JUDOCLUB LEMBEKE

Contactgegevens JUDOCLUB LEMBEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JUDOCLUB LEMBEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JUDOCLUB LEMBEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KROMMEVELDSTRAAT 10; 9971; KAPRIJKE, België

Telefoon (phone): 93738196 (+32-93738196) 93738196 (+32-93738196)

Fax (fax): +32 (11) 599-79-44 +32 (11) 599-79-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JUDOCLUB LEMBEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JUDOCLUB LEMBEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JUDOCLUB LEMBEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JUDOCLUB LEMBEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JUDOCLUB LEMBEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JUDOCLUB LEMBEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JUDOCLUB LEMBEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JUDOCLUB LEMBEKE
Products information JUDOCLUB LEMBEKE

BTW identificatienummer (tax): BE07743682861
Ondernemingsnummer: 7780761718
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 210,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Types de Clubs: Judo.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JUDOCLUB LEMBEKE
(Get full report from official database of BE for JUDOCLUB LEMBEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JUDOCLUB LEMBEKE
Addition kinds of activities for JUDOCLUB LEMBEKE

5731. Radio, televisie en elektronische winkels | Radio, television, and electronic stores
238400. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
01399905. Kruiden- of kruidenboerderij | Herb or spice farm
14590108. Steengoed klei mijnbouw | Stoneware clay mining
87429904. Algemeen management consultant | General management consultant

Werken bij JUDOCLUB LEMBEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JUDOCLUB LEMBEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JUDOCLUB LEMBEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JUDOCLUB LEMBEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Plooier BOUW (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het lassen & het plooien van inox. Dit betreft allemaal maatwerk en dus nooit een serie van hetzelfde. De producten die gelast moeten worden, zijn eigenlijk allemaal toepassingen voor daken. (hoekprofielen, goten, etc.)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • 1 HUISHOUDHULP regio Middelkerke -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Student winkelbediende charcuterie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Voor een winkel in Ravels zijn we op zoek naar studenten voor de afdeling charcuterie. Jij bent vrij in weekend en tijdens schoolvakanties snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

  • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VANDAPOWER

    Type: Vaste Job

    Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

  • DV00493 Software ingenieur embedded applicaties (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools. Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines. Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker. De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen. Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen.

  • kok of hulpkok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DUC DE BOURGOGNE

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden en klaarmaken maaltijden, bestellingen doorgeven en nazien, opstellen menu's en suggestie's, werkplaats en materiaal onderhouden ...

  • Klusjesman regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van JUDOCLUB LEMBEKE in sociale netwerken
Look for responds of JUDOCLUB LEMBEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JUDOCLUB LEMBEKE. Laat een reactie achter voor JUDOCLUB LEMBEKE. JUDOCLUB LEMBEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JUDOCLUB LEMBEKE. Leave a respond for JUDOCLUB LEMBEKE. JUDOCLUB LEMBEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JUDOCLUB LEMBEKE op de google maps. Adres en contacten JUDOCLUB LEMBEKE
Location of JUDOCLUB LEMBEKE on the google maps. Address and contacts of JUDOCLUB LEMBEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come JUDOCLUB LEMBEKE JUDOCLUB LEMBEKE: Mombeek Jean | Jansegers E | K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE | ANITA GIELEN | Sunparks nv.

Other related companies as JUDOCLUB LEMBEKE: Mombeek Jean | Jansegers E | K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE | ANITA GIELEN | Sunparks nv.

JUDOCLUB LEMBEKE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JUDOCLUB LEMBEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07743682861. Het bedrijf JUDOCLUB LEMBEKE bevindt zich op het adres: KROMMEVELDSTRAAT 10; 9971; KAPRIJKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 210,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Judo..
De hoofdactiviteit van JUDOCLUB LEMBEKE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JUDOCLUB LEMBEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JUDOCLUB LEMBEKE, openstaande posities, locatie van JUDOCLUB LEMBEKE op de kaart.

JUDOCLUB LEMBEKE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is JUDOCLUB LEMBEKE, company assigned to the tax number BE07743682861. The company JUDOCLUB LEMBEKE is located at the address: KROMMEVELDSTRAAT 10; 9971; KAPRIJKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 210,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Judo..
The main activity of JUDOCLUB LEMBEKE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JUDOCLUB LEMBEKE is not available. You also can look at reviews of JUDOCLUB LEMBEKE, open positions, location of JUDOCLUB LEMBEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JUDOCLUB LEMBEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JUDOCLUB LEMBEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JUDOCLUB LEMBEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JUDOCLUB LEMBEKE, employees, financial statistics.