ERA IMMO PALTON

Contactgegevens ERA IMMO PALTON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERA IMMO PALTON: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERA IMMO PALTON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSESTEENWEG 278; 2390; MALLE, België

Telefoon (phone): 33090202 (+32-33090202) 33090202 (+32-33090202)

Fax (fax): +32 (87) 377-78-50 +32 (87) 377-78-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERA IMMO PALTON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERA IMMO PALTON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERA IMMO PALTON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERA IMMO PALTON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERA IMMO PALTON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERA IMMO PALTON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERA IMMO PALTON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERA IMMO PALTON
Products information ERA IMMO PALTON

BTW identificatienummer (tax): BE07284729003
Ondernemingsnummer: 7762359619
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 360,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Type de Biens Immobiliers: Maisons de Vacances. Services: Location, Vente.

Product categorie (product category): Agences immobili猫res

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERA IMMO PALTON
(Get full report from official database of BE for ERA IMMO PALTON)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERA IMMO PALTON
Addition kinds of activities for ERA IMMO PALTON

242900. Speciaal product zagerijen, nec | Special product sawmills, nec
503901. Geprefabriceerde structuren | Prefabricated structures
01610202. Lima boerderij, groen | Lima bean farm, green
01810106. Struikgewassen, geteeld in veldkwekerijen | Shrubberies, grown in field nurseries
24290200. Knippen en verpakking, excelsior | Shavings and packaging, excelsior
26530102. Display artikelen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Display items, corrugated: made from purchased materials
35230113. Plantmachines, landbouw | Planting machines, agricultural
83229901. Maaltijd levering programma | Meal delivery program
94410101. Openbaar welzijnsadministratie: niet-opererende, overheid | Public welfare administration: nonoperating, government

Werken bij ERA IMMO PALTON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERA IMMO PALTON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERA IMMO PALTON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERA IMMO PALTON. Looking for open vacancies in other companies

  • Textielarbeider: operator spacelijn Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste producenten van textiel vloerbekleding in Europa zijn we op zoek naar een operator spacelijn. Als operator spacelijn sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van de space (=brei) machine. Je regelt daarbij de knoppen af en stelt de machine in.

  • Automechanicien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage regio Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren technieker. Als technieker sta je in voor volgende taken: mechanisch onderhoud banden uitlijnen remblokken vervangen je denkt mee over oplossingen voor technische problemen je bent verantwoordelijk voor allerlei herstellingen van onderhoudswerkzaamheden tot technische herstellingen (vooral mechanisch onderhoud)

  • Kraanman met rijbewijs C (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient de vrachtwagen met de kraan. Je plaatst de ruiten op het juiste niveau. Daarnaast help je ook mee met het plaatsen van de ruiten.

  • JOBSTUDENT VERKOOP 31/12 tot 20/01 (M/V/X) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een jobstudent om te werken tussen 31 december en 20 januari. Je wordt ook tewerkgesteld op zondag. op maandag en zaterdag ben je thuis. De winkel is ook open op 1 januari. Werkrooster: maandag: 13u30-20u30 Dinsdag: 13u30-20u30 Woensdag: 13u30-20u30 Vrijdag: 14u30-20u30 Zondag: 13u30-20u30 Dinsdag 01/01/2019: 12u30-16u30

  • Deeltijds receptionist(e) te Brussel (omgeving Louisalaan) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Brussel zijn we op zoek naar een collega die het receptiegebeuren op een professionele manier kan verzorgen. Het takenpakket is zeer boeiend en gevarieerd: beheer van telefonische communicaties ontvangen van de bezoekers beheer van inkomende en uitgaande post beheer van inkomende en uitgaande aangetekende zendingen beheer van inkomende en uitgaande express zendingen bestellen van taxi's bestellen van lunches beheer van vergaderzalen ondersteuning in de organisatie van events Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 16h tot 19h.

