Bureau De Dessin Yves Pays

Contactgegevens Bureau De Dessin Yves Pays: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bureau De Dessin Yves Pays: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bureau De Dessin Yves Pays

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ernest Laurent 141; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud), België

Telefoon (phone): 02 385 38 31 (+32-02 385 38 31) 02 385 38 31 (+32-02 385 38 31)

Fax (fax): 02 387 31 82 (+32-02 387 31 82) 02 387 31 82 (+32-02 387 31 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bureau De Dessin Yves Pays: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bureau De Dessin Yves Pays"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bureau De Dessin Yves Pays"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bureau De Dessin Yves Pays, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bureau De Dessin Yves Pays. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bureau De Dessin Yves Pays, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bureau De Dessin Yves Pays. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bureau De Dessin Yves Pays
Products information Bureau De Dessin Yves Pays

BTW identificatienummer (tax): BE02910247802
Ondernemingsnummer: 7150695800
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 494,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Bureau De Dessin Yves Pays zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drawing offices

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bureau De Dessin Yves Pays
(Get full report from official database of BE for Bureau De Dessin Yves Pays)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bureau De Dessin Yves Pays
Addition kinds of activities for Bureau De Dessin Yves Pays

7261. Begrafenisdienst en crematoria | Funeral service and crematories
08119900. Houtkanalen, nec | Timber tracts, nec
23920604. Matrasblokken | Mattress pads
32110100. Transparant optisch glas, behalve lenzen | Transparent optical glass, except lenses
72190302. Zuigeling service | Infant wear service
73839905. Nieuws ticker service | News ticker service

Werken bij Bureau De Dessin Yves Pays: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bureau De Dessin Yves Pays: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bureau De Dessin Yves Pays. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bureau De Dessin Yves Pays. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lokeren dat instaat voor de productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda's,... .) zijn we op zoek naar een orderpicker. Wij zijn op zoek naar een orderpicker die kan meehelpen in het magazijn, bestellingen klaarzet voor de verschillende klanten, ... .

  • Lasser - Samensteller (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereidende werkzaamheden - samenstellen van eenmalige stukken of kleine series - lassen van zowel kleine als grotere onderdelen

  • Mechanicien - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in verkoop/herstel/onderhoud van autolaadkranen, is op zoek naar gedreven mechaniekers. Een greep uit je takenpakket: Je zal voornamelijk instaan voor het herstellen en het onderhoud van laadkranen op vrachtwagens Je zal instaan voor het oplossen van verschillende technische vraagstukken: hydraulisch, mechanisch, elektrisch, pneumatisch Draaiende onderdelen waar slijtage op is gekomen, vervangen Slangbreuken behandelen Slijpdelen vervangen

  • Confectiemedewerker met ervaring M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar ervaren confectiemedewerkers. 2 PLOEGEN Je staat in voor de controle van de doeken, je snijdt de doeken op maat om tot het ontwerp te komen. Je stikt de doeken samen met behulp van stikmachines.

  • Onderhoudstechnieker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit het hoofdkantoor te Wijnegem (Antwerpen) opereert onze klant wereldwijd als specialist in innovatieve industriële gebouwen.Voor het hoofdkantoor te Wijnegem zoeken wij momenteel naar een ONDERHOUDSTECHNICUS. • Als Onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud van het uitgebreide machinepark en het rollend materieel. • Je gaat op zoek naar de oorzaak van storingen (elektrisch en mechanisch), onder leiding van de hoofdtechnieker. • Je voert preventieve nazichten uit en je optimaliseert de onderhoudsschema's.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Hasselt) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Medewerker Marketing Projecten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: • het initiëren, administratief opvolgen, afwerken en evalueren van complexe marketing- en staalprojecten • het begeleiden van merchandisingprojecten en nieuwe productlanceringen • het ondersteunen van de ontwikkeling van POS materiaal. In deze functie zal je de link vormen tussen het salesteam en onze leveranciers.

