J.C. ELOUGEOIS

Contactgegevens J.C. ELOUGEOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.C. ELOUGEOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.C. ELOUGEOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CH. WANTIEZ 17; 7370; DOUR, België

Telefoon (phone): 65656254 (+32-65656254) 65656254 (+32-65656254)

Fax (fax): +32 (13) 945-42-37 +32 (13) 945-42-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.C. ELOUGEOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.C. ELOUGEOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.C. ELOUGEOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.C. ELOUGEOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.C. ELOUGEOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.C. ELOUGEOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.C. ELOUGEOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.C. ELOUGEOIS
Products information J.C. ELOUGEOIS

BTW identificatienummer (tax): BE07239410400
Ondernemingsnummer: 3817993164
Hoofdstad (capital): 803,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 523,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Types de Clubs: Judo.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.C. ELOUGEOIS
(Get full report from official database of BE for J.C. ELOUGEOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.C. ELOUGEOIS
Addition kinds of activities for J.C. ELOUGEOIS

3263. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
4111. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
202699. Vloeimelk, nec | Fluid milk, nec
36259906. Kraan- en hijsregelaars, inclusief metalen molen | Crane and hoist controls, including metal mill
39440705. Tenders, baby (voertuig) | Tenders, baby (vehicle)
39490603. Zwembaden, plastic | Swimming pools, plastic
50479903. Röntgenfilm en benodigdheden | X-ray film and supplies
73890203. Bouw inspectiedienst | Building inspection service

Werken bij J.C. ELOUGEOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.C. ELOUGEOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.C. ELOUGEOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.C. ELOUGEOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien industrieel onderhoud dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent in het bezit van een A2 - of bachelordiploma en hebt reeds enkele jaren ervaring als onderhoudstechnieker in een productie-omgeving. Je hebt een goeie kennis PLC.. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands. Tot slot ben je bereid om te werken in een dagsysteem maar met de nodige flexibele instelling zodat je ook kan ingezet worden tijdens de wachtdienst. Ben je ook een flexibele teamspeler, dan ben jij de kandidaat die we zoeken. PLC

  • Medewerker proefdiercentrum Rega Instituut (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je helpt proactief mee aan de vlotte dagelijkse werking van het Rega-animalium van kleine proefdieren (spf op A1, A2 en A3 niveau en conventioneel op A1 en A2 niveau). Je zal zowel worden ingeschakeld in de wasruimte als bij het verzorgen en voederen van de dieren. Je waakt erover dat alle materialen en verschillende ruimtes steeds proper zijn en voldoen aan de hygiënische voorschriften. Je staat in voor het reinigen, ontsmetten en steriliseren van drinkflessen, kooien en ander hulpmateriaal en dit gebruik makende van een autoclaaf en andere sterilisatiemiddelen zoals waterstofperoxide. Je staat ook in voor het onderhoud van de wasmachine, IVC-stellingen en ander apparatuur. Je zal de verantwoordelijkheid krijgen over de waszaal, zowel wat organisatie,orde en netheid betreft als het correct laten functioneren van de apparatuur (autoclaven, rack washer, bedding dump), en inclusief het opvolgen van onderhoud en eventuele herstellingen door de firma’s van deze toestellen. Je bent bij de verzorging van de dieren verantwoordelijk voor het proper maken van de kooi en je voorziet de dieren van voldoende water, voeder, kooiverrijking en beddingmateriaal. Je zorgt voor de dagelijkse opvolging van deze dieren. Je staat in voor het zelfstandig bijhouden van diergegevens in een computersysteem (LAIS). Je zal technische hulp bieden aan de onderzoekers, met inbegrip van het zelfstandig afnemen van stalen (voor bijvoorbeeld genotypering), genotypering van muizen door PCR-analyse,  microscopische analyse van bloeduitstrijkjes en hulp bij meer complexe ingrepen. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven wenst zich te profileren als een onderzoeks-intensieve universiteit die in de eerste plaats uitstekende kwaliteit van onderzoek nastreeft en zo tot de beste universiteiten van Europa en de wereld gerekend kan worden. Het fundamenteel en toegepast onderzoek aan de universiteit wordt gekarakteriseerd door originaliteit, innovatie, maatschappelijke relevantie en multidisciplinariteit. De studie van belangrijke medische en biomedische vragen vergt dikwijls het gebruik van proefdieren die in optimale omstandigheden dienen te worden gekweekt en gehuisvest. Het proefdierencentrum van het Rega Instituut ondersteunt het proefdier-gerelateerd onderzoek dat uitgevoerd wordt door wetenschappers. Dit gebeurt onder meer door te zorgen voor een optimale huisvesting en verzorging van de proefdieren.

  • Elektricien voor bedrijf in Puurs - schoolverlaters welkom ! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een kleine zaak regio Bornem, zijn we op zoek naar een elektricien. Takenpakket: Je zal mee instaan voor het trekken van kabels, aansluiten van de elektriciteit, bevestigen van de zekeringskast,...

