DE BLAUWE BOSDUIF

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • DE BLAUWE BOSDUIF
Private companiesBusiness Services • DE BLAUWE BOSDUIF

Contactgegevens DE BLAUWE BOSDUIF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BLAUWE BOSDUIF: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BLAUWE BOSDUIF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGEHEIDESTRAAT 92; 3040; HULDENBERG, België

Telefoon (phone): 16471596 (+32-16471596) 16471596 (+32-16471596)

Fax (fax): +32 (50) 690-22-54 +32 (50) 690-22-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BLAUWE BOSDUIF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BLAUWE BOSDUIF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BLAUWE BOSDUIF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BLAUWE BOSDUIF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BLAUWE BOSDUIF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BLAUWE BOSDUIF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BLAUWE BOSDUIF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BLAUWE BOSDUIF
Products information DE BLAUWE BOSDUIF

BTW identificatienummer (tax): BE02382080078
Ondernemingsnummer: 3235443115
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types de Clubs: Colombophilie.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BLAUWE BOSDUIF
(Get full report from official database of BE for DE BLAUWE BOSDUIF)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BLAUWE BOSDUIF
Addition kinds of activities for DE BLAUWE BOSDUIF

5046. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
355903. Automotive gerelateerde machines | Automotive related machinery
25190300. Glasvezel en plastic meubels | Fiberglass and plastic furniture
38290501. Count rate meters, nucleaire straling | Count rate meters, nuclear radiation
80699905. Orthopedisch ziekenhuis | Orthopedic hospital

Werken bij DE BLAUWE BOSDUIF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BLAUWE BOSDUIF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BLAUWE BOSDUIF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BLAUWE BOSDUIF. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker / magazijnier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag van maandag tot vrijdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting te Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste ordepicker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Compounder/Bereider Farmacie (Alcon) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Alcon te Puurs, dé referentie op het gebied van medische oogverzorging, kijken wij uit naar compounding operator. Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert Alcon innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Alcon heeft als missie innovatieve producten ter beschikking te stellen die de levenskwaliteit verbeteren door mensen te helpen beter te zien. Je takenpakket: Je bereidt zelfstandig steriele bulkloten in de steriele fabricatie van de oogdruppels Je zal daarbij nauw samenwerken met een aantal interne diensten zoals labo, onderhoud, preprocessing en afvulling Je staat voornamelijk in voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de procesactiviteiten in een roterende taakuitvoering Je stuurt actief het proces bij wanneer noodzakelijk Je speelt flexibel in op soms snel veranderende productieomstandigheden Je voert een aantal technische montagewerken uit zoals vervangen van filters, opbouwen van reactoren en monteren/demonteren van afvulpompen

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De core business van de onderneming waar je voor rijdt bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen. Dit zowel voor nationale als internationale wegtransport. Onze klant kijkt dan ook uit naar werkwillige en gemotiveerde chauffeurs die zeer goed op de hoogte zijn van het wegennetwerk in België en daarbuiten. Je wordt ingezet van maandag tot en met vrijdag overdag.

  • Bediende Expediteur Import (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie Import (m/v) Opvolgen en afwerken van import dossiers van A-Z. Verzorgen van de administratieve afhandeling van de dossiers en facturatie. Organiseren van weg-,zee-, en luchttransport. Verzorgen van contact met klanten, transporteurs, douane, rederijen, laad-en losplaatsen. Je verwerkt de dossiers in een geïntegreerd logistiek softwaresysteem. Je controleert inkomende en uitgaande facturen.

  • productiemedewerker inpak/ ovens : 2pl - nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : -je kan ingesteld worden op verschillende werkposten binnen de ovenafdeling als inpakafdeling - machineel of manueel aanmaken van premixen en assisteren van ovenoperatoren afvullen van bigbags met halffabrikaten maken van boxen voor bulkproducten verpakken van consumentendoosje in kartonnen overdozen assisteren van inpakoperatoren manueel bijstorten van garnituren aan - en afvoeren van materiaal - permanent visuele controles uitvoeren - invullen van nodige docu's - instaan voor orde en netheid

  • Medewerker schoonmaak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEVOGEL SCHOONMAAK DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingeschakeld om schoon te maken bij particuliere klanten thuis. Je werkt voor één vaste klant te Roeselare (met mogelijkheid tot uitbreiding klantenbestand).

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Aalter 8u/week (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Aalter. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/ of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Elektro -monteur (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BUTLER TECH

    Type: Vaste Job

    Elektriciteitswerken Industrieel Cross-wiring Van A tot Z

  • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

    Type: Vaste Job

    - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

  • Promomedewerker (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

Zoek naar antwoorden van DE BLAUWE BOSDUIF in sociale netwerken
Look for responds of DE BLAUWE BOSDUIF in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BLAUWE BOSDUIF. Laat een reactie achter voor DE BLAUWE BOSDUIF. DE BLAUWE BOSDUIF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BLAUWE BOSDUIF. Leave a respond for DE BLAUWE BOSDUIF. DE BLAUWE BOSDUIF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BLAUWE BOSDUIF op de google maps. Adres en contacten DE BLAUWE BOSDUIF
Location of DE BLAUWE BOSDUIF on the google maps. Address and contacts of DE BLAUWE BOSDUIF

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BLAUWE BOSDUIF DE BLAUWE BOSDUIF: CENTEA | LIBERALE MUTUALITEIT | Revis E | LONGCHAMP BENELUX | AUR?LIE BOUCHAT

Other related companies as DE BLAUWE BOSDUIF: CENTEA | LIBERALE MUTUALITEIT | Revis E | LONGCHAMP BENELUX | AUR?LIE BOUCHAT

DE BLAUWE BOSDUIF is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BLAUWE BOSDUIF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02382080078. Het bedrijf DE BLAUWE BOSDUIF bevindt zich op het adres: LANGEHEIDESTRAAT 92; 3040; HULDENBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 515,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Colombophilie..
De hoofdactiviteit van DE BLAUWE BOSDUIF is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BLAUWE BOSDUIF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BLAUWE BOSDUIF, openstaande posities, locatie van DE BLAUWE BOSDUIF op de kaart.

DE BLAUWE BOSDUIF is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BLAUWE BOSDUIF, company assigned to the tax number BE02382080078. The company DE BLAUWE BOSDUIF is located at the address: LANGEHEIDESTRAAT 92; 3040; HULDENBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 515,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Colombophilie..
The main activity of DE BLAUWE BOSDUIF is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BLAUWE BOSDUIF is not available. You also can look at reviews of DE BLAUWE BOSDUIF, open positions, location of DE BLAUWE BOSDUIF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BLAUWE BOSDUIF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BLAUWE BOSDUIF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BLAUWE BOSDUIF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BLAUWE BOSDUIF, employees, financial statistics.