  • Commercieel analyst voor de voedingssector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Roeselare zijn we op zoek naar een commercieel analyst: - Dit is voor het bedrijf een nieuw gecreëerde functie, gezien zij werken met private label producten - Je bouwt een grondige kennis van de markt op en doet hier analyse op - Je analyseert de klanten, producten en de trends - Je bent een belangrijke schakel tussen sales, productie, aankoop en R&D - Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie en waakt over het imago van de organisatie - Je neemt deel aan verschillende projecten en volgt de introductie van nieuwe klanten op Bedrijfsprofiel: Dit is een bedrijf actief in de voedingssector, dit in hoofdzaak voor private label producten. Het bedrijf is actief binnen een 60-tal landen en is hierin ook 1 van de sterke spelers.

  • PROJECTINGENIEUR MACHINEBOUW (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerpen naar het idee van de klant in onderling overleg en binnen het vooropgestelde budget. Je volgt het project op van begin tot einde. Je komt in aanraking met uiteenlopende sectoren, wat de job heel gevarieerd houdt.

  • Seksuoloog (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de therapiesessies en begeleiding van koppels. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • zelfstandig logopediste (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: WOLLANTS KINESITHERAPIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Wollants zoekt een logopedist(e) om het team te versterken. In onze groepspraktijk werken verschillende kinesisten en twee logopedisten. We zoeken nu een nieuw enthousiast teamlid, een zelfstandige logopedist(e) met affiniteit voor kinderen. Je zal instaan voor onderzoek en behandeling van personen met taal-, spraak en leerstoornissen. PROFIEL: - Diploma professionele bachelor of master in de logopedie - In het bezit van een RIZIV-nummer, ondernemingsnummer en erkenning FOD - Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste - Enthousiast, leergierig, communicatief, affiniteit voor kinderen

Zoek naar antwoorden van Bureau De Dessin Yves Pays in sociale netwerken
Look for responds of Bureau De Dessin Yves Pays in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bureau De Dessin Yves Pays. Laat een reactie achter voor Bureau De Dessin Yves Pays. Bureau De Dessin Yves Pays bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bureau De Dessin Yves Pays. Leave a respond for Bureau De Dessin Yves Pays. Bureau De Dessin Yves Pays on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bureau De Dessin Yves Pays op de google maps. Adres en contacten Bureau De Dessin Yves Pays
Location of Bureau De Dessin Yves Pays on the google maps. Address and contacts of Bureau De Dessin Yves Pays

Andere gerelateerde bedrijven als come Bureau De Dessin Yves Pays Bureau De Dessin Yves Pays: HERBO-CONFIS | J.C. ARLON | COMFORT INN | RALPH PACQUEU | ADARIO

Other related companies as Bureau De Dessin Yves Pays: HERBO-CONFIS | J.C. ARLON | COMFORT INN | RALPH PACQUEU | ADARIO

Bureau De Dessin Yves Pays is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bureau De Dessin Yves Pays, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02910247802. Het bedrijf Bureau De Dessin Yves Pays bevindt zich op het adres: Rue Ernest Laurent 141; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 494,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Drawing offices. Producten gemaakt in Bureau De Dessin Yves Pays zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bureau De Dessin Yves Pays is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bureau De Dessin Yves Pays is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bureau De Dessin Yves Pays, openstaande posities, locatie van Bureau De Dessin Yves Pays op de kaart.

Bureau De Dessin Yves Pays is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bureau De Dessin Yves Pays, company assigned to the tax number BE02910247802. The company Bureau De Dessin Yves Pays is located at the address: Rue Ernest Laurent 141; 1420; Braine l'Alleud (Braine-l'Alleud). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 494,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Drawing offices. Products created in Bureau De Dessin Yves Pays were not found.
The main activity of Bureau De Dessin Yves Pays is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bureau De Dessin Yves Pays is not available. You also can look at reviews of Bureau De Dessin Yves Pays, open positions, location of Bureau De Dessin Yves Pays on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bureau De Dessin Yves Pays, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bureau De Dessin Yves Pays, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bureau De Dessin Yves Pays, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bureau De Dessin Yves Pays, employees, financial statistics.