'T SLEUTELKE

Contactgegevens 'T SLEUTELKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T SLEUTELKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T SLEUTELKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRUINEIKESTRAAT 7; 3150; HAACHT, België

Telefoon (phone): 16605264 (+32-16605264) 16605264 (+32-16605264)

Fax (fax): +32 (61) 694-92-44 +32 (61) 694-92-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T SLEUTELKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T SLEUTELKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T SLEUTELKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T SLEUTELKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T SLEUTELKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T SLEUTELKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T SLEUTELKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T SLEUTELKE
Products information 'T SLEUTELKE

BTW identificatienummer (tax): BE09618774414
Ondernemingsnummer: 7672821044
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types de Vêtements: Jeans & denim.

Product categorie (product category): Vêtements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T SLEUTELKE
(Get full report from official database of BE for 'T SLEUTELKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T SLEUTELKE
Addition kinds of activities for 'T SLEUTELKE

504302. Camera's en fotografische apparatuur | Cameras and photographic equipment
20150704. Konijn, verwerkt: vers | Rabbit, processed: fresh
35429919. Schokgolfmetaalvormende machines | Shock wave metal forming machines
51990100. Kunstartikelen en benodigdheden | Art goods and supplies
59991808. Box | Playpens
75390300. Elektrische diensten | Electrical services

Werken bij 'T SLEUTELKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T SLEUTELKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T SLEUTELKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T SLEUTELKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je neemt geproduceerde palletten van de rollenband. - Je controleert de palletten en plaatst ze in de buffer. - Je voorziet de palletten van het juiste label. - Je meldt aan de vrachwagenchauffeur de plaats van laden. - Je laadt de wagens volgens de pickinglijst. - Nadat de vrachtwagenchauffeur zijn palletten afgeriemd heeft, overhandig je de documenten aan de chauffeur.

  • Profileerder (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij  EEN BEDIENER NABEWERKINGSMACHINES (M/V) Uw functieomschrijving : Als bediener nabewerkingsmachines bedient u (eenvoudige of complexe) nabewerkingsmachines (hetzij conventioneel, hetzij CNC)    zoals zaagmachine, boormachine, lasersnijmachine, strek- en rolbuiger of doornplooier.

  • Horecahulp in een gezondheidscomplex ( 4/5 of full-time) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereidingen van de keuken Je staat in voor de orde en netheid van het horecagedeelte Je doet de afwas Je werkt all-round in de horeca (bediening en keuken) Je ontvangt de klanten op een vriendelijke manier Je bedient de klanten Je werkt als keukenmedewerker en maakt kleine gerechten klaar Je zal gesprekken voeren met de klanten om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken Je maakt bestellingen klaar Je controleert de stock en vult aan waar nodig

  • Mechanical Engineer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Koninksem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Magazijnmedewerker - STUDENT tijdens het schooljaar (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Tisselt zijn wij op zoek naar een student (m/v) die tijdens het schooljaar (weekdagen) kan werken in het magazijn. * Je wordt tewerkgesteld in het magazijn als orderpicker; * Je werkt met een handscanner; * Je zet bestellingen klaar in het magazijn; * Je controleert goederen; * Je zal met een BT rijden (elektrisch transpallet); * Je zorgt dat het magazijn ordelijk is (papier, karton, plastiek, ... opkuisen);

  • Project Manager (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een gevestigd studiebureel uit Waregem. Hun expertise ligt in de grotere bouwprojecten in Vlaanderen. Door de structurele groei kijken ze nu uit voor de versterking van hun Service after Sales departement met een extra ervaren Project Manager. Functie Als industrieel ingenieur bouwkunde bied jij technische ondersteuning zowel naar de klant als naar je salescollega’s. Samen met je diensthoofd ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de nodige studies, inclusief complexe calculaties, stabiliteitsberekeningen, … Je maakt de offerte op en na het afronden van de verkoop,sta je in voor de verdere afhandeling van het dossier: dienst-na-verkoop, nacalculaties, … Je werkt heel nauw samen met de productiemanager zodat de uitwerking van de studie in productie kan gerealiseerd worden. Hierdoor ben je vaak terug te vinden op de werkvloer. Naast de uitwerking van de verschillende projecten sta je ook in voor de verdere optimalisatie s van bestaande producten als het helpen ontwikkelen van nieuwe producten.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Merelbeke Hundelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) MOL (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van 'T SLEUTELKE in sociale netwerken
Look for responds of 'T SLEUTELKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T SLEUTELKE. Laat een reactie achter voor 'T SLEUTELKE. 'T SLEUTELKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T SLEUTELKE. Leave a respond for 'T SLEUTELKE. 'T SLEUTELKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T SLEUTELKE op de google maps. Adres en contacten 'T SLEUTELKE
Location of 'T SLEUTELKE on the google maps. Address and contacts of 'T SLEUTELKE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T SLEUTELKE 'T SLEUTELKE: UNIC | VANDEMEULEBROUCKE P. | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | KRIBBE 'T SLOEBERKEN | Van Hove Elke

Other related companies as 'T SLEUTELKE: UNIC | VANDEMEULEBROUCKE P. | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | KRIBBE 'T SLOEBERKEN | Van Hove Elke

'T SLEUTELKE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T SLEUTELKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09618774414. Het bedrijf 'T SLEUTELKE bevindt zich op het adres: KRUINEIKESTRAAT 7; 3150; HAACHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 375,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vêtements. Lijst met producten zijn Types de Vêtements: Jeans & denim..
De hoofdactiviteit van 'T SLEUTELKE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T SLEUTELKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T SLEUTELKE, openstaande posities, locatie van 'T SLEUTELKE op de kaart.

'T SLEUTELKE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T SLEUTELKE, company assigned to the tax number BE09618774414. The company 'T SLEUTELKE is located at the address: KRUINEIKESTRAAT 7; 3150; HAACHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 375,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vêtements. List of products are Types de Vêtements: Jeans & denim..
The main activity of 'T SLEUTELKE is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T SLEUTELKE is not available. You also can look at reviews of 'T SLEUTELKE, open positions, location of 'T SLEUTELKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T SLEUTELKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T SLEUTELKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T SLEUTELKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T SLEUTELKE, employees, financial statistics.