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Merelbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp (M/V) Leke (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Verkoper/Verkoopster - flexijob/jobstudent (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een gekend kippenkraam regio Menen zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster die kan meehelpen in het kraam, maar ook wil meegaan naar evenementen/feesten. Je zult in de truck op de markt bestellingen klaarmaken en mensen bedienen,... Voor evenementen zal je ook bestellingen klaarmaken en die opdienen. Je zal betalingen ontvangen en je werkplaats proper houden. We zijn op zoek naar een Nederlandstalig persoon (met kennis Frans). We zoeken meerdere personen om mee te helpen: - Maandagnamiddag van 13:30 tot 17:30 voor in de truck - Donderdagvoormiddag voor aan de afwas en als hulp in de keuken - Zaterdagvoormiddag om de maaltijden voor te breiden en de afwas te doen - Zaterdagvoormiddag van 7u tot 13u30 voor de verkoop in de truck in Poperinge - Zondagvoormiddag van 7u tot 13:30 voor de truck in Rekkem (goede kennis Frans vereist) Dit mag zowel als student als flexi-job zijn.

  • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

  • Chauffeur kipper/benne CE (Heestert) (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

  • Adviseur HR & Opleiding (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MP INTERNATIONAL PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een organisatie die zich specialiseert in adviesverlening aan diverse bedrijven in de sector van de voedingsproductie. Ze adviseren hun klanten op het vlak van HR & personeelsbeleid. Hun missie is om bij te dragen tot een efficiëntere en kwaliteitsvollere werking van deze bedrijven. Om in hun missie te slagen, werkt onze klant dagelijks samen met een uitgebreid netwerk van opleidingsverstrekkers en beschikken zij zelf over een team van Adviseurs met gespecialiseerde kennis inzake personeel en organisatie. Nu de thema’s “diversiteit” en “werkbaar werk” steeds hoger op de agenda van de klanten staat, werft onze klant een collega aan om het team van Adviseurs te versterken: Heb jij een hart voor HR én voor Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte Adviseur HR & Opleiding die we zoeken! De functie • Je bouwt aan een duurzaam netwerk binnen de voedingsindustrie en adviseert de klanten • Je analyseert grondig de behoeften en noden van de klanten op vlak van Opleidingen en Personeelsbeleid • Je geeft eerstelijnsadvies en je bent de brug tussen de klant en je opgebouwde netwerk van opleidings- en adviespartners • Je zet de thema’s diversiteit en werkbaar werk op de kaart bij de klanten • Je zoekt (mee) naar oplossingen voor specifieke vragen rond deze thema’s • Je werkt dagelijks samen met collega’-adviseurs en een netwerk van experten • Je ontwikkelt HR-instrumenten en faciliteert de opzet van projecten • Je werkt mee aan een up-to-date ondersteuningsaanbod • Je werkt samen met Nederlandstalige en Franstalige collega’s o Jouw eerste taal is Nederlands, maar een goede kennis van het Frans is een meerwaarde

  • Chauffeur Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Vacature erkend loopbaanbegeleider VDAB (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, loopbaanbegeleider (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen.

  • onderhoudsmedewerker (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: TRAITEUR JOHAN & GRIET

    Type: Flexijob

    onderhoudsmedewerker voor atelier en ook op verplaatsing. Het reinigen van tafels en kasten en ook de vloeren. Op verplaatsing helpen lossen, ordenen, afwas sorteren in bakken. Afwas

Zoek naar antwoorden van J.C. ELOUGEOIS in sociale netwerken
Look for responds of J.C. ELOUGEOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.C. ELOUGEOIS. Laat een reactie achter voor J.C. ELOUGEOIS. J.C. ELOUGEOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.C. ELOUGEOIS. Leave a respond for J.C. ELOUGEOIS. J.C. ELOUGEOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.C. ELOUGEOIS op de google maps. Adres en contacten J.C. ELOUGEOIS
Location of J.C. ELOUGEOIS on the google maps. Address and contacts of J.C. ELOUGEOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come J.C. ELOUGEOIS J.C. ELOUGEOIS: Graulus P | CHANGE CENTER | JACKY AELTERMAN | JAPKE DE HAAN | BRAVI POTATO PRODUCTS

Other related companies as J.C. ELOUGEOIS: Graulus P | CHANGE CENTER | JACKY AELTERMAN | JAPKE DE HAAN | BRAVI POTATO PRODUCTS

J.C. ELOUGEOIS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.C. ELOUGEOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07239410400. Het bedrijf J.C. ELOUGEOIS bevindt zich op het adres: RUE CH. WANTIEZ 17; 7370; DOUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 803,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 523,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Judo..
De hoofdactiviteit van J.C. ELOUGEOIS is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.C. ELOUGEOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.C. ELOUGEOIS, openstaande posities, locatie van J.C. ELOUGEOIS op de kaart.

J.C. ELOUGEOIS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.C. ELOUGEOIS, company assigned to the tax number BE07239410400. The company J.C. ELOUGEOIS is located at the address: RUE CH. WANTIEZ 17; 7370; DOUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 803,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 523,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Judo..
The main activity of J.C. ELOUGEOIS is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of J.C. ELOUGEOIS is not available. You also can look at reviews of J.C. ELOUGEOIS, open positions, location of J.C. ELOUGEOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.C. ELOUGEOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.C. ELOUGEOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.C. ELOUGEOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.C. ELOUGEOIS, employees, financial statistics.