JACHTCLUB BLAUWE REIGER

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • JACHTCLUB BLAUWE REIGER

Contactgegevens JACHTCLUB BLAUWE REIGER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACHTCLUB BLAUWE REIGER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACHTCLUB BLAUWE REIGER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HASSELTSEBAAN 168; 3940; HECHTEL-EKSEL, België

Telefoon (phone): 11735347 (+32-11735347) 11735347 (+32-11735347)

Fax (fax): +32 (9) 496-31-45 +32 (9) 496-31-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACHTCLUB BLAUWE REIGER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACHTCLUB BLAUWE REIGER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACHTCLUB BLAUWE REIGER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACHTCLUB BLAUWE REIGER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACHTCLUB BLAUWE REIGER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACHTCLUB BLAUWE REIGER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACHTCLUB BLAUWE REIGER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACHTCLUB BLAUWE REIGER
Products information JACHTCLUB BLAUWE REIGER

BTW identificatienummer (tax): BE09042541503
Ondernemingsnummer: 5301422119
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 617,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types de Clubs: Navigation de plaisance (Yachts).

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACHTCLUB BLAUWE REIGER
(Get full report from official database of BE for JACHTCLUB BLAUWE REIGER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACHTCLUB BLAUWE REIGER
Addition kinds of activities for JACHTCLUB BLAUWE REIGER

519899. Verf, lak en benodigdheden, niet inbegrepen | Paints, varnishes, and supplies, nec
731300. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
01190101. Boon (droge veld en zaad) boerderij | Bean (dry field and seed) farm
01739905. Pecan Grove | Pecan grove
28349907. Poeders, farmaceutisch | Powders, pharmaceutical
57190403. Venster tinten, nec | Window shades, nec

Werken bij JACHTCLUB BLAUWE REIGER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACHTCLUB BLAUWE REIGER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACHTCLUB BLAUWE REIGER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACHTCLUB BLAUWE REIGER. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief medewerker aan het onthaal van de chauffers ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Correcte administratieve registratie: verschillende documenten en informatie op een juiste manier verwerken en klasseren Opvolging en controle van binnenkomende en buitengaande vrachten Plannen van orders en vrachten rekening houdend met algemene regels en routines

  • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Hoogstraten zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker. Je wordt voltijds tewerkgesteld. Het gaat over een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je helpt met het uitpakken en uitsorteren van de vracht je vult de winkel aan

  • TIG LASSER (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie omschrijving: De functie als Tig lasser betreft de volgende werkzaamheden. Het samenstellen, lassen en monteren van RVS constructie en/of leidingwerken. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens werkplaatstekeningen en/of na zelfstandig inmeten. Om de door de klant gewenste kwaliteit en het afwerkingsniveau te bereiken is eigen inzicht en vakmanschap hierin zeer belangrijk. Het meeste werk is projectmatig dus het is erg afwisselend. Er wordt zowel zelfstandig als in teamverband gewerkt.

  • Tweetalig dossierbeheerder (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tweetalig dossierbeheerder vorder je betalingen in op openstaande facturen. Je verwerkt post en e-mails, zowel inkomend als uitgaand. Beheer van de aan jou toegewezen klantenportefeuilles. Je voert inkomende en uitgaande telefoongesprekken met debiteuren. Meewerken aan optimalisatie van processen dagen jou uit. je waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening.

  • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudhulp dienstencheques Bellegem - Aalbeke - Rollegem - Kortrijk (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AARTRIJKE (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent gezocht te Lummen (16/8 tot 27/8) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Care

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor de periode van 16 tot 27 augustus te Lummen. Je staat in voor het poetsen kantoren, meubels en sanitairen. Dagelijks werk je van 6u tot 9u30.  Heb je interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • LESGEVER DANS (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

  • Technieker Sanitair (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Als technieker sanitair ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van loodgieterij op de grote werven van Colruyt Group, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je meer dan 29.000 collega’s met je technische vaardigheden en praktische ervaring. Het grootste deel van je werkdag leg je (brand)leidingen, (perslucht)buizen en sanitaire voorzieningen aan. Daarnaast plaats je ook toiletten, douches en lavabo’s. Dit doe je voornamelijk in de centrale gebouwen en op grote werven van Colruyt Group. Je kan ook opgeroepen worden voor kleine installatie-aanvragen of depannages in jouw regio. Je werkt altijd samen met een collega waarmee je een bestelwagen deelt. Tussen de werfbezoeken door maak je verslagen op van je werk of bestel je materiaal voor een volgende opdracht. Je werkt telkens van 7u tot 15u15. Soms (twee à drie keer per maand) ga je ook ’s nachts of in het weekend aan de slag. Je staat er niet alleen voor: het eerste half jaar word je begeleid door een ervaren collega. Je maakt deel uit van een hecht team van zes ervaren techniekers. Met hun ondersteuning doe je gaandeweg kennis op over de werven, gebouwen en duurzame technieken van Colruyt Group. Je werkt in de regio rond Halle.

Zoek naar antwoorden van JACHTCLUB BLAUWE REIGER in sociale netwerken
Look for responds of JACHTCLUB BLAUWE REIGER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACHTCLUB BLAUWE REIGER. Laat een reactie achter voor JACHTCLUB BLAUWE REIGER. JACHTCLUB BLAUWE REIGER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACHTCLUB BLAUWE REIGER. Leave a respond for JACHTCLUB BLAUWE REIGER. JACHTCLUB BLAUWE REIGER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACHTCLUB BLAUWE REIGER op de google maps. Adres en contacten JACHTCLUB BLAUWE REIGER
Location of JACHTCLUB BLAUWE REIGER on the google maps. Address and contacts of JACHTCLUB BLAUWE REIGER

Andere gerelateerde bedrijven als come JACHTCLUB BLAUWE REIGER JACHTCLUB BLAUWE REIGER: DANNY CLAESKENS | FRIT EXPRESS | Debyttere B | Levert Philippe | Vincent Rochet

Other related companies as JACHTCLUB BLAUWE REIGER: DANNY CLAESKENS | FRIT EXPRESS | Debyttere B | Levert Philippe | Vincent Rochet

JACHTCLUB BLAUWE REIGER is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACHTCLUB BLAUWE REIGER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09042541503. Het bedrijf JACHTCLUB BLAUWE REIGER bevindt zich op het adres: HASSELTSEBAAN 168; 3940; HECHTEL-EKSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 617,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Navigation de plaisance (Yachts)..
De hoofdactiviteit van JACHTCLUB BLAUWE REIGER is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACHTCLUB BLAUWE REIGER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACHTCLUB BLAUWE REIGER, openstaande posities, locatie van JACHTCLUB BLAUWE REIGER op de kaart.

JACHTCLUB BLAUWE REIGER is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACHTCLUB BLAUWE REIGER, company assigned to the tax number BE09042541503. The company JACHTCLUB BLAUWE REIGER is located at the address: HASSELTSEBAAN 168; 3940; HECHTEL-EKSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 617,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Navigation de plaisance (Yachts)..
The main activity of JACHTCLUB BLAUWE REIGER is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JACHTCLUB BLAUWE REIGER is not available. You also can look at reviews of JACHTCLUB BLAUWE REIGER, open positions, location of JACHTCLUB BLAUWE REIGER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACHTCLUB BLAUWE REIGER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACHTCLUB BLAUWE REIGER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACHTCLUB BLAUWE REIGER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACHTCLUB BLAUWE REIGER, employees, financial statistics.