bij het voorbereidende werk: sleuven kappen of slijpen in muren en draden en kabels trekken. Je werkt op werven in Vlaanderen.

 • Meetings and Events Consultant (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Zelfstandig vertegenwoordiger Bevestigingsmaterialen (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: PAUWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zoeken wij een zelfstandig vertegenwoordiger , al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies in België. Je hebt ervaring als vertegenwoordiger naar klanten zoals ramen -en verandabouw , binnen -en buitenschrijnwerkerij. Zelfstandig en volledig op commissie werken. Ondernemingszin is een must.

Zoek naar antwoorden van FUNةRAILLES DECAMPS in sociale netwerken
Look for responds of FUNةRAILLES DECAMPS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FUNةRAILLES DECAMPS. Laat een reactie achter voor FUNةRAILLES DECAMPS. FUNةRAILLES DECAMPS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FUNةRAILLES DECAMPS. Leave a respond for FUNةRAILLES DECAMPS. FUNةRAILLES DECAMPS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FUNةRAILLES DECAMPS op de google maps. Adres en contacten FUNةRAILLES DECAMPS
Location of FUNةRAILLES DECAMPS on the google maps. Address and contacts of FUNةRAILLES DECAMPS

Andere gerelateerde bedrijven als come FUNةRAILLES DECAMPS FUNةRAILLES DECAMPS: SASKIA WESTERLINCK | Indutech | Becaus Wim | TITAR | PHILIP SADAUNE

Other related companies as FUNةRAILLES DECAMPS: SASKIA WESTERLINCK | Indutech | Becaus Wim | TITAR | PHILIP SADAUNE

FUNةRAILLES DECAMPS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FUNةRAILLES DECAMPS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04780395507. Het bedrijf FUNةRAILLES DECAMPS bevindt zich op het adres: RUE DU FOUR ہ CHAUX 34; 7130; BINCHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 764,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Fleurs and plantes. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Plantes, Fleurs Coupées..
De hoofdactiviteit van FUNةRAILLES DECAMPS is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FUNةRAILLES DECAMPS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FUNةRAILLES DECAMPS, openstaande posities, locatie van FUNةRAILLES DECAMPS op de kaart.

FUNةRAILLES DECAMPS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is FUNةRAILLES DECAMPS, company assigned to the tax number BE04780395507. The company FUNةRAILLES DECAMPS is located at the address: RUE DU FOUR ہ CHAUX 34; 7130; BINCHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 764,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. Fleurs and plantes. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Plantes, Fleurs Coupées..
The main activity of FUNةRAILLES DECAMPS is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FUNةRAILLES DECAMPS is not available. You also can look at reviews of FUNةRAILLES DECAMPS, open positions, location of FUNةRAILLES DECAMPS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FUNةRAILLES DECAMPS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FUNةRAILLES DECAMPS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FUNةRAILLES DECAMPS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FUNةRAILLES DECAMPS, employees, financial statistics.