MAISON DESSUS DESSOUS

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • MAISON DESSUS DESSOUS
Private companiesSocial Services • MAISON DESSUS DESSOUS

Contactgegevens MAISON DESSUS DESSOUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON DESSUS DESSOUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON DESSUS DESSOUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE DINANT 42; 5170; PROFONDEVILLE, België

Telefoon (phone): 81413065 (+32-81413065) 81413065 (+32-81413065)

Fax (fax): +32 (53) 324-81-46 +32 (53) 324-81-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON DESSUS DESSOUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON DESSUS DESSOUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON DESSUS DESSOUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON DESSUS DESSOUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON DESSUS DESSOUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON DESSUS DESSOUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON DESSUS DESSOUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON DESSUS DESSOUS
Products information MAISON DESSUS DESSOUS

BTW identificatienummer (tax): BE07214965820
Ondernemingsnummer: 6763153076
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 242,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits: Tissus d'Ameublement,Tissus d'Habillement.. Services: Tailleurs.

Product categorie (product category): Vêtements sur mesure Fab. Textiles. Sous-vêtements and lingerie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON DESSUS DESSOUS
(Get full report from official database of BE for MAISON DESSUS DESSOUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON DESSUS DESSOUS
Addition kinds of activities for MAISON DESSUS DESSOUS

242900. Speciaal product zagerijen, nec | Special product sawmills, nec
331700. Stalen buizen en buizen | Steel pipe and tubes
336401. Koper- en koperlegering sterven | Copper and copper alloy die-castings
794802. Race track operatie | Race track operation
20460110. Tapioca | Tapioca
20860100. Iced thee en fruitdrankjes, gebotteld en ingeblikt | Iced tea and fruit drinks, bottled and canned
50910104. Waterglijbanen (recreatiepark) | Water slides (recreation park)

Werken bij MAISON DESSUS DESSOUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON DESSUS DESSOUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON DESSUS DESSOUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON DESSUS DESSOUS. Looking for open vacancies in other companies

  • BARMEDEWERKER/STER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klein hotel regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een barmedewerker/ster. Je staat in voor bediening van klanten, je staat in voor de bar.

  • Lasser (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf dat gespecialiseerd is voor binnen- en buitenstallen in alle uitvoeringen, zoeken wij een tig-lasser. (m/v) Als tig-lasser, word je tewerkgesteld voor:  lassen van uitsluitend binnen-en buitenstallen voor paarden

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk met heftruck: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie van ons maat/plooiwerk in koper en zink.

  • Projectvoorbereider afwerking (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectvoorbereider afwerking ben je bereid om volgende taken op te nemen: Opmaken van uitvoeringsplan en algemeen tekenwerk; Controle van budget en meetstaten; Advies geven aan voorcalculatieteam; Analyse van verloop van ieder traject.

  • Gyprocplaatser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen zijn we op zoek naar een ervaren gyprocplaatser

  • Huishoudelijke hulp via dienstencheques (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WEVELGEM (SEW vzw)

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke hulp in privé-woningen In en rond groot Wevelgem Hoofdzakelijk onderhoudstaken Optioneel (afhankelijk van klanten) ook strijkwerk, boodschappen, eten klaarmaken

  • PROJECTCOORDINATOR (BE758094) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OLSTE BV

