Willems Jean-Pierre

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Willems Jean-Pierre
Private companiesInsurance Carriers • Willems Jean-Pierre

Contactgegevens Willems Jean-Pierre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Willems Jean-Pierre: address, phone, fax, email, website, opening hours

Willems Jean-Pierre

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Toison d'Or 68 Box 9; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 537 35 50 (+32-02 537 35 50) 02 537 35 50 (+32-02 537 35 50)

Fax (fax): 02 537 59 45 (+32-02 537 59 45) 02 537 59 45 (+32-02 537 59 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Willems Jean-Pierre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Willems Jean-Pierre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Willems Jean-Pierre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Willems Jean-Pierre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Willems Jean-Pierre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Willems Jean-Pierre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Willems Jean-Pierre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Willems Jean-Pierre
Products information Willems Jean-Pierre

BTW identificatienummer (tax): BE09968414306
Ondernemingsnummer: 8322387695
Hoofdstad (capital): 349,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 147,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Willems Jean-Pierre zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Willems Jean-Pierre
(Get full report from official database of BE for Willems Jean-Pierre)

Aanvulling soorten activiteiten voor Willems Jean-Pierre
Addition kinds of activities for Willems Jean-Pierre

3585. Koel- en verwarmingsapparatuur | Refrigeration and heating equipment
233701. Vrouwen en missen 'jurken en rokken | Women's and misses' suits and skirts
20330104. Pizza saus: verpakt in blikjes, potten, enz. | Pizza sauce: packaged in cans, jars, etc.
23319901. Blouses, vrouwen en junioren: gemaakt van aangekocht materiaal | Blouses, women's and juniors': made from purchased material
35680103. Spoorweglagerlijsten | Railroad car journal bearings
36259912. Numerieke controles | Numerical controls
50480000. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
58120112. Mexicaans restaurant | Mexican restaurant

Werken bij Willems Jean-Pierre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Willems Jean-Pierre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Willems Jean-Pierre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Willems Jean-Pierre. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent projectleider (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Assistent Projectleider ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten. Zie je een uitdaging wel zitten? - Na een intensieve inwerk- en opleidingsperiode ben je mee verantwoordelijk voor de leiding en coördinatie van staalbouwprojecten in België of één van de buurlanden. - Je werkt nauw samen met een ervaren projectleider en met de teken-, productie- en engineeringafdeling in België. - Je krijgt al snel verantwoordelijkheden i.f.v. je kennis en initiatief. - Planning, communicatie, probleemanalyse, coördinatie en samenwerking met alle betrokkenen zijn de belangrijkste taken om de realisatie van de projecten op een veilige, kwaliteitsvolle en rendabele wijze te laten verlopen.

  • Onderhoudstechnieker dagdienst (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bavegem zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Het bedrijf voorziet de techische steun voor een grote groep in de voedingssector. Functie: Preventief en curatief onderhoud uitvoeren aan het machinepark in overleg met de Operations Manager Zelfstandig en autonoom storingen oplossen (zowel mechanisch als elektrisch) Mee helpen met het ombouwen van machines en het installeren van nieuwe machines Als polyvalente technieker ben je actief in tal van domeinen: elektriciteit, pomp- en stoomtechniek, meet- en regeltechniek. Kennis van PLC sturingen is een pluspunt Door veelvuldig overleg met je collega's en je leidinggevende draag je bij tot een verhoging van de efficiëntiegraad van het machinepark Ondersteunen en mee uitvoeren van projecten onder leiding van de Operations Manager

  • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

  • ORDERPICKER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opleiding: Je bent in het bezit van een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Vaardigheden: Je wilt werken in 2 ploegen. Je bent heel nauwkeurig en ordelijk. Je bent flexibel. Je bent bereid auto onderdelen manueel te laden of te lossen. Je kan werken met een elektrische transpallet. Je kan goed overweg in een team. Fysiek werk schrikt je niet af. Attesten: Elektrische transpallet is een pluspunt. Ervaring: Je hebt ervaring als magazijnier of orderpicker.

  • BALIEMEDEWERKER (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als baliemedewerker sta je in voor het realiseren van de verkoop en het geven van deskundig en kwalitatief advies aan professionele klanten volgens de strategie en commerciële bedrijfsdoelstellingen. - je merkt op wanneer een klant geholpen wil worden - je benadert een klant op een professionele en beleefde manier - je volgt de wensen van de klant op en geeft professioneel advies over de     producten - je stelt eventuele alternatieven voor en bijkomende accessoires - je garandeert een correcte afhandeling van de verkoop Bedrijfsprofiel: Select Human Resources is een dynamisch internationaal HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Onze specialisatie is rekrutering en selectie van gekwalificeerd en ervaren personeel voor zowel een vaste als een tijdelijke betrekking en in de verwezenlijking van projecten binnen de brede wereld van HR services.   Voor een gerenommeerd bouwbedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie, zijn wij op zoek naar een gedreven technisch onderlegde BALIEMEDEWERKER (M/V).

