De Keersmaeker G

Particuliere bedrijvenWatervervoer • De Keersmaeker G
Private companiesWater Transportation • De Keersmaeker G

Contactgegevens De Keersmaeker G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Keersmaeker G: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Keersmaeker G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kroonstraat 78; 1750; Lennik (Sint-Kwintens-Lennik), België

Telefoon (phone): 02 532 25 35 (+32-02 532 25 35) 02 532 25 35 (+32-02 532 25 35)

Fax (fax): +32 (68) 793-87-62 +32 (68) 793-87-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Keersmaeker G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Keersmaeker G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Keersmaeker G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Keersmaeker G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Keersmaeker G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Keersmaeker G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Keersmaeker G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Keersmaeker G
Products information De Keersmaeker G

BTW identificatienummer (tax): BE04108581542
Ondernemingsnummer: 3940216064
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 636,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in De Keersmaeker G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Keersmaeker G
(Get full report from official database of BE for De Keersmaeker G)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Keersmaeker G
Addition kinds of activities for De Keersmaeker G

22110101. Bed linnen, katoen | Bed sheeting, cotton
28330400. Dierlijke producten | Animal based products
34620300. Auto- en verbrandingsmotoren | Automotive and internal combustion engine forgings
35680304. Drives: riem, kabel of touw | Drives: belt, cable, or rope
59840000. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers

Werken bij De Keersmaeker G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Keersmaeker G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Keersmaeker G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Keersmaeker G. Looking for open vacancies in other companies

 • PLC Technieker (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een PLC Technieker. Vanuit je passie voor techniek ga je aan de slag met storingen, oplossingen bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren. Verder denk je mee met het bedrijf en doe je voorstellen tot verbetering en optimalisatie.

 • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

 • Technisch-commercieel medewerker/ elektriciteit en verlichting (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als verkoopsadviseur sta je in voor het onthaal en de verkoop van verlichting en toebehoren van elektriciteit en het bieden van technisch advies. Toonbankverkoop ( advies geven verkoop materiaal ophalen ) Dienst na verkoop en klachtenbehandeling (oplossingen garantie...) Klanten informeren over nieuwigheden .

 • Verkoper fashion (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gevraagde competenties: je bent modebewust. je kent elke trend van het seizoen. je kan je vlot uitdrukken in het Frans. je bent een teamplayer.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Landen (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Barista Nespresso te Oostakker (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende koffiebereidingen. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

 • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten die vrij zijn in de periode van 20/11 tot en met 06/12 en kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Ben jij vrij en heb je interesse? Bel ons dan op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]

 • Chauffeurs CE (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: YM TRANS

  Type: Vaste Job

  Het tijdig en veilig vervoeren van goederen, rekening houdend met de wegcode en de rij- en rusttijden. Elke dag kennisnemen van de uit te voeren opdrachten, de route en het plan eventueel bespreken met de planner. We leveren voor Colruyt en Delhaize. Zorgen dat de vrachtwagen steeds in goede staat verkeert.

 • Onderhoudstechnieker automatisatie (PULLE)

  Regio: PULLE

  Bedrijf: Personeelsadviesbureau Goelen

  Type: Vaste Job

  Maes Hoogwerkers in Pulle groeide de afgelopen 40 jaar uit tot een gespecialiseerd en stabiel bedrijf dat hoogwerkers op vrachtwagen, spinhoogwerkers, mobiele torenkranen en autolaadkranen mét chauffeur verhuurt. Met ons uitgebreid wagenpark van meer dan 50 unieke machines en een sterk team van 70 medewerkers, bieden we een toegevoegde waarde bij de uitvoering van uitdagende hoogtewerken. U werkt niet aan de vrachtwagen, maar aan de hoogwerker die op de vrachtwagen is gemonteerd. Deze machines zijn staaltjes van toptechniek die tot 103 meter hoogte reiken. Op onze website kan je een overzicht vinden van onze hoogwerkers en hun mogelijkheden. Het is jouw uitdaging om de werking van deze machines volledig te leren kennen. Vooral de samenwerking tussen de software, de automatische sturingen en de hydraulische componenten is een ingenieus systeem dat zorgt voor veiligheid maar ook voor uitzonderlijke prestaties. Jammer genoeg loopt er soms iets mis, en dan rekenen wij op jouw analyse- en oplossingsvermogen om de oorzaak van de storing en een oplossing te kunnen vinden. Je krijgt natuurlijk trainingen van onze leveranciers en je kan rekenen op de steun van een ervaren collega. Soms doen we zelf volledige revisies van onze machines en dan neem jij de sturingen, de elektronica en de software voor jouw rekening. Variatie en uitdaging genoeg dus!

