CHANGE CENTER

Contactgegevens CHANGE CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHANGE CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHANGE CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AU BEURRE 49; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25021616 (+32-25021616) 25021616 (+32-25021616)

Fax (fax): +32 (15) 171-49-95 +32 (15) 171-49-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHANGE CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHANGE CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHANGE CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHANGE CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHANGE CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHANGE CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHANGE CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHANGE CENTER
Products information CHANGE CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE08596221923
Ondernemingsnummer: 1637207031
Hoofdstad (capital): 754,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in CHANGE CENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse financi?le diensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHANGE CENTER
(Get full report from official database of BE for CHANGE CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHANGE CENTER
Addition kinds of activities for CHANGE CENTER

2399. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
267399. Zakken: plastic, gelamineerd, en gecoat, anders | Bags: plastic, laminated, and coated, nec
28449902. Deodoranten, persoonlijk | Deodorants, personal
31729903. Kosmetische tassen | Cosmetic bags
32910403. Wielen, schuurmiddelen | Wheels, abrasive
33120503. Bars, ijzer: gemaakt in staalfabrieken | Bars, iron: made in steel mills
36340108. Grindels of grillen, elektrisch: huishouden | Griddles or grills, electric: household
70110307. Ywca / ywha hotel | Ywca/ywha hotel
86410402. Bedrijfspersoonsklub | Business persons club

Werken bij CHANGE CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHANGE CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHANGE CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHANGE CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Passie & talent om als 'stroomleider' te werken!!! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een fijn en zeer gezond en sterk groeiend bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitsnetten, schakelkasten, datanetten en zelfs technische software, zijn we op zoek naar nieuwe, enthousiaste medewerkers die geboren zijn voor een job als stroomleider (elektrotechnieker)! Als Stroomleider word je zowel voor projectmatige ontzorging, permanente ondersteuning of voor periodieke versterking ingezet bij industriële klanten of grote projecten Jouw takenpakket bestaat oa. uit volgende verantwoordelijkheden: * elektrische schema’s lezen * zelfstandig elektrische installaties bouwen op basis van voorliggende plannen * kabelbanen en –ladders plaatsen, kabels trekken en aansluiten * kabels moffen, een motor aansluiten in ster en driehoek * elektrische borden installeren bij klanten en vakkundig aansluiten * ervan houden in team te werken, serviceminded en flexibel zijn Belangrijk om weten, is dat je aan de slag kan gaan in een bedrijf dat zeer respectvol omgaat met zijn medewerkers. Er wordt continu aandacht geschonken aan de ontwikkeling (via opleidingen) en het welzijn van alle collega's!!!

  • Carrosserie medewerker, omgeving Aarschot (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de omgeving van Aarschot zijn we op zoek naar een ervaren carrosserie medewerker. Het gaat om een voltijdse functie van maandag tot vrijdag.

  • CHAUFFEUR CE NACHT (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Chauffeur CE met ervaring Wonend in de regio Voor leveringen in heel Vlaanderen Kennis van het Nederlands of het Frans is een vereiste

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Lovendegem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Medewerker schoonmaak (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: VANDEPITTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij particulieren zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken (vb: poetsen, stof afnemen, bereikbare ramen reinigen, ...). De klanten zijn bij jou in de regio gesitueerd.

  • Verkoopmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 4711 BRUGES

    Type: Studentenjob

    4711 is dé oudste Eau de Cologne ter wereld en opende haar eerste bijhuis in Brugge. Heb jij interesse in geuren, aromatherapy en hou je ook wel van wat geschiedenis, dan zal ons aanbod je interesseren. Voor 2 zaterdagen per maand kijken wij uit naar een enthousiaste persoon die graag omgaat met mensen - multiculturele mensen, dus je kan vlot verschillende talen spreken. Op zaterdag is de 4711 shop jouw verantwoordelijkheid dus we rekenen erop dat je vooral stipt en assertief bent, hands-on (met afwachten verkoop je immers niets), flexibel en vooral achter het merk 4711 staat. Ken je 4711 nog niet check dan zeker 4711.com of kom de geuren ontdekken in onze shop, gelegen op de Markt van Brugge (onder het Belfort en naast het Dali Museum). Dienstverband: Tijdelijk (November - December - Januari)

  • Stop & Look Lier zoekt Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: The Boss In Solutions

    Type: Studentenjob

    Jobstudent +18jaar voor kassawerk en andere winkeltaken. Zaterdag en zondag tijdens de maand december en tijdens de kerstvakantie ook weekdagen. Kan jij snel en correct werken en heb je een eerste kassa ervaring kom dan snel je CV binnenbrengen!