  • Hulpelectricien (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Hulpelektriciens gezocht die snel willen doorgroeien naar volwaardige werfelektricien! Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • WERFLEIDER BOUW (Betonwerken) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BETON EN GRONDWERKEN VAN GAEVEREN

    Type: Vaste Job

    Voor onze groeiende familiale KMO met onberispte reputatie, zoeken we dringend versterking ! Je staat in voor dagelijkse allround ondersteuning van onze betonprojecten (grond-, riolerings-, bewapenings- en bekistingswerken) : Contact met architecten, klanten, leveranciers, collega's, ... Werk- en werfvoorbereiding (coördineren leveringen, bestellingen, praktische organisatie, ...) Meetstaten en vorderingsstaten bijhouden Controles uitvoeren : plannen, borderels, metingen op de werf zowel voor, tijdens als na uitvoering Eventueel ondersteuning bieden bij uitzetten assen en passen We staan open voor zowel een junior als ervaren werfleider.

  • Chauffeur C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

  • instructeur rijvaardigheid (free lance) (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DRIVOLUTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    DrivOlution levert een beproefde totaalaanpak voor veiliger en zuiniger rijden, volledig op maat van bedrijf en chauffeurs. Een multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten. Door het succes van onze programma’s en om onze groei te ondersteunen, zijn we op zoek naar een instructeur rijvaardigheden (m/v). We zoeken een ondernemende instructeur die mee een breed aanbod van opleidingen kan verzorgen. Werken op zaterdag is een must, maar verder kan het takenpakket aangepast worden in functie van je beschikbaarheid, interesses en competenties: - Je bent beschikbaar op zaterdag - Je bent beschikbaar op weekdagen - Transport boeit je en je geeft opleidingen aan vrachtwagenchauffeurs in het kader van de nascholing vakbekwaamheid - Je bent geïnteresseerd in het geven van rijvaardigheidstraining voor autobestuurders Als instructeur bij DrivOlution ben je in staat om met allerlei klanten uit bedrijven te werken, gaande van een directeur tot een arbeider. Je levert dankzij je kennis, ervaring en coachingsvaardigheden een kwaliteitsvolle opleiding. Kwaliteit en resultaten staan bij DrivOlution voorop, dit betekent dat een instructeur meer doet dan enkel opleidingen geven. Je bent dan ook bereid deze rol in het geheel op te nemen, ook als dit bijleren betekent.

Zoek naar antwoorden van ERA IMMO PALTON in sociale netwerken
Look for responds of ERA IMMO PALTON in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERA IMMO PALTON. Laat een reactie achter voor ERA IMMO PALTON. ERA IMMO PALTON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERA IMMO PALTON. Leave a respond for ERA IMMO PALTON. ERA IMMO PALTON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERA IMMO PALTON op de google maps. Adres en contacten ERA IMMO PALTON
Location of ERA IMMO PALTON on the google maps. Address and contacts of ERA IMMO PALTON

Andere gerelateerde bedrijven als come ERA IMMO PALTON ERA IMMO PALTON: FLDATA BASE MANAGEMENT NV | B.C. R.B. LA HESTRE | Plume Assurances | Bureau De Dessin Yves Pays | ISAAK DE HAAN

Other related companies as ERA IMMO PALTON: FLDATA BASE MANAGEMENT NV | B.C. R.B. LA HESTRE | Plume Assurances | Bureau De Dessin Yves Pays | ISAAK DE HAAN

ERA IMMO PALTON is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERA IMMO PALTON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07284729003. Het bedrijf ERA IMMO PALTON bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTEENWEG 278; 2390; MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 360,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences immobili猫res. Lijst met producten zijn Type de Biens Immobiliers: Maisons de Vacances. Services: Location, Vente..
De hoofdactiviteit van ERA IMMO PALTON is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERA IMMO PALTON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERA IMMO PALTON, openstaande posities, locatie van ERA IMMO PALTON op de kaart.

ERA IMMO PALTON is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERA IMMO PALTON, company assigned to the tax number BE07284729003. The company ERA IMMO PALTON is located at the address: ANTWERPSESTEENWEG 278; 2390; MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 360,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences immobili猫res. List of products are Type de Biens Immobiliers: Maisons de Vacances. Services: Location, Vente..
The main activity of ERA IMMO PALTON is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ERA IMMO PALTON is not available. You also can look at reviews of ERA IMMO PALTON, open positions, location of ERA IMMO PALTON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERA IMMO PALTON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERA IMMO PALTON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERA IMMO PALTON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERA IMMO PALTON, employees, financial statistics.