FOOT LOCKER

Contactgegevens FOOT LOCKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOOT LOCKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOOT LOCKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREDABAAN 469; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36453897 (+32-36453897) 36453897 (+32-36453897)

Fax (fax): +32 (14) 281-16-35 +32 (14) 281-16-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOOT LOCKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOOT LOCKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOOT LOCKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOOT LOCKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOOT LOCKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOOT LOCKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOOT LOCKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOOT LOCKER
Products information FOOT LOCKER

BTW identificatienummer (tax): BE09216400146
Ondernemingsnummer: 6197082519
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 123,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FOOT LOCKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoenen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOOT LOCKER
(Get full report from official database of BE for FOOT LOCKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOOT LOCKER
Addition kinds of activities for FOOT LOCKER

316101. Kleding en kleding draagtassen | Clothing and apparel carrying cases
329207. Asbest tegels producten | Asbestos tile products
449399. Jachthavens, nec | Marinas, nec
37130214. Van lichamen | Van bodies
51990202. kalenders | Calendars
65120300. Woningoperatie, auditoria en theaters | Property operation, auditoriums and theaters

Werken bij FOOT LOCKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOOT LOCKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOOT LOCKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOOT LOCKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Salesmanager Vlaanderen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het marktaandeel in Vlaanderen. Vanuit een doorgedreven markt- en productkennis sta je in voor het adviseren omtrent en verkopen van onze hoogstaande producten en diensten. Je benadert prospecten op een professionele commerciële en klantgerichte manier. Je weet hen te verrassen kunt goed luisteren hebt lef en overtuigingskracht. Daarnaast ben je zeer commercieel ingesteld spontaan en ondernemend. Naast de verkoop werk je nauw samen met de projectmanagers voor het uitvoeren en opvolgen van de projecten. Tenslotte verwachten we eigen initiatieven voor de continue vernieuwing en optimalisatie van onze diensten dit vanuit de opgedane marktkennis en klantenverwachtingen.

  • Sterk planmatig talent transport (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een krak in planning en organisatie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je de perfecte kandidaat voor onze klant! Voor een transportbedrijf in regio groot Waregem zijn wij namelijk op zoek naar een dispatcher. Volgende taken behoren tot jouw uitvoerende taken: - opvolgen transportvoertuigen in binnen- en buitenland - inplannen voertuigen - nauw contact met klanten en chauffeurs onderhouden

  • Technicus Automatisering regio Ploegsteert (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een bachelordiploma (elektro)mechanica of elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring. U hebt kennis van het programmeren van PLC's en scada-systemen. U hebt interesse in vernieuwende technologieën. U hebt een probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidszin. Ervaring is een pluspunt.

  • Assistent Supermarktmanager (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een supermarkt waarbij klantcontact en vriendelijkheid hoog in het vaandel wordt gedragen! Takenpakket in een notendop: Dagelijkse leiding over de winkel Fungeren als voorbeeld met betrekking tot klantvriendelijkheid, cultuurwaarden van de winkel Je bent in staat tot sterke mondelinge communicatie Je staat dichtbij de medewerkers en dichtbij de klant. Je maakt daarbij actief contact. Je signaleert verbeterpunten. Je rapporteert aan de filiaalmanager Je plant je werk grondig in Je bent in staat om opbouwend aan te sturen op het personeel

  • Poetshulp Brakel 20u (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Productiearbeider - student inpak (maand december) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Diest zijn we op zoek naar een helpende hand in de koude bereiding bij het vullen van schaaltje met vlees.(burgers, stammetjes, enz.¿)

  • Student inbound regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een heel tof bedrijf aan Gent-Dampoort zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde studenten voor de inbound. Je helpt bestaande klanten met vragen over telefonie e.d., je helpt een beetje met de facturatie en probeer de klant tevreden te houden.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

