YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET
Private companiesInsurance Carriers • YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET

Contactgegevens YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE VILLEFRANCHE 112; 1330; RIXENSART, België

Telefoon (phone): 26535260 (+32-26535260) 26535260 (+32-26535260)

Fax (fax): +32 (53) 362-35-84 +32 (53) 362-35-84

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET
Products information YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET

BTW identificatienummer (tax): BE03170074462
Ondernemingsnummer: 4565063476
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 574,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Services: Animaux Domestiques,Animaux Exotiques,Cliniques pour Animaux,H?pitaux pour Animaux,Acupuncture.

Product categorie (product category): Vétérinaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET
(Get full report from official database of BE for YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET
Addition kinds of activities for YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET

351102. Turbines en turbine generator sets en onderdelen | Turbines and turbine generator sets and parts
922901. Openbare orde en veiligheidsstatistieken centra | Public order and safety statistics centers
27599908. Modeplaten: drukwerk, NSK | Fashion plates: printing, nsk
32720322. Grafstenen, prefab terrazzo of beton | Tombstones, precast terrazzo or concrete
33570101. Coaxiale kabel, nonferrous | Coaxial cable, nonferrous
37990102. Bootwagens | Boat trailers
38240112. Tallying meters | Tallying meters
76992002. Kantoorapparatuur en accessoires aanpassen | Office equipment and accessory customizing
87210200. Boekhoudkundige diensten, uitgezonderd audit | Accounting services, except auditing

Werken bij YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien/carrossier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een mecanicien/carrossier.

  • Bestickeraar (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar een handige gemotiveerde werkkracht die stickers op gastanks kan vervangen. Wij zoeken een verantwoordelijk persoon aangezien je naar de klanten moet gaan en veilig met een bestelwagen kan rijden. (rijbewijs B)

  • Onderhoudstechnieker in wisselende posten (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als onderhoudstechnieker word je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van onderhoudstaken op zowel mechanisch als elektrisch gebied. - Je staat in voor herstellingen bij defecten/storingen van het machinepark. - Je werkt mee aan het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken. - Je geeft advies mbt mogelijke verbeteringen aan bestaande machines en installaties om storingen te vermijden en het preventief onderhoudsplan verder te verfijnen.

  • 1 HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • JUNIOR LOGISTIEK MANAGER - TRAINEESHIP - VAST CONTRACT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673881-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever behoort tot de topwerkgevers ! Kom jij graag terecht in een grotere organisatie waar er echt aandacht is voor jouw talenten ? Onze opdrachtgever is actief in de logistieke sector. Wij zoeken Juniors die graag klaargestoomd worden tot Logistieke COACH.  Heb je een hoger diploma (bijna) op zak en droom je er van om te coachen? Triggert de logistieke wereld je ? Lees dan zeker verder ! Als junior word je tijdens het traineeship volledig klaargestoomd tot Logistieke Coach. Het traineeship laat je kennismaken met coaching skills, logistieke omgeving, .. Als junior logistiek manager leer je alle taken van het distributiecentrum kennen; Je draagt zorg voor het behalen van de afgesproken doelen op het gebied van kwaliteit en productiviteit van de logistieke bedrijfsprocessen ; Hierbij coach en motiveer je het team, houd je de processen goed in de gaten en zorg je voor een goede administratieve afhandeling ; Van zodra je helemaal op de rails bent in jouw rol, word je ook betrokken bij logistieke projecten.

  • INSPECTEUR AUTOKEURING GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID GEEL

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Geel zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • Aankomend Meetspecialist (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als aankomend Meetspecialist? Als aankomend meetspecialist op de meetkamer van de afdeling Quality Inspection ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van maatvoering-controles, specialistische (scan) 2D/3D metingen, productanalyses en het initiëren van acties bij geconstateerde afwijkingen. Aan de hand van de specificaties beoordeel je de resultaten en indien nodig bespreek je die met de Quality Engineer. Er wordt zorg gedragen voor een gedegen opleiding c.q. training 'on the job'. Kerntaken van de aankomend Meetspecialist op de afdeling Quality Inspection: Programmeren en bedienen van (geautomatiseerde) 3D-scan meetapparatuur. Programmeren van digitale en geautomatiseerde meetmiddelen (bv. CNC-meetmachines of 3D-meettafels). Uitvoeren van specialistische 2D/3D analyse metingen. Uitvoeren van keuringen en metingen aan de hand van controlebladen, tekeningen, CATIA modellen of andere documenten waarin de maatvoering beschreven staat. Bewaken van procesgrenzen (onderhouden, signaleren, rapporteren) en indien nodig het initiëren van correctieve acties. Dimensioneel en functioneel verifiëren van meet/controlemiddelen. In de gewenste staat houden van alle toegewezen keuring- en meetmiddelen door o.a. het uitvoeren van eerstelijns onderhoud, kalibratie en modificatie. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • Procesoperator (2-pl) (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: ZOUTMAN N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en controleren van de productie-installaties die instaan voor het verwerken en verpakken van zout (Voeding, waterbehandeling,…). Je voert kleine onderhouds-, reinigings- en herstellingswerkzaamheden uit Je staat in voor de afvoer van afgewerkte paletten met de vorkheftruck Je werkt afwisselend in een vroege (5u – 13u) en late (13u – 21u) ploeg

  • CHAUFFEUR / HULPBAKKER op zondag : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in bakkerij bij productie pistolets Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Brood snijden en verpakken Camionette vullen volgens bestellijsten Winkel bevoorraden met camionette Camionette ledigen en magazijn ordelijk houden NACHTwerk zaterdagavond 22.00u tot zondag ochtend

Zoek naar antwoorden van YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET in sociale netwerken
Look for responds of YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET. Laat een reactie achter voor YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET. YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET. Leave a respond for YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET. YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET op de google maps. Adres en contacten YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET
Location of YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET on the google maps. Address and contacts of YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET

Andere gerelateerde bedrijven als come YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET: TH?R?SE RICHARD | Derycke Henri | Willems Jean-Pierre | BANCONTACT-MISTER CASH | NELLY BALLE

Other related companies as YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET: TH?R?SE RICHARD | Derycke Henri | Willems Jean-Pierre | BANCONTACT-MISTER CASH | NELLY BALLE

YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03170074462. Het bedrijf YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET bevindt zich op het adres: AVENUE DE VILLEFRANCHE 112; 1330; RIXENSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 574,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vétérinaires. Lijst met producten zijn Services: Animaux Domestiques,Animaux Exotiques,Cliniques pour Animaux,H?pitaux pour Animaux,Acupuncture..
De hoofdactiviteit van YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET, openstaande posities, locatie van YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET, company assigned to the tax number BE03170074462. The company YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET is located at the address: AVENUE DE VILLEFRANCHE 112; 1330; RIXENSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 574,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vétérinaires. List of products are Services: Animaux Domestiques,Animaux Exotiques,Cliniques pour Animaux,H?pitaux pour Animaux,Acupuncture..
The main activity of YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET is not available. You also can look at reviews of YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET, open positions, location of YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVES STROOBANTS-MARIE CHRISTINE PICQUET, employees, financial statistics.