LIBERALE MUTUALITEIT

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • LIBERALE MUTUALITEIT
Private companiesBusiness Services • LIBERALE MUTUALITEIT

Contactgegevens LIBERALE MUTUALITEIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBERALE MUTUALITEIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBERALE MUTUALITEIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAAK TASSETSTRAAT 31; 3910; NEERPELT, België

Telefoon (phone): 11661188 (+32-11661188) 11661188 (+32-11661188)

Fax (fax): +32 (16) 218-90-13 +32 (16) 218-90-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBERALE MUTUALITEIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBERALE MUTUALITEIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBERALE MUTUALITEIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBERALE MUTUALITEIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBERALE MUTUALITEIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBERALE MUTUALITEIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBERALE MUTUALITEIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBERALE MUTUALITEIT
Products information LIBERALE MUTUALITEIT

BTW identificatienummer (tax): BE01705871582
Ondernemingsnummer: 6235260009
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 480,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services: Mutuelles.

Product categorie (product category): Sécurité sociale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBERALE MUTUALITEIT
(Get full report from official database of BE for LIBERALE MUTUALITEIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBERALE MUTUALITEIT
Addition kinds of activities for LIBERALE MUTUALITEIT

421300. Vrachtvervoer, behalve lokaal | Trucking, except local
501200. Auto's en andere motorvoertuigen | Automobiles and other motor vehicles
01190000. Cash korrels, nec | Cash grains, nec
24260000. Hardhoutdimensie en vloermolen | Hardwood dimension and flooring mills
34230200. Soldeermiddelen | Soldering tools
37140111. Brandstofpijpen, motorvoertuig | Fuel pipes, motor vehicle
37159901. Bus aanhangwagens, trekker type | Bus trailers, tractor type
47899903. Stockyards, niet voornamelijk voor het vet maken of vee verkopen | Stockyards, not primarily for fattening or selling livestock
73360200. Filmstrip, dia, en nog steeds filmproductie | Film strip, slide, and still film production
91319900. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, nec | Executive and legislative combined, nec

Werken bij LIBERALE MUTUALITEIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBERALE MUTUALITEIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBERALE MUTUALITEIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBERALE MUTUALITEIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Je staat in voor de onderhoudswerken en herstellingen aan het machinepark en gebouwen. Je lost efficiënt storingen op en zorgt voor verbetering van de installaties.

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerde medewerker die zelfstandig het magazijn kan beheren. Functies: - Het maken van bestelbonnen - Bestellingen klaarzetten voor collega's en klanten - Controleren van uitgaande en terugkomende bestellingen.

  • Huishoudhulp Sint-Laureins (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Sint-Laureins en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker beddenwinkel (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een slaapspeciaalzaak die zich richt op slaapadvies en de verkoop van matrassen, bedden, boxspring, lattenbodems, hoofdkussens, dekbedden, bedlinnen en bedaccessoires en decoratie zijn we op zoek naar jobstudenten. Jouw takenpakket als verkoper bestaat uit: Ingeven van bestelbonnen in hun ERP pakket Opvolgen van de voorraad in het filiaal Ontvangen van voorschotten en saldo's Dienst na verkoop Prijzen van artikelen Opmaken van bedden Netjes houden van de showroom

  • Helper Sanitair/cv (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: INNOTECH

    Type: Vaste Job

    Als helper sanitair/cv sta je in voor het aanleggen van de nodige leidingen voor de installatie en ondersteun je de meestergast

