BRANDWEERKAZERNE

Contactgegevens BRANDWEERKAZERNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRANDWEERKAZERNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRANDWEERKAZERNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VISMARKT 24; 2260; WESTERLO, België

Telefoon (phone): 14544422 (+32-14544422) 14544422 (+32-14544422)

Fax (fax): +32 (58) 366-82-98 +32 (58) 366-82-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRANDWEERKAZERNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRANDWEERKAZERNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRANDWEERKAZERNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRANDWEERKAZERNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRANDWEERKAZERNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRANDWEERKAZERNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRANDWEERKAZERNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRANDWEERKAZERNE
Products information BRANDWEERKAZERNE

BTW identificatienummer (tax): BE09625366210
Ondernemingsnummer: 8901092529
Hoofdstad (capital): 451,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 235,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Activit茅s: Casernes de Pompiers.

Product categorie (product category): Protection civile

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRANDWEERKAZERNE
(Get full report from official database of BE for BRANDWEERKAZERNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRANDWEERKAZERNE
Addition kinds of activities for BRANDWEERKAZERNE

873499. Testlaboratoria, nec | Testing laboratories, nec
09120000. vinvis | Finfish
17110301. Installatie van brand sprinklersysteem | Fire sprinkler system installation
25410101. Bar armaturen, hout | Bar fixtures, wood
28360501. gifstoffen | Toxins
39990506. Reinigingsmiddelen, pijp en sigarettenhouder | Cleaners, pipe and cigarette holder
87210000. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping

Werken bij BRANDWEERKAZERNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRANDWEERKAZERNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRANDWEERKAZERNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRANDWEERKAZERNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator - machinesteller (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een machineoperator - machinesteller, regio Ternat: Je bent verantwoordelijk voor het correct instellen van de machines. Bij defecten aan de machine probeer je deze op te lossen. Je staat in voor kwaliteitscontrole van de afgeleverde producten.

  • Productiemedewerker | farmaceutisch bedrijf | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor medische oogverzorging, zijn we op zoek naar Productiemedewerkers voor onderstaande afdelingen: Inpakken en verpakken van pakketten op maat voor oogchirurgie Visuele controles en de machinale verpakking van oogdruppels Afvulling van oogdruppels, oogzalven of spuitjes volgens strikte procedures

  • Calculator industriebouw (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator wordt u ingeschakeld in het team van de verkoop en staat u in voor de kostprijsberekening van de projecten. Je volgt deze calculaties op en werkt heel nauw samen met de verkopers.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

  • Supply Chain Manager (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een supply chain manager. Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning (het verbeteren van de processen, het opvolgen van de productie). Achteraf krijg je ook de verantwoordelijkheid van de aankopen (grondstoffen en toebehoren) en het logistieke gedeelte.

  • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

  • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

  • OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN  -  Roeselare Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een EOS operator om in twee ploegen te werken. Een EOS operator (en of line) staat vooral in voor de afwerking en verpakking van het eindproduct, o.a.:  het plaatsen van dozen op paletten, stapelen, inpakken in foliepapier, etc. Een job met veel variatie! U zou in twee ploegen werken, dus de ene week zou u in de vroege ploeg (05:00 - 13:00) werken en de andere week in de late ploeg (13:00 - 21:00). Deze job biedt de kans op een vaste aanstelling na een interimperiode.

  • Half-automaatlasser (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lasser. U bent enthousiast en goedlachs.