  • Etudiant élève infirmier(e) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons d'urgence des étudiants en soins infirmiers pour toute l'année (en semaine et week-end)! Vous devez avoir réussi votre 1ère année au minimum et posséder le visa aide soignant (obligatoire). Nous pouvons vous offrir des expériences enrichissantes dans différents services et/ou institutions en fonction de vos disponibilités.

  • Projectleider/Werfvoorbereider (grond- en betonwerken) (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf regio Roeselare zijn we dringend op zoek naar een projectleider/werfvoorbereider (m/v). Deze firma is gespecialiseerd in grond- en betonwerken Takenpakket: - Uitvoeren van kostprijsberekeningen (ifv offertes en aanbestedingsdossiers) - Verdiepen in lastenboeken, grondplannen, meetstaten ifv een uitstekende dossierkennis - Prijzen opvragen en vergelijken bij leveranciers - Opstart van nieuwe werven, aansturen van mensen en controle - Opvolging van werven

  • tijdelijk administratief medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    behandelen van binnegekomen productiestalen en salessamples ongeveer 50% meetwerk : ruwe meting van een aantal productiestalen en opmeten van prototypes voor fitting pakjes maken en comments ingeven Bedrijfsprofiel: Deze organisatie is al jarenlang actief in het ontwerpen van modieuze kledij maar tevens ook in het herbergen van bestaande merken. Ze hebben verschillende vestigingen zowel nationaal als internationaal en ondertussen werken een 60-tal medewerkers dag in dag uit om de kledij tot bij de mensen te brengen. 

  • Klinisch Psycholoog Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Tielt-Winge • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Reservation en Office Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HERBERT FOUNDATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Herbert Foundation is op zoek naar een freelance Reservation en Office Manager. Het betreft gevarieerde coördinerende en administratieve taken. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van het vrijwilligersteam (gidsen en toezichters), het opmaken van de planning en de opvolging van de bijhorende administratie. Je ben verantwoordelijk voor het aansturen van de baliemedewerker. Je beheert de reservaties van groepsbezoeken en de inschrijvingen voor events. Je bent verantwoordelijk voor de zakelijke werking van de balie (kassa afrekeningen, facturatie groepsbezoeken, kostenstaten vrijwilligers). Je behoudt een overzicht op het budget van de balie (inkomsten, uitgaves) en de bezoekersaantallen. Als Office Manager sta je in voor het beheer van de voorraad en stock van bureaubenodigdheden, het plaatsen van bestellingen, het opvolgen van internationale verzendingen en het superviseren van de netheid van de Ontvangst en tentoonstellingsruimte.

Zoek naar antwoorden van CHANGE CENTER in sociale netwerken
Look for responds of CHANGE CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHANGE CENTER. Laat een reactie achter voor CHANGE CENTER. CHANGE CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHANGE CENTER. Leave a respond for CHANGE CENTER. CHANGE CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHANGE CENTER op de google maps. Adres en contacten CHANGE CENTER
Location of CHANGE CENTER on the google maps. Address and contacts of CHANGE CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come CHANGE CENTER CHANGE CENTER: A MAESSCHALCK | Markgrave Vastgoed NV | F. GOOSSENS - CH. STEVENS | Antwerp Dock Service | STUDIO TRATSAERT

Other related companies as CHANGE CENTER: A MAESSCHALCK | Markgrave Vastgoed NV | F. GOOSSENS - CH. STEVENS | Antwerp Dock Service | STUDIO TRATSAERT

CHANGE CENTER is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHANGE CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08596221923. Het bedrijf CHANGE CENTER bevindt zich op het adres: RUE AU BEURRE 49; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 754,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Diverse financi?le diensten. Producten gemaakt in CHANGE CENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHANGE CENTER is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHANGE CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHANGE CENTER, openstaande posities, locatie van CHANGE CENTER op de kaart.

CHANGE CENTER is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHANGE CENTER, company assigned to the tax number BE08596221923. The company CHANGE CENTER is located at the address: RUE AU BEURRE 49; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 754,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Diverse financi?le diensten. Products created in CHANGE CENTER were not found.
The main activity of CHANGE CENTER is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CHANGE CENTER is not available. You also can look at reviews of CHANGE CENTER, open positions, location of CHANGE CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHANGE CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHANGE CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHANGE CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHANGE CENTER, employees, financial statistics.