    Type: Vaste Job

    Olste nv is een groeiende onderneming die reeds 17 jaar actief is als projectontwikkelaar, waarvan het overgrote deel van de realisaties zich in Knokke bevinden. Olste nv zorgt voor hoogwaardige projecten op zeer gunstige liggingen, wat zij waarmaakt door zich te omringen met professionele medewerkers en betrouwbare onderaannemers. Gezien de sterke groei, zijn we momenteel voor hen op zoek naar een (m/v): PROJECTCOORDINATOR GEDREVEN PROJECTBEGELEIDER VOOR INTERIEURAFWERKING VAN HIGH-END RESIDENTIELE BOUWWERKEN Functie Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor een optimale oplevering van de toegewezen projecten. Dit maak je waar door de organisatie en coördinatie van de verschillende diensten en aannemers, met een focus op de afwerkingsfase. Als spilfiguur weet je de verschillende stakeholders aan te sturen en op die manier hoogkwalitatief top design af te leveren. Vanaf de verkoop tot de oplevering van het project ben je het aanspreekpunt voor de klant. Je vertaalt de noden en behoeften van de klant naar een eerste voorontwerp en begeleidt hen in diens keuzes. Je bent hun adviseur op vlak van interieurvormgeving. Je organiseert en plant de activiteiten op de werf en volgt ter plaatse ook de uitvoering hiervan op. Omdat je steeds oog hebt voor kwaliteit en kostenefficiëntie, verzeker je optimale resultaten. Je stuurt de onderaannemers aan om dit te bereiken. Je waakt over de naleving van de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je organiseert werfvergaderingen om op een vlotte manier met de medewerkers te communiceren en hen te informeren. Je rapporteert aan de directie.

  • Ploegbaas HVAC / ventilatiesystemen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: POLAR EXPERTS

    Type: Vaste Job

    Het aansturen & begeleiden van montageploegen op diverse werven in West -en Oostvlaanderen.

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

  • Flexi Zaalmedewerker - Pizza Hut Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de gasten. Je zorgt voor een uitstekende bediening van onze gasten. Je behandelt de telefonische bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Polyvalente supermarktmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Je werkt mee aan de kassa en vult de rayons aan. Je bent klantvriendelijk en hebt passie voor voeding en de klanten.

Zoek naar antwoorden van MAISON DESSUS DESSOUS in sociale netwerken
Look for responds of MAISON DESSUS DESSOUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON DESSUS DESSOUS. Laat een reactie achter voor MAISON DESSUS DESSOUS. MAISON DESSUS DESSOUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON DESSUS DESSOUS. Leave a respond for MAISON DESSUS DESSOUS. MAISON DESSUS DESSOUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON DESSUS DESSOUS op de google maps. Adres en contacten MAISON DESSUS DESSOUS
Location of MAISON DESSUS DESSOUS on the google maps. Address and contacts of MAISON DESSUS DESSOUS

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON DESSUS DESSOUS MAISON DESSUS DESSOUS: SISSI NAILS BEAUTY | Coiff'Mode | CUSTOMER FOCUSED SELLING | Orchidee | SABINA LIEKENS

Other related companies as MAISON DESSUS DESSOUS: SISSI NAILS BEAUTY | Coiff'Mode | CUSTOMER FOCUSED SELLING | Orchidee | SABINA LIEKENS

MAISON DESSUS DESSOUS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON DESSUS DESSOUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07214965820. Het bedrijf MAISON DESSUS DESSOUS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE DINANT 42; 5170; PROFONDEVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 242,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vêtements sur mesure Fab. Textiles. Sous-vêtements and lingerie. Lijst met producten zijn Produits: Tissus d'Ameublement,Tissus d'Habillement.. Services: Tailleurs..
De hoofdactiviteit van MAISON DESSUS DESSOUS is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON DESSUS DESSOUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON DESSUS DESSOUS, openstaande posities, locatie van MAISON DESSUS DESSOUS op de kaart.

MAISON DESSUS DESSOUS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON DESSUS DESSOUS, company assigned to the tax number BE07214965820. The company MAISON DESSUS DESSOUS is located at the address: CHAUSS?E DE DINANT 42; 5170; PROFONDEVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 242,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vêtements sur mesure Fab. Textiles. Sous-vêtements and lingerie. List of products are Produits: Tissus d'Ameublement,Tissus d'Habillement.. Services: Tailleurs..
The main activity of MAISON DESSUS DESSOUS is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON DESSUS DESSOUS is not available. You also can look at reviews of MAISON DESSUS DESSOUS, open positions, location of MAISON DESSUS DESSOUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON DESSUS DESSOUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON DESSUS DESSOUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON DESSUS DESSOUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON DESSUS DESSOUS, employees, financial statistics.