  • Expert Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Standaard inkoopstrategieën uitrollen, rekening houdend met externe markttrends, feedback van de business, best practices, onderlinge koppelingen met Group Procurement en afstemming op interne initiatieven Beheren en faciliteren van het end-to-end inkoopproces voor aanvragen met hoge waarde en strategische categorieën: identificatie van leveranciers, due diligence, beheer van aanbestedingsprocedures, onderhandelingen, voorbereiding van SLA’s en contracten, gunning van contracten en juridische ondertekening, prestatiemeting, risicobeheer, voortdurende verbetering, enz. Communiceren over categoriestrategie, doelstellingen en prestatiedoelstellingen binnen Procurement (aankoopdepartement) De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren Toezicht houden op het beheer van de contractendatabank, anticiperen op toekomstige verlengingen en dienovereenkomstig handelen Onderhandelen en uitvoeren van contracten voor strategische categorieën Toezicht houden op juridische aspecten & contracten en ervoor zorgen dat deze worden nageleefd De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren De Category Owner ondersteunt de Inkoopverrichtingen bij het oplossen van complexe inkoopproblemen De Category Owner verwijst naar de Juridische afdeling voor contract- en risicobeheer Plannen en beheren van strategische inkoopactiviteiten voor de categorie Voortdurend de leveranciersmarkt monitoren en opportuniteiten identificeren die voortvloeien uit nieuwe productaanbiedingen en/of marktverschuivingen Beslissen om een catalogus aan te maken in het systeem De inhoud van catalogi bezitten en goedkeuren Communicaties over catalogi beheren en bezorgen aan lokale leveranciers Assisteren bij het organiseren van leveranciersbijeenkomsten met uitleg over catalogusactiviteiten

  • Assemblage medewerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Genk dat actief is in de metaalsector zijn we op zoek naar assemblage medewerkers. Je staat in voor het assembleren van de metalen onderdelen. Plan lezen gaat vlot en dankzij je technische achtergrond ben je in staat om een perfect eindproduct te assembleren.

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in dienstverband of onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke vergoeding.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Coaching (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf is actief in de schoonheids- en gezondheidssector met een zeer ruim gamma aan producten. Wij zijn binnen het bedrijf op zoek naar nieuwe collega's die partners willen trainen en coachen tijdens hun groeiproces.

  • Logopedist / Logopediste (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: PIETER VERMEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist(e) in een multidisciplinaire (psychologie, kinesitherapie) groepspraktijk. Je wordt verwacht zelfstandig te werken en contact op te nemen met de artsen en scholen uit de buurt. Je kan in team werken en met andere hulpverleners overleggen indien de opvolging van de patiënt daar om vraagt.

  • BIS-stage Winkel medewerker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ECOSO WILLEBROEK

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

Zoek naar antwoorden van LIBERALE MUTUALITEIT in sociale netwerken
Look for responds of LIBERALE MUTUALITEIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBERALE MUTUALITEIT. Laat een reactie achter voor LIBERALE MUTUALITEIT. LIBERALE MUTUALITEIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBERALE MUTUALITEIT. Leave a respond for LIBERALE MUTUALITEIT. LIBERALE MUTUALITEIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBERALE MUTUALITEIT op de google maps. Adres en contacten LIBERALE MUTUALITEIT
Location of LIBERALE MUTUALITEIT on the google maps. Address and contacts of LIBERALE MUTUALITEIT

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBERALE MUTUALITEIT LIBERALE MUTUALITEIT: Vandenbogaerde-Taelman BVBA | BOLLINE | E. POOLS | F. VANDENBOSSCHE | Buts S

Other related companies as LIBERALE MUTUALITEIT: Vandenbogaerde-Taelman BVBA | BOLLINE | E. POOLS | F. VANDENBOSSCHE | Buts S

LIBERALE MUTUALITEIT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBERALE MUTUALITEIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01705871582. Het bedrijf LIBERALE MUTUALITEIT bevindt zich op het adres: JAAK TASSETSTRAAT 31; 3910; NEERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 480,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sécurité sociale. Lijst met producten zijn Services: Mutuelles..
De hoofdactiviteit van LIBERALE MUTUALITEIT is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBERALE MUTUALITEIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBERALE MUTUALITEIT, openstaande posities, locatie van LIBERALE MUTUALITEIT op de kaart.

LIBERALE MUTUALITEIT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBERALE MUTUALITEIT, company assigned to the tax number BE01705871582. The company LIBERALE MUTUALITEIT is located at the address: JAAK TASSETSTRAAT 31; 3910; NEERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 480,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sécurité sociale. List of products are Services: Mutuelles..
The main activity of LIBERALE MUTUALITEIT is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBERALE MUTUALITEIT is not available. You also can look at reviews of LIBERALE MUTUALITEIT, open positions, location of LIBERALE MUTUALITEIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBERALE MUTUALITEIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBERALE MUTUALITEIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBERALE MUTUALITEIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBERALE MUTUALITEIT, employees, financial statistics.