Van Hove Elke

Contactgegevens Van Hove Elke: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hove Elke: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hove Elke

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Serbosstraat 2C; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde), België

Telefoon (phone): 052 20 21 22 (+32-052 20 21 22) 052 20 21 22 (+32-052 20 21 22)

Fax (fax): +32 (58) 300-47-22 +32 (58) 300-47-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hove Elke: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hove Elke"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hove Elke"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hove Elke, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hove Elke. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hove Elke, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hove Elke. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hove Elke
Products information Van Hove Elke

BTW identificatienummer (tax): BE03954223632
Ondernemingsnummer: 8178192138
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 716,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Van Hove Elke zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hove Elke
(Get full report from official database of BE for Van Hove Elke)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hove Elke
Addition kinds of activities for Van Hove Elke

504600. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
35690301. Smeersystemen, gecentraliseerd | Lubricating systems, centralized
37310202. Landing van schepen, bouw en reparatie | Landing ships, building and repairing
37329903. Boten, starre: kunststoffen | Boats, rigid: plastics
51130305. Fiber blikjes en drums | Fiber cans and drums

Werken bij Van Hove Elke: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hove Elke: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hove Elke. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hove Elke. Looking for open vacancies in other companies

 • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: DAOUST GEEL

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

 • Magazijnier M/V (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deze klant is gespecialiseerd als houthandelaar voor particulieren alsook voor bedrijven. Functie: Controle van de leveringen Klaarzetten van bestellingen all round magazijnier, helpen laden en lossen.

 • Magazijnier (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gelegen in Merksem zijn wij dringend op zoek naar een Magazijnier (M/V):   Functieomschrijving:   U staat in voor het laden en lossen van containers, inpakken van meubelen en na verloop van tijd zal u ook instaan voor het orderpicken

 • MAGAZIJNIER - HEFTRUCKBESTUURDER (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je komt terecht in een groeiend bedrijf, waar je ingezet wordt voor de algemene magazijnierstaken. Laden & lossen aan de hand van de heftruck, artikelen stockeren, verzamelen van in te laden materiaal... Een deel van het magazijn bevindt zich hierbij buiten.   In deze functie werk je optimaal samen met jouw collega's en ben je polyvalent inzetbaar. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf binnen de bouwsector zijn wij op zoek naar een voltijds HEFTRUCKBESTUURDER.

 • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen en koppels wonende in de regio Lier en omstreken. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen en eventueel strijken, dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

  Regio: TIELRODE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste huishoudhulp regio Deerlijk (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: AMBY WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Bandenmonteur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

 • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

 • Zelfstandig Vertegenwoordiger Medische Sector (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: ERWIN HIMPENS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger voor innovatieve medische apparatuur in de rehabilitatiesector. Onze klanten zijn ziekenhuizen, rehab centers, universiteiten in de Benelux. Movendo is een Italiaanse producent van hoogwaardige medische revalidatierobots. We introduceren de Hunova revalidatierobot in de Benelux. Onze targetklanten zijn revalidatiecentra, ziekenhuizen en universiteiten. www.movendo.technology

 • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: ACT Academie

  Type: Leercontract

  Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

Zoek naar antwoorden van Van Hove Elke in sociale netwerken
Look for responds of Van Hove Elke in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hove Elke. Laat een reactie achter voor Van Hove Elke. Van Hove Elke bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hove Elke. Leave a respond for Van Hove Elke. Van Hove Elke on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hove Elke op de google maps. Adres en contacten Van Hove Elke
Location of Van Hove Elke on the google maps. Address and contacts of Van Hove Elke

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hove Elke Van Hove Elke: Vandenbulcke F | JADOULLE | Dauwe Micheline | ROBERT DEMEERSSEMAN | JOSEPHUS COOLS

Other related companies as Van Hove Elke: Vandenbulcke F | JADOULLE | Dauwe Micheline | ROBERT DEMEERSSEMAN | JOSEPHUS COOLS

Van Hove Elke is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hove Elke, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03954223632. Het bedrijf Van Hove Elke bevindt zich op het adres: Serbosstraat 2C; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 716,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hove Elke zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hove Elke is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hove Elke is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hove Elke, openstaande posities, locatie van Van Hove Elke op de kaart.

Van Hove Elke is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hove Elke, company assigned to the tax number BE03954223632. The company Van Hove Elke is located at the address: Serbosstraat 2C; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 716,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hove Elke were not found.
The main activity of Van Hove Elke is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hove Elke is not available. You also can look at reviews of Van Hove Elke, open positions, location of Van Hove Elke on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hove Elke, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hove Elke, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hove Elke, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hove Elke, employees, financial statistics.