MICHAUX SECONDE BRASSERIE

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • MICHAUX SECONDE BRASSERIE
Private companiesMiscellaneous Retail • MICHAUX SECONDE BRASSERIE

Contactgegevens MICHAUX SECONDE BRASSERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHAUX SECONDE BRASSERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHAUX SECONDE BRASSERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Charbonnage; 7120; Estinnes (Estinnes-au-Val), België

Telefoon (phone): 065 87 92 10 (+32-065 87 92 10) 065 87 92 10 (+32-065 87 92 10)

Fax (fax): 065 87 92 19 (+32-065 87 92 19) 065 87 92 19 (+32-065 87 92 19)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHAUX SECONDE BRASSERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHAUX SECONDE BRASSERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHAUX SECONDE BRASSERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHAUX SECONDE BRASSERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHAUX SECONDE BRASSERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHAUX SECONDE BRASSERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHAUX SECONDE BRASSERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHAUX SECONDE BRASSERIE
Products information MICHAUX SECONDE BRASSERIE

BTW identificatienummer (tax): BE08890930175
Ondernemingsnummer: 4051177978
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Breweries

Product categorie (product category): Beer and ale - Dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHAUX SECONDE BRASSERIE
(Get full report from official database of BE for MICHAUX SECONDE BRASSERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHAUX SECONDE BRASSERIE
Addition kinds of activities for MICHAUX SECONDE BRASSERIE

2323. Kleding van mannen en jongens | Men's and boy's neckwear
3634. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
233700. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
509908. Coin-operated machines en mechanismen | Coin-operated machines and mechanisms
737899. Computer onderhoud en reparatie, nec | Computer maintenance and repair, nec
25410102. Display armaturen, hout | Display fixtures, wood
28759901. Compost | Compost
35590106. Naaimachines en bijlagen, industriële, nec | Sewing machines and attachments, industrial, nec
38290702. thermokoppels | Thermocouples
39990107. Massage machines, elektrische: kapper en schoonheidswinkels | Massage machines, electric: barber and beauty shops

Werken bij MICHAUX SECONDE BRASSERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHAUX SECONDE BRASSERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHAUX SECONDE BRASSERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHAUX SECONDE BRASSERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

  • Installateur sanitair & centrale verwarming (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert op verschillende werven de installatie van radiatoren, aansluiting van ketsl en het plaatsen van vloerverwarming uit. Zowel bij particulieren als in appartementsgebouwen. Je werkt over de hele regio van Oost-Vlaanderen. Je hebt voldoende kennis en ervaring om zelfstandig te werken.

  • Monteur met kennis Hydraulica (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Veurne zijn wij op zoek naar een monteur met goede kennis hydraulica (m/v) Je staat in voor het monteren en aansluiten van hydraulische, elektrische, pneumatische,.. componenten 

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • Poetshulp Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent in metaalfabriek SEPTEMBER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld in een metaalfabriek en je staat in voor de controle van uitgaande goederen. Het nauwkeurig opmeten hydraulische slangen en controle of deze voldoende geperst zijn.

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

  • Studenten m/v kelner ZAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CAFE PARTI

    Type: Studentenjob

    Jobstudenten gezocht om op te dienen; zowel tijdens het schooljaar als tijdens schoolvakanties Aantal uren en dagen bespreekbaar week en/of weekend

  • Deeltijdse bewakingsagent banksector (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

  • Relatiebeheerder verzekeringen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Ik heb jouw cv gezien op de site van Stepstone en vroeg mij af of u soms nog op zoek bent naar een nieuwe uitdaging ? Voor een verzekeringsmakelaar in Gent gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen ben ik nog op zoek naar een account advisor en een account manager . Onze klant is sinds 25 jaar een gevestigde waarde in de verzekeringswereld en in de top 10 van beste verzekeringsmakelaars van België. Ze werken met een team van 28 experten in hun vak. Wat zijn de taken? (account advisor)  U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden voor de u toegewezen ondernemingsklanten.  U verzorgt het polisbeheer voor deze klanten.  Voor de u toegewezen klanten bent u een bereikbaar aanspreekpunt voor alle courante wijzigingen in hun dossier.  U ondersteunt de Account manager in de commerciële relatie met de klant. Wat zijn de taken (account manager )  Actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen;  Uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk;  Adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten. Dit uiteraard met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers;  Correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • psychiater (jeugdspsychiater) Hasselt en/of Leopoldsburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Multidisciplinaire groepspraktijk DIATHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groepspraktijk DIATHE is op zoek naar een psychiater die zal instaan voor het diagnosticeren en de behandelen van kinderen en jongeren met psychiatrische problemen.

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Vorst (15u) met kans op uitbreiding. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren!

Zoek naar antwoorden van MICHAUX SECONDE BRASSERIE in sociale netwerken
Look for responds of MICHAUX SECONDE BRASSERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHAUX SECONDE BRASSERIE. Laat een reactie achter voor MICHAUX SECONDE BRASSERIE. MICHAUX SECONDE BRASSERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHAUX SECONDE BRASSERIE. Leave a respond for MICHAUX SECONDE BRASSERIE. MICHAUX SECONDE BRASSERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHAUX SECONDE BRASSERIE op de google maps. Adres en contacten MICHAUX SECONDE BRASSERIE
Location of MICHAUX SECONDE BRASSERIE on the google maps. Address and contacts of MICHAUX SECONDE BRASSERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHAUX SECONDE BRASSERIE MICHAUX SECONDE BRASSERIE: Sb-Construction | LUC VANDEPERRE | FOOT LOCKER | ELECTRO CENTRE HUY | ANTENNE INFORMATIONS

Other related companies as MICHAUX SECONDE BRASSERIE: Sb-Construction | LUC VANDEPERRE | FOOT LOCKER | ELECTRO CENTRE HUY | ANTENNE INFORMATIONS

MICHAUX SECONDE BRASSERIE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHAUX SECONDE BRASSERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08890930175. Het bedrijf MICHAUX SECONDE BRASSERIE bevindt zich op het adres: Avenue Charbonnage; 7120; Estinnes (Estinnes-au-Val). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 638,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beer and ale - Dealers. Lijst met producten zijn Breweries.
De hoofdactiviteit van MICHAUX SECONDE BRASSERIE is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHAUX SECONDE BRASSERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHAUX SECONDE BRASSERIE, openstaande posities, locatie van MICHAUX SECONDE BRASSERIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MICHAUX SECONDE BRASSERIE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHAUX SECONDE BRASSERIE, company assigned to the tax number BE08890930175. The company MICHAUX SECONDE BRASSERIE is located at the address: Avenue Charbonnage; 7120; Estinnes (Estinnes-au-Val). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 638,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beer and ale - Dealers. List of products are Breweries.
The main activity of MICHAUX SECONDE BRASSERIE is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHAUX SECONDE BRASSERIE is not available. You also can look at reviews of MICHAUX SECONDE BRASSERIE, open positions, location of MICHAUX SECONDE BRASSERIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHAUX SECONDE BRASSERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHAUX SECONDE BRASSERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHAUX SECONDE BRASSERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHAUX SECONDE BRASSERIE, employees, financial statistics.