  • Intern Trajectbegeleider / Opleidingscoach Bouwsector (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Vaste Job

    Group Suerickx levert hoogkwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Bij Group Suerickx zijn we sterk gericht op attitude. Om de onboarding, opleidingen en evaluaties van onze arbeiders goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar een interne trajectbegeleider / opleidingscoach die deze processen kan uitwerken en beheren. Je zal instaan voor het opstellen van een onboarding proces voor arbeiders en schakelt hiervoor de betrokken partijen in (Operations, HR, IT, …) Dit proces zal voor een groot stuk bestaan uit een opleidingstraject dat je zal uitwerken. Je brengt in kaart wat iemand moet kunnen om inzetbaar te zijn op de werf en werkt interne opleidingen uit. Eventueel start je hiervoor samenwerkingen op met externe partners (leverancier, opleidingscentra) Daarnaast sta je in voor het opzetten van een peter- en meterschapstraject onder de arbeiders en volg je de naleving ervan nauw op. Je begeleidt de arbeiders, evalueert hun traject en bepaalt welke opleidingen ze nodig hebben in samenwerking met project coördinatoren, teamleaders, HR, …

  • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

  • Piping Design Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Cartesio is op dit moment op zoek naar een Piping Designer voor onze klant in de Kempen, actief in de chemische sector. Als Piping Designer sta je in voor: Het autonoom verwerken van informatie in een 2D model en aangeleverde tekeningen/info van diverse technische installaties te controleren. Het opstellen van P&ID’s, het optimaliseren en finaliseren van as build tekeningen en het ontwerpen van piping in AutoCAD 2D. De basisberekeningen, en materiaallijsten. Het opvolgen van de uitvoering van de werken. Dit houdt in dat je het werfdossier bespreekt met de werfleider en je technische ondersteuning biedt tijdens de uitvoering van het project. Het waarborgen van de technische kwaliteit.

  • Technieker landbouwtoestellen (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf actief in verhuur en verkoop van landbouwtoestellen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde technieker. Samen met de zaakvoerder en nog één collega ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstel van landbouwmachines (rollend materiaal zoals kranen, knikladers en tractoren). Indien nodig ga je ook langs bij klanten om depannages uit te voeren (tijdens de werkuren).

  • Productiemedewerker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    jouw takenpakket bestaat uit: - verwerking van voedingswaren - versnijden - verpakken - schoonmaken van de machines

  • Osteopaat (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd osteopaat. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Réserve chauffeur de bus, transport scolaire Brabant Wallon (Provincie Waals Brabant)

    Regio: Provincie Waals Brabant

    Bedrijf: HERMAN & VANDAMME

    Type: Werfreserve

    Vous prenez tous les enfants le matin et veillez à ce qu'ils arrivent en toute sécurité à la porte de l'école. En fin d'après-midi, vous reprenez la route pour ramener les étudiants à la maison. Vous êtes en possession d'un permis de conduire valide D + carte de conducteur + code 95 + dépistage médical + c ertificat de bonne vie et moeurs model 2 . En cas de maladie de chauffeur, congé chauffeur, ... Vous êtes disponible sur demande et vous êtes flexible. Les retraités sont les bienvenus. Option circuit fixe!

Zoek naar antwoorden van Willems Jean-Pierre in sociale netwerken
Look for responds of Willems Jean-Pierre in social networks

Lees alle opmerkingen voor Willems Jean-Pierre. Laat een reactie achter voor Willems Jean-Pierre. Willems Jean-Pierre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Willems Jean-Pierre. Leave a respond for Willems Jean-Pierre. Willems Jean-Pierre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Willems Jean-Pierre op de google maps. Adres en contacten Willems Jean-Pierre
Location of Willems Jean-Pierre on the google maps. Address and contacts of Willems Jean-Pierre

Andere gerelateerde bedrijven als come Willems Jean-Pierre Willems Jean-Pierre: NCH Construct SPRL | RENAULT CENTRE-AUTOMOBILES SA | GARAGE LUC DE THAEY | MOTOR VOYAGES | DELHAES Philippe

Other related companies as Willems Jean-Pierre: NCH Construct SPRL | RENAULT CENTRE-AUTOMOBILES SA | GARAGE LUC DE THAEY | MOTOR VOYAGES | DELHAES Philippe

Willems Jean-Pierre is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Willems Jean-Pierre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09968414306. Het bedrijf Willems Jean-Pierre bevindt zich op het adres: Avenue de la Toison d'Or 68 Box 9; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 349,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 147,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in Willems Jean-Pierre zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Willems Jean-Pierre is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Willems Jean-Pierre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Willems Jean-Pierre, openstaande posities, locatie van Willems Jean-Pierre op de kaart.

Willems Jean-Pierre is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Willems Jean-Pierre, company assigned to the tax number BE09968414306. The company Willems Jean-Pierre is located at the address: Avenue de la Toison d'Or 68 Box 9; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 349,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 147,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lawyers. Products created in Willems Jean-Pierre were not found.
The main activity of Willems Jean-Pierre is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Willems Jean-Pierre is not available. You also can look at reviews of Willems Jean-Pierre, open positions, location of Willems Jean-Pierre on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Willems Jean-Pierre, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Willems Jean-Pierre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Willems Jean-Pierre, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Willems Jean-Pierre, employees, financial statistics.