B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN

Contactgegevens B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FLORENT LERUTH 41BA; 4681; OUPEYE, België

Telefoon (phone): 43796527 (+32-43796527) 43796527 (+32-43796527)

Fax (fax): +32 (58) 906-88-90 +32 (58) 906-88-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN
Products information B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN

BTW identificatienummer (tax): BE02284301757
Ondernemingsnummer: 6016082763
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 191,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types de Clubs: Basket-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN
(Get full report from official database of BE for B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN
Addition kinds of activities for B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN

3448. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings
20990403. Geurstoffen: droge mengsels | Seasonings: dry mixes
26110201. Rayon pulp | Rayon pulp
30690102. Bollen, rubber: voor verstuivers, spuiten, medicijndruppels | Bulbs, rubber: for atomizers, syringes, medicine droppers
33410200. Secundaire edele metalen | Secondary precious metals
39310403. Korrels en delen | Cornets and parts

Werken bij B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever 2ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als wever ben je opertor op drie Van De Wiele weefmachines. Je bent verantwoordelijk voor de selectie van nieuwe weefplannen in controller bij opstart van een nieuw weeforder. Je herstelt poolbreuken, kettingbreuken en inslagbreuken. Je plaatst jute bobijnen op het rek van de inslag. Je zorgt voor het afsnijden van geweven karren. Je focust op tussentijdse kwaliteitscontroles.

  • 2-talig commercieel bediende met nadruk op prospectie! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te St.-Truiden zijn we op zoek naar een 2-talige commercieel bediende. Je staat in voor de telefonische prospectie. Je contacteert architecten, aannemers, woningbouwbedrijven ea.. Daarnaast volg je ook de offertes en aanbestedingen op. Je plant de agenda's in van de vertegenwoordigers en volgt de verkopen op.

  • Customer Service Support in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Support (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in de medische sector. Onze klant is een multinational actief in de farmaceutische industrie en gelegen in Zaventem. Na de uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Customer Service Support heb je de volgende verantwoordelijkheden: Inkomende telefonische oproepen van klanten (apothekers) beantwoorden en hen professioneel te woord staan; De vraag van de klant overleggen met het Customer Service departement; Een antwoord formuleren en terugkoppelen naar de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende klant in Antwerpen zijn we opzoek naar 2 chauffeurs met rijbewijs C of CE. Je gaat aan de slag bij stadsreiniging Je bestuurt voertuigen zoals vrachtwagens, huisvuilwagens en kraanwagens. Je werkt samen met enkele collega’s om afval op te halen, vuil te verwijderen, materiaal te vervoeren … Indien nodig veeg je zelf mee, laad je materiaal in of uit, voer je herstellingen uit of voer je andere taken uit. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de collega’s met wie je samenwerkt. Je vult de weegbonnen, autovoerderkaart en controlelijsten van het voertuig in. Ook het onderhoud en de goede werking van de voertuigen en materialen waarmee je werkt, maken deel uit van je opdracht als chauffeur. Verder help je mee tijdens sneeuw-en ijzelacties.  

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt bestellingen klaar aan de hand van een scansysteem. Je maakt hiervoor gebruik van een orderpicktruck die in de hoogte gaat.

  • Tijdelijke inpakker regio Wuustwezel (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wuustwezel zijn we op zoek naar medewerkers voor de verpakkingsafdeling M/V. - Je bent een zelfstandige en harde werker - Je bent stipt, gemotiveerd en steekt graag je handen uit de mouwen - Je spreekt vloeiend Nederlands - Je woont in de buurt van Wuustwezel - Je hebt een stabiel CV ! - Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag in daguren Indien interesse, stuur je CV naar [email protected] of bel naar 03 322 32 60 voor meer info.

  • CARROSSIER - FIJNE MONTAGE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een carrossier: Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken, zoals distributiekasten, zekeringkasten, leidingen, profielen,… Het betreft hier voornamelijk bankwerk. Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt, ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling. Je werkt in dag (7u36 - 16u15)

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • HUISHOUDHULP (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PROPIO

    Type: Dienstenchequebaan

    U onderhoudt de woningen van de u toegewezen klanten. U helpt eventueel bij de strijk en de was en doet sporadisch boodschappen. Bij sommige klanten bereidt u de maaltijden.

  • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • All round technisch commercieel bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je hebt een pro-actieve aanpak en een ‘doe mentaliteit'. Je kan zelfstandig werken en als teamplayer ben je bereid je collega's te ondersteunen indien nodig. Je bent commercieel ingesteld en werkt klantgericht. Precisie en nauwkeurigheid zijn belangrijk voor jou. Je hebt reeds een eerste ervaring op een commerciële binnendienst. Ervaring in de hout sector is een pluspunt Je bent in het bezit van een bachelor diploma Bereid zijn om zaterdagochtend te werken (1 op 2) Computer minded waarbij kennis van ERP pakket een pluspunt is

Zoek naar antwoorden van B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN in sociale netwerken
Look for responds of B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN. Laat een reactie achter voor B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN. B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN. Leave a respond for B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN. B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN op de google maps. Adres en contacten B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN
Location of B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN on the google maps. Address and contacts of B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN

Andere gerelateerde bedrijven als come B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN: LA ROSERAIE | ATELIER KAFTWERK | DOYSBROECK (LINTER) | Erla SA | BRANDWEERKAZERNE

Other related companies as B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN: LA ROSERAIE | ATELIER KAFTWERK | DOYSBROECK (LINTER) | Erla SA | BRANDWEERKAZERNE

B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02284301757. Het bedrijf B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN bevindt zich op het adres: RUE FLORENT LERUTH 41BA; 4681; OUPEYE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 191,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Basket-Ball..
De hoofdactiviteit van B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN, openstaande posities, locatie van B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN op de kaart.

B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN, company assigned to the tax number BE02284301757. The company B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN is located at the address: RUE FLORENT LERUTH 41BA; 4681; OUPEYE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 191,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Basket-Ball..
The main activity of B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN is not available. You also can look at reviews of B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN, open positions, location of B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.C. I.P.E.S. COQ MOSAN, employees, financial statistics.