K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE

Contactgegevens K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BINDERSTRAAT 2; 8510; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56238653 (+32-56238653) 56238653 (+32-56238653)

Fax (fax): +32 (4) 484-80-35 +32 (4) 484-80-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE
Products information K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE

BTW identificatienummer (tax): BE09063140869
Ondernemingsnummer: 4639770507
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Clubs: Tir.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE
(Get full report from official database of BE for K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE
Addition kinds of activities for K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE

729908. Steekdiensten | Stitching services
02599903. Fazant boerderij | Pheasant farm
22110601. Vliegtuigdoek, katoen | Airplane cloth, cotton
22111203. Buntingdoeken | Bunting cloths
24930304. Marmerbord (steengezicht hardboard) | Marbleboard (stone face hard board)
36340508. Massage machines, elektrisch, behalve schoonheid / kapper winkels | Massage machines, electric, except for beauty/barber shops
38420414. Splinters, pneumatisch en hout | Splints, pneumatic and wood
50750102. Luchtfilters | Air filters
51130303. Containers, papier en wegwerp plastic | Containers, paper and disposable plastic
87310203. Computer (hardware) ontwikkeling | Computer (hardware) development

Werken bij K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexijob verkoper in tankstation Sint-Niklaas / Kemzeke / Lokeren / Gent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar mensen die graag als flexi willen werken in een tankstation. Je staat in voor het beleggen van broodjes, kassawerk en de rekken aan te vullen in de winkel. Er zijn 4 verschillende vestigingen : Sint-Niklaas, Kemzeke, Lokeren en Gent. Je bent bereid om in minstens 2 vestigingen in te springen waar nodig. Je plant zelf je werktijden in! Je krijgt een planning wanneer ze mensen nodig hebben en jij kijkt wanneer het voor jou past. Je bent wel op regelmatige basis beschikbaar. Dit wil zeggen één keer per week of per twee weken. Er kan gewerkt worden in de week en in het weekend. Zowel overdag als 's avonds als 's nachts (enkel vestiging in Lokeren) Interesse ? Bel 03 778 71 66 of mail naar [email protected]!

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: House of Talents

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer Bedrijfsprofiel: House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8

  • Orderpicker m/v (daguren) | Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker kom je terecht in een groeiende organisatie die wereldwijd actief is. Je werkt in een groot team en staat in voor het picken (via scanning), controleren en in- en uitpakken van goederen (technische onderdelen). Dit is fysiek geen zwaar werk maar vraagt wel continue focus waarbij je werkt aan een hoog tempo.

  • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

  • Clinical Trial Nurse (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in regio Antwerpen is op zoek naar een verpleegtechnisch sterke verpleegkundige die zeer punctueel kan werken. Je zal er immers meewerken aan wetenschappelijk Fase 1 - geneesmiddelenonderzoek. Het betreft hier gezonde vrijwilligers waar medicatie op getest wordt. Het verkrijgen van juiste data is dus essentieel en moet gebeuren volgens protocol. Je takenpakket zal er bestaan uit o.a. bloedafnames, EKG's nemen, bloeddruk meten, catheters, spirometrie, ... Daarbuiten horen er ook administratieve taken tot je takenpakket. Ben jij altijd al gebeten geweest door wetenschappelijk onderzoek? Zou je graag in deze sector aan de slag gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidatuur! Bedrijfsprofiel:

  • Procesoperator hars (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en internationaal opererend bedrijf zoeken we een procesoperator. Taken: je beheerst het proces van het maken van hars, je controleert en evalueert grondstoffen en producten, je voorziet de lijn van de nodige producten, etc.

  • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren/Eksaarde/Moerbeke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Chauffeur Rijbewijs C (m/v) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de voedingssector en gelegen te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C: Functieomschrijving:  U staat in voor het leveren van goederen met een vaste vrachtwagen naar vnl. horeca-groothandels, catering- en retailbedrijven in gans België (nationaal transport) Rond +-6u 's morgens start je de toer en wanneer je in de namiddag terug binnen komt, help je de magazijnier mee met het laden van de vrachtwagen, controleren van de bestellingen,... 

  • Monteur (HVAC) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: MAINTENANCE COMPANY VANHEE

    Type: Vaste Job

    Als monteur HVAC ga je alleen de baan op om bij klanten verwarming, ventilatie en airco installaties te monteren. Het gaat steeds om korte opdrachten, grote werven komen dus niet aan bod. De opdrachten gaan niet bij particulieren door, maar wel bij scholen, hotels, bedrijven, banken, sportpaleis, Capitole, etc. Je zal dagelijks zelfstandig volgende taken op jou nemen: installaties opbouwen, ketels vervangen, laswerken, aanpassen installaties, pompen vervangen, luchtkanalen plaatsen, ...

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE in sociale netwerken
Look for responds of K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE. Laat een reactie achter voor K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE. K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE. Leave a respond for K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE. K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE op de google maps. Adres en contacten K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE
Location of K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE on the google maps. Address and contacts of K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE

Andere gerelateerde bedrijven als come K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE: Chez Nous | DOMEIN CASTELMOLEN/ O-L-VROUW MET DE ROZEN | ROGER DEFOY | P?TISSERIE THIELEMANS | Prijsvlucht (De)

Other related companies as K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE: Chez Nous | DOMEIN CASTELMOLEN/ O-L-VROUW MET DE ROZEN | ROGER DEFOY | P?TISSERIE THIELEMANS | Prijsvlucht (De)

K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09063140869. Het bedrijf K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE bevindt zich op het adres: BINDERSTRAAT 2; 8510; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 179,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tir..
De hoofdactiviteit van K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE, openstaande posities, locatie van K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE op de kaart.

K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE, company assigned to the tax number BE09063140869. The company K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE is located at the address: BINDERSTRAAT 2; 8510; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 179,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tir..
The main activity of K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE is not available. You also can look at reviews of K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE, open positions, location of K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.G.K.S. SINT BARBARA MARKE, employees, financial statistics.