ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER
Private companiesWater Transportation • ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER

Contactgegevens ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOOR VERSTRAETELEI 4; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36532020 (+32-36532020) 36532020 (+32-36532020)

Fax (fax): +32 (12) 796-18-90 +32 (12) 796-18-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER
Products information ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER

BTW identificatienummer (tax): BE05899627685
Ondernemingsnummer: 6171813964
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 186,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: Hypoth猫ques.. Services: Location, Vente.

Product categorie (product category): Agences immobili猫res. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER
(Get full report from official database of BE for ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER
Addition kinds of activities for ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER

233199. Dames en mama's blouses en shirts, nec | Women's and misses' blouses and shirts, nec
37690000. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
50840505. Industriële machine onderdelen | Industrial machine parts
60820000. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
79410105. Voetbalclub | Soccer club

Werken bij ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Staalbouw (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Hamont-Achel zijn wij op zoek naar jou. Onze klant actief in staal constructies doet internationale projecten zowel in Europa als Azië. Je start met projecten in eigen regio. Indien je ervoor openstaat om verdere projecten te doen, kan je dit altijd aangeven. Zij werken bijvoorbeeld ook in attractieparken en hier kan jij aan meewerken. Je vertrekt, afhankelijk van de planning ’s morgensvroeg. Verder kan het zijn dat ze regelmatig een overnachting doen dus hier dien je wel voor open te staan.

  • Junior Accountant (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

  • Groenarbeider m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan je vlot en veilig werken met een bosmaaier? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een tuin- en landbouwbedrijf gelegen in Zele zijn wij op zoek naar groenarbeiders (M/V) om onderhoudswerken uit te voeren. Je maait de hoge grassen en onkruid met een bosmaaier rond obstakels van zijbermen en/of middenbermen. Je ruimt zwerfvuil op. Je plaatst planten. Je werkt op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

  • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

  • Poetshulp Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • jobstudent keukenmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BELLINI

    Type: Studentenjob

    Je helpt met de voorbereiding in de keuken en assisteert de kok. Daarnaast doe je ook de afwas.

  • Student flyeren weekend 13/10 + 14/10 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs zoekt een jobstudent om te flyeren in Kortrijk. Je bent 2 dagen beschikbaar in deze 3 dagen: zaterdag 13/10, zondag 14/10 of maandag 15/10. Je start om 8u30.

  • Creatieve UX Designer/front-end developer voor nichemarkt (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als UX Designer / Front-end developer beslis je mee over de ontwikkeling van de applicatie. Je werkt nauw samen met projectmanagers, analisten, ontwikkelaars en andere designers. Je bouwt een innovatie applicatie die er geweldig uitziet en gebruiksvriendelijk is. Je staat in voor het ontwerpen van het design voor de applicaties. Daarnaast sta je in voor de implementatie van de designs.

  • gyproc plaatser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: LUMA GYPROC

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

  • Wegenwerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Als arbeider binnen de wegenbouw sta je in voor het uitvoeren van wegeniswerken, funderingswerken, leggen van boordstenen, klinkers, ... en dit onder leiding van je ploegbaas/projectleider

  • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIMELCO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Project Engineer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    De situatie on-site schat je correct in. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor in Geel met regelmatige verplaatsingen naar de werf. Je neemt de voorbereiding en de technische opvolging van de projecten voor jouw rekening. Ook de financiële opvolging valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je maakt uitvoerings- en detailtekeningen op en je bent verantwoordelijk voor de detail engineering. Voor een goed verloop onderhoud je correcte communicatie met de werfverantwoordelijke. Jij bent meteen ook de persoon die contact heeft met leveranciers en onderaannemers.  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gelegen in Geel, zijn wij op zoek naar een Project Engineer. Ben jij technisch aangelegd en op zoek naar een nieuwe, uitdagende functie? Dan ben jij misschien onze man of vrouw. Onze klant bevindt zich in een zeer technische, maar vooral interessante en uitdagende sector. 

Zoek naar antwoorden van ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER. Laat een reactie achter voor ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER. ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER. Leave a respond for ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER. ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER op de google maps. Adres en contacten ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER
Location of ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER on the google maps. Address and contacts of ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER: Service d'Aide aux Détenus (Prison de Verviers) | LA LICORNE | De Keersmaeker G | Jacobs P | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS

Other related companies as ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER: Service d'Aide aux Détenus (Prison de Verviers) | LA LICORNE | De Keersmaeker G | Jacobs P | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS

ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05899627685. Het bedrijf ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER bevindt zich op het adres: DOOR VERSTRAETELEI 4; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 186,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences immobili猫res. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Lijst met producten zijn Produits: Hypoth猫ques.. Services: Location, Vente..
De hoofdactiviteit van ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER, openstaande posities, locatie van ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER op de kaart.

ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER, company assigned to the tax number BE05899627685. The company ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER is located at the address: DOOR VERSTRAETELEI 4; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 186,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences immobili猫res. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. List of products are Produits: Hypoth猫ques.. Services: Location, Vente..
The main activity of ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER is not available. You also can look at reviews of ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER, open positions, location of ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMEEN HYPOTHEEKBEHEER, employees, financial statistics.