Orchidee

Contactgegevens Orchidee: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Orchidee: address, phone, fax, email, website, opening hours

Orchidee

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg 97; 9570; Lierde (Sint-Maria-Lierde), België

Telefoon (phone): 055 42 76 71 (+32-055 42 76 71) 055 42 76 71 (+32-055 42 76 71)

Fax (fax): +32 (3) 493-97-43 +32 (3) 493-97-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Orchidee: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Orchidee"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Orchidee"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Orchidee, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Orchidee. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Orchidee, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Orchidee. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Orchidee
Products information Orchidee

BTW identificatienummer (tax): BE03621063232
Ondernemingsnummer: 1599304199
Hoofdstad (capital): 893,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 593,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Orchidee zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Orchidee
(Get full report from official database of BE for Orchidee)

Aanvulling soorten activiteiten voor Orchidee
Addition kinds of activities for Orchidee

356199. Pompen en pompuitrusting, niet inbegrepen | Pumps and pumping equipment, nec
931100. Financiën, belastingen en monetair beleid | Finance, taxation, and monetary policy
972199. Internationale zaken, nv | International affairs, nec
16110000. Weg en straatbouw | Highway and street construction
97219901. consulaten | Consulates

Werken bij Orchidee: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Orchidee: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Orchidee. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Orchidee. Looking for open vacancies in other companies

  • GATEBEDIENDE (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

  • Chemisch reiniger tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het chemisch reinigen van de tankwagens. Je koppelt de tankwagens aan en af de ontsmettingsmachine. Je bevestigt de spuitarmen in de tankwagens en verbindt ze met de chemische baden. Je bedient de machine op een veilige en verantwoorde wijze.

  • MAGAZIJNIER VOOR DAGWERK - OPTIE VAST (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma  in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker/magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen, de ontvangst van de goederen.

  • chauffeur CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • STUDENTEN (18+) - PRODUCTIE - FYSIEK WERK - DOORHEEN DE WEEK - MOOI LOON - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals werkzaam in de voeding zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in de productie doorheen de week.

  • Jobstudent houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een houtatelier, waar je samen met andere jobstudenten zal ingezet worden voor onderstaande taken. Taken: schuren, lijmen, hout versnijden met lasermachine, logo's inbranden met machine, ... Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is gelegen in Destelbergen, dichtbij Gent  Dampoort. 

  • Studenten voor horecazaak Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige horecazaak in Mechelen zijn wij op zoek naar studenten voor in de zaal. We zoeken voor de maanden september een 3-tal studenten en voor de maand oktober een 10-tal studenten! Ben jij student en heb je een eerste ervaring in de horeca achter de rug, meerbepaald als hulpkelner/ zaalmedewerker ? Stuur ons jouw CV dan snel even door! Heb je vrienden, vriendinnen, kennissen of familie die ook op zoek zijn naar een studentenjob? Stuur hun CV dan zeker even mee!

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Onderhoudsmedewerker Bakkerij (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Jouw takenpakket: - Je start met de afwas voordat je aan het verdere onderhoud begint. - Je zal de werktafels, de vloeren, ramen, koelingen, vriezers,rekken,etc. onderhouden. - Je maakt gebruik van standaard materiaal alsook van machines. - Je zal tewerkgesteld worden op verschillende locaties. - Je werkt volgens een vooropgesteld takenpakket. - Je legt veranwoording af aan jouw rechtstreekse verantwoordelijke.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor onze klant, een gekende bakkerij uit de regio, zijn wij momenteel op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Je zal mee in de productie staan om alles proper te onderhouden

Zoek naar antwoorden van Orchidee in sociale netwerken
Look for responds of Orchidee in social networks

Lees alle opmerkingen voor Orchidee. Laat een reactie achter voor Orchidee. Orchidee bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Orchidee. Leave a respond for Orchidee. Orchidee on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Orchidee op de google maps. Adres en contacten Orchidee
Location of Orchidee on the google maps. Address and contacts of Orchidee

Andere gerelateerde bedrijven als come Orchidee Orchidee: VAN HECKE A. & R. & A. | WILLY VAN HOOREBEKE | DE SMET TUINEN | CORIS-BELGUIM | DUVAL MICHEL

Other related companies as Orchidee: VAN HECKE A. & R. & A. | WILLY VAN HOOREBEKE | DE SMET TUINEN | CORIS-BELGUIM | DUVAL MICHEL

Orchidee is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Orchidee, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03621063232. Het bedrijf Orchidee bevindt zich op het adres: Steenweg 97; 9570; Lierde (Sint-Maria-Lierde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 893,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 593,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Orchidee zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Orchidee is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Orchidee is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Orchidee, openstaande posities, locatie van Orchidee op de kaart.

Orchidee is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Orchidee, company assigned to the tax number BE03621063232. The company Orchidee is located at the address: Steenweg 97; 9570; Lierde (Sint-Maria-Lierde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 893,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 593,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taverns. Products created in Orchidee were not found.
The main activity of Orchidee is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Orchidee is not available. You also can look at reviews of Orchidee, open positions, location of Orchidee on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Orchidee, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Orchidee, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Orchidee, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Orchidee, employees, financial statistics.