 • Medewerker beheerscontrole bouwprojecten - Dienst ruimteplanning (100 %) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: UZ LEUVEN

  Type: Vaste Job

  Als administratief medewerker binnen de stafcel beheerscontrole sta je in voor de opvolging en controlling van financieel-administratieve aspecten, de opmaak van de lange termijn planning en financiële prognose, de rapportering aan de bevoegde beslissingsorganen en ad hoc financiële analyses, in verregaande samenwerking met de projecteigenaars en de projectadministratie (deze laatste als onderdeel van de technische dienst). Het takenpakket omvat: Je analyseert de aangeleverde gegevens van externe partijen (ontwerpers, aannemers) en stemt deze af met de interne projectverantwoordelijken en met de externe partijen. Je coördineert alle selectieprocedures voor de aanstelling van de ontwerpteams en aannemers omtrent de grote bouwprojecten via de toepassing van de wetgeving overheidsopdrachten. Dit omvat o.a. de opmaak van administratieve bestekken, de gunningsverslagen, de gunnings- en toewijzingsbrieven. Je biedt ondersteuning bij de opmaak van de voortgangsrapporten omtrent de lopende bouwdossiers en andere projecten voor de interne besluitvormingsorganen, de subsidiërende overheid of andere stakeholders. Je staat in voor zowel ad hoc als periodieke interne rapportering en cijfermatige analyses.

 • Zorgkundige 19u (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zorgkundige interim zal je wekelijks 19u/week samen met de zorgkundigen en verpleegkundigen van het woonzorgcentrum de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen van medicatie, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen. 

Zoek naar antwoorden van De Keersmaeker G in sociale netwerken
Look for responds of De Keersmaeker G in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Keersmaeker G. Laat een reactie achter voor De Keersmaeker G. De Keersmaeker G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Keersmaeker G. Leave a respond for De Keersmaeker G. De Keersmaeker G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Keersmaeker G op de google maps. Adres en contacten De Keersmaeker G
Location of De Keersmaeker G on the google maps. Address and contacts of De Keersmaeker G

Andere gerelateerde bedrijven als come De Keersmaeker G De Keersmaeker G: FORTIS | ANGELO VERSCHELDE | JOSEPH BASTIANI | green light security/gls SPRL | Equinox'Communications International sa

Other related companies as De Keersmaeker G: FORTIS | ANGELO VERSCHELDE | JOSEPH BASTIANI | green light security/gls SPRL | Equinox'Communications International sa

De Keersmaeker G is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Keersmaeker G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04108581542. Het bedrijf De Keersmaeker G bevindt zich op het adres: Kroonstraat 78; 1750; Lennik (Sint-Kwintens-Lennik). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 636,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in De Keersmaeker G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Keersmaeker G is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Keersmaeker G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Keersmaeker G, openstaande posities, locatie van De Keersmaeker G op de kaart.

De Keersmaeker G is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Keersmaeker G, company assigned to the tax number BE04108581542. The company De Keersmaeker G is located at the address: Kroonstraat 78; 1750; Lennik (Sint-Kwintens-Lennik). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 636,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in De Keersmaeker G were not found.
The main activity of De Keersmaeker G is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Keersmaeker G is not available. You also can look at reviews of De Keersmaeker G, open positions, location of De Keersmaeker G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Keersmaeker G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Keersmaeker G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Keersmaeker G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Keersmaeker G, employees, financial statistics.