  • VERPLEEGKUNDIGE DIALYSE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JAN YPERMAN ZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    De centra voor de behandeling van chronische nierinsufficiëntie worden erkend als medisch-technische dienst. De entiteit is organisatorisch en functioneel in een ziekenhuis geïntegreerd en daar wordt aan de patiënt met chronische nierinsufficiëntie de meest geëigende nierfunctie vervangende behandeling aangeboden. Functie-inhoud: Als dialyseverpleegkundige verzeker je het goede verloop van de dialysesessies door de uitvoering van de nodige medisch-technische behandelingen, het permanente toezicht en het verlenen van zorgen aan de patiënten met nierfalen teneinde het proces zo optimaal en comfortabel mogelijk te laten verlopen voor de patiënten. Meer bepaald: Verricht je medisch-technische handelingen, houd je toezicht op de patiënten en dien je hen verpleegkundige verzorging toe tijdens de dialysesessies, zoals de dialysemachine voorbereiden, het voorbereiden van het medisch materiaal en de nodige medicatie, het onthalen van de patiënt en hen voorbereiden, het installeren van de patiënten en het waken over hun comfort, het controleren van de vasculaire toegangspoorten, deze voorbereiden en verzorgen, het verzekeren van een permanent toezicht op de patiënt en de vereiste verzorging toedienen tijdens de sessie (observeren en parameters nemen, waken over de toegangspoorten, anticiperen op crisissituaties), de medicatie voorbereiden, controleren, toedienen en de bijwerkingen opvolgen, het waken over het welzijn en algemeen comfort van de patiënt tijdens de dialysesessies, het begeleiden van de arts bij de patiëntenronde, diens vragen beantwoorden, de behandelingsindicaties in het patiëntendossier noteren, de dialyse beëindigen, de machine demonteren, de spoeling en desinfectering starten, de nodige elementen naar de sterilisatie sturen, de reiniging aan de buitenkant verzekeren en opnieuw voorbereiden voor de volgende patiënt Voer je de administratieve patiëntgebonden taken uit, zoals het registreren van de gegevens van de patiënt en de uitgevoerde handelingen, het rapporteren over de gezondheidstoestand van de patiënt, het actueel houden van het verpleegkundig dossier en alle observaties noteren, het verzekeren van het contact met betrekking tot de terugkeer van de patiënt naar huis of naar de eenheid na beëindiging van de dialyse Informeer je en ondersteun je de dialysepatiënten en naasten op psychosociaal vlak, zoals het uitleg geven omtrent de gezondheidstoestand van de patiënt en het dialyseproces, het luisteren naar de bekommernissen en hen geruststellen, het begeleiden en ondersteunen tijdens moeilijke of emotionele momenten Draag je mede zorg voor de continuïteit en de kwaliteit van de zorgverlening, zoals het aan de collega’s de nodige informatie leveren om de continuïteit van de lopende dialyse te verzekeren, het informeren van de artsen, deze op de hoogte stellen van de observaties tijdens de patiëntenronde, het adviseren van de patiënten en hun naasten voor hun dagelijkse verzorging en levensstijl (bv. voeding, dialyse tijdens reizen) Je werkt onder leiding van de hoofdverpleegkundige en van de adjunct-hoofdverpleegkundigen.

  • Werfleider Interieur Exterieur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Heb jij een oog voor detail en wil je elk project op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in je bloed? Dan is de functie van werfleider zeker iets voor jou! Jouw taken; - je coördineert en leidt interieur- en exterieurprojecten van opmeting tot afrekening. - je bewaakt continu onze hoge afwerkingsgraad. - je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - je zorgt voor coaching en planning van uw team.

  • Thuisverpleegkundige (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDE MARTINE & PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij hebben een boeiende job voor jou! Bij ons team kan je als verpleegkundige een boeiende werkervaring opdoen. Nauw contact met je patiënten, goede begeleiding door ervaren collega’s, rustige verplaatsingen op landelijke wegen, een leuke sfeer … Misschien wordt dit wel jouw eerste stap naar een carrière in de thuisverpleging! We bieden jou: · Een aantrekkelijk, uiterst competitief loon. · Een boeiende job in een dynamisch en professioneel team. De eerste 2 dagen gaat een verpleegkundige met jou mee op dienst. Zij blijft jouw eerste aanspreekpunt.

Zoek naar antwoorden van BRANDWEERKAZERNE in sociale netwerken
Look for responds of BRANDWEERKAZERNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRANDWEERKAZERNE. Laat een reactie achter voor BRANDWEERKAZERNE. BRANDWEERKAZERNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRANDWEERKAZERNE. Leave a respond for BRANDWEERKAZERNE. BRANDWEERKAZERNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRANDWEERKAZERNE op de google maps. Adres en contacten BRANDWEERKAZERNE
Location of BRANDWEERKAZERNE on the google maps. Address and contacts of BRANDWEERKAZERNE

Andere gerelateerde bedrijven als come BRANDWEERKAZERNE BRANDWEERKAZERNE: MAJELA | HUIS VAN LOMMEL | De Gaanderij BVBA | ROGER SCHOKKAERT | Erik L.F. Verdeyen

Other related companies as BRANDWEERKAZERNE: MAJELA | HUIS VAN LOMMEL | De Gaanderij BVBA | ROGER SCHOKKAERT | Erik L.F. Verdeyen

BRANDWEERKAZERNE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRANDWEERKAZERNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09625366210. Het bedrijf BRANDWEERKAZERNE bevindt zich op het adres: VISMARKT 24; 2260; WESTERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 451,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 235,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Protection civile. Lijst met producten zijn Activit茅s: Casernes de Pompiers..
De hoofdactiviteit van BRANDWEERKAZERNE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRANDWEERKAZERNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRANDWEERKAZERNE, openstaande posities, locatie van BRANDWEERKAZERNE op de kaart.

BRANDWEERKAZERNE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRANDWEERKAZERNE, company assigned to the tax number BE09625366210. The company BRANDWEERKAZERNE is located at the address: VISMARKT 24; 2260; WESTERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 451,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 235,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Protection civile. List of products are Activit茅s: Casernes de Pompiers..
The main activity of BRANDWEERKAZERNE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BRANDWEERKAZERNE is not available. You also can look at reviews of BRANDWEERKAZERNE, open positions, location of BRANDWEERKAZERNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRANDWEERKAZERNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRANDWEERKAZERNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRANDWEERKAZERNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRANDWEERKAZERNE, employees, financial statistics.