  • Jong kaderlid Nationaal Controlecentrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1647823-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. De rode draad doorheen het starterstraject is het verbreden van je technische expertise. Dit traject biedt je de kans om verschillende disciplines binnen Elia te ontdekken, zoals: de structuur van het Elia-net, internationale verbindingen, de mechanismen voor transportcapaciteit voor de markt en de ons omringende landen; de planning en coördinatie van binnen- en buitenlandse netonbeschikbaarheden. het bewaken en bijsturen van het Belgisch hoogspanningsnet; het maken van netveiligheidsberekeningen en kortetermijnplanning; je werkt mee aan interne projecten en opdrachten binnen het Nationaal Controlecentrum (technisch, integratie van hernieuwbare energiebronnen, bevoorradingszekerheid, proces-gerelateerd, IT-gerelateerd, enz…).   Het starterstraject, waarbij - tijdens een korte periode - shiftwerk mogelijk is, loopt in principe over een periode van twee jaar. Afhankelijk van personeelsbewegingen binnen onder andere het Nationaal Controlecentrum kan dit echter nog bijgestuurd worden. Om de 6 maanden is er een evaluatiemoment voorzien. Daarbij worden je doelstellingen en taken van de voorbije periode besproken en de doelstellingen en taken voor de toekomst bepaald. Na dit intensief begeleidingstraject (samengesteld uit opleidingen, missies en projecten gelinkt aan de exploitatie van hoogspanningsnetten en de internationale marktwerking) kan je ondermeer ingeschakeld worden in één van de volgende functies: Planningsingenieur bij Elia. Expertenfunctie binnen het NCC. Close to Realtime Engineer Systeemingenieur bij Coreso. Je hebt een Masterdiploma Burgerlijk of Industrieel Ingenieur. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Je kan zelfstandig werken en bent in staat om creatieve oplossingen te vinden. Je bent analytisch ingesteld en kan goed plannen en organiseren. Je bent stressbestendig. Je kan assertief communiceren, ook met collega’s uit andere landen.

  • Commercieel intern bediende - Credit advisor (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: FSD GROUP

    Type: Vaste Job

    Commercieel intern bediende - Credit advisor Geldlenen.be - FSD group, wij zijn tussenpersoon in persoonlijke leningen en verzekering. We zijn actief in België en Luxemburg. Onze partners zijn Elantis (Belfius), Record bank, Alpha Credit (BNPParibas), Afi-Esca, NN, .... Wij zijn op zoek naar een commercieel adviseur Taken: Het behandelen van nieuwe kredietaanvragen. Een vertrouwensrelatie opbouwen met de klanten. Het analyseren en indienen van dossiers. Het beheren en opvolgen van de lopende dossiers. Het beheren van de inkomende en uitgaande telefoongesprekken. Het behouden van onze goede professionele relatie met de banken. Profiel: U hebt een commerciële instelling om een dossier te analyseren. U hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel U bent stressbestendig U bent flexibel en houdt van uitdagingen. U bent Nederlandstalig en hebt kennis van het Frans. Ervaring in het behandelen van kredieten bij een bankinstelling of bij een kredietmakelaar is een troef

  • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van FOOT LOCKER in sociale netwerken
Look for responds of FOOT LOCKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOOT LOCKER. Laat een reactie achter voor FOOT LOCKER. FOOT LOCKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOOT LOCKER. Leave a respond for FOOT LOCKER. FOOT LOCKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOOT LOCKER op de google maps. Adres en contacten FOOT LOCKER
Location of FOOT LOCKER on the google maps. Address and contacts of FOOT LOCKER

Andere gerelateerde bedrijven als come FOOT LOCKER FOOT LOCKER: FLGARAGE JUMA NV | MARC STOUMONT | ARMAND PARIJS | ALBERT RESIMONT | tradepoint.be asbl-vzw

Other related companies as FOOT LOCKER: FLGARAGE JUMA NV | MARC STOUMONT | ARMAND PARIJS | ALBERT RESIMONT | tradepoint.be asbl-vzw

FOOT LOCKER is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOOT LOCKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09216400146. Het bedrijf FOOT LOCKER bevindt zich op het adres: BREDABAAN 469; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 123,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Schoenen. Producten gemaakt in FOOT LOCKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FOOT LOCKER is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOOT LOCKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOOT LOCKER, openstaande posities, locatie van FOOT LOCKER op de kaart.

FOOT LOCKER is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOOT LOCKER, company assigned to the tax number BE09216400146. The company FOOT LOCKER is located at the address: BREDABAAN 469; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 123,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Schoenen. Products created in FOOT LOCKER were not found.
The main activity of FOOT LOCKER is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FOOT LOCKER is not available. You also can look at reviews of FOOT LOCKER, open positions, location of FOOT LOCKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOOT LOCKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOOT LOCKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOOT LOCKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOOT LOCKER, employees, financial statistics.