BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.
Private companiesNondepository Credit Institutions • BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.

Contactgegevens BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU LAC 38; 1000; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26470035 (+32-26470035) 26470035 (+32-26470035)

Fax (fax): +32 (53) 514-25-77 +32 (53) 514-25-77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.
Products information BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.

BTW identificatienummer (tax): BE03351623535
Ondernemingsnummer: 9893707275
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Type de Biens Immobiliers: R茅sidences de Luxe, Appartements, Penthouses, Villas, Maisons. Services: Location, Habitations Particuli猫res.

Product categorie (product category): Agences immobili猫res

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.
(Get full report from official database of BE for BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.
Addition kinds of activities for BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.

5078. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
07520201. Boarding services, paarden: race en non-racing | Boarding services, horses: racing and non-racing
30110303. Uitputtende, continue lengtes: rubber, met metaalkern | Tiring, continuous lengths: rubber, with metal core
36990601. Apparaatkoorden, voor huishoudelijke elektrische apparatuur | Appliance cords, for household electrical equipment
39490902. Netten: badmintom, volleybal, tennis, enz. | Nets: badmintom, volleyball, tennis, etc.
78120102. Educatieve film productie | Educational motion picture production
83220801. Alcoholisme counseling, nabehandeling | Alcoholism counseling, nontreatment
96210400. Regeling, administratie van vervoer, niveau van overheid | Regulation, administration of transportation, level of government

Werken bij BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.. Looking for open vacancies in other companies

  • SCHRIJNWERKER M/V (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma die gespecialiseerd is in standenbouw, zijn wij opzoek naar een gedreven schrijnwerker. Je zal zowel intern als op verplaatsing werken

  • IT-Verkoper M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel gelegen in regio Wemmel zijn we momenteel op zoek naar een IT-Verkoper. Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze crew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

  • Kwaliteitscontroleur 2 ploegen m/v (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf te Passendale zoeken wij een kwaliteitscontroleur m/v om in 2 ploegen te werken je bent mede verantwoordelijk voor het kwaliteitssysteem in verpakking en productie toezicht HACCP-systeem : controle en verificatie van de kritische controle punten toezicht non-conformiteiten in het verpakkings- en productieproces controle diepvriesproducten, verpakte eindproducten en groenten tijdens productieproces

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

  • Productiearbeider student | Zaterdag (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Meer zijn wij opzoek naar een student die +/- 2 zaterdagen in de maand wil werken als productiearbeider in een metaalverwerkend bedrijf. Je zal metaalprofielen inpakken Machines bijvullen ...

  • Web Ontwikkelaar .NET (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Intellifin NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een enthousiast persoon met een passie voor het ontwikkelen van web applicaties? Dan is deze uitdaging voor jou! Intellifin, een jonge onderneming uit Hasselt, zoekt zijn team te versterken met een talent volle ontwikkelaar met kennis van .NET. 

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER goede kennis Engels (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit : Opmaken van op maat offertes Ingeven en aanmaken van de klantendossiers Administratieve ondersteuning Contacten met de diverse interne departementen Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gereputeerde speler in zijn expertisedomein en typeren zich door aangename werkomgeving, goede work life balance en ruime ontwikkelings - en opleidingskansen. Ze kijken uit naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER met oog voor detail en goede praktische kennis van het Engels. 

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Reps: Wordt gevonden door onze websites! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Geen angst, wij bijten niet. Integendeel! Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt, professioneel overkomt en scoort op het wereldwijde web! Dat is ons motto! We bieden mooie websites aan tegen zéér scherpe prijzen. Geen verborgen addertjes of langdurige contracten maar heldere afspraken, een professionele website en geen valse beloftes. Kan jij jezelf hierin vinden en kan je ons product aan de man brengen? Dan ben jij misschien dé persoon die we zoeken! Neem een kijkje op www.fairpriceconsulting.be/jobs en kom met ons in contact!

  • begeleider kinderopvang (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OKO & ZO

    Type: Werfreserve

    - De buitenschoolse kinderopvang van vzw OKO&ZO biedt opvang aan in de gemeente Zele. - Je staat in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar. kind - Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Dit gebeurt in een niet-schoolse sfeer. - Je hebt aandacht voor veiligheid, verzorging en hygiëne. - Je informeert de ouders over het verloop van de dag. pvoeder opvoedster - Je werkt samen in een team. kinderbegeleider kinderbegeleidster - Je werkt met grotendeels onderbroken uren: tijdens schooldagen is de opvang open tussen 6u30 en 8u15 en na schooltijd tot 18u.30, ook op woensdagnamiddag. Op schoolvrije dagen en tijdens de vakantieperiodes is de opvang geopend tussen 6u30 en 18u30. Tijdens schooluren is er tijd voor teamvergadering, voorbereidingen en onderhoud van de lokaties.

  • Flexijob Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS. in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.. Laat een reactie achter voor BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.. BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.. Leave a respond for BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.. BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS. op de google maps. Adres en contacten BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.
Location of BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS. on the google maps. Address and contacts of BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS. BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.: GABRIEL EVERAERT | CARDI | GURNE Y (DO) | Saint-Germain (Boutique) | CARLSON WAGONLIT TRAVEL

Other related companies as BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS.: GABRIEL EVERAERT | CARDI | GURNE Y (DO) | Saint-Germain (Boutique) | CARLSON WAGONLIT TRAVEL

BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03351623535. Het bedrijf BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS. bevindt zich op het adres: RUE DU LAC 38; 1000; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 717,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences immobili猫res. Lijst met producten zijn Type de Biens Immobiliers: R茅sidences de Luxe, Appartements, Penthouses, Villas, Maisons. Services: Location, Habitations Particuli猫res..
De hoofdactiviteit van BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS. is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS., openstaande posities, locatie van BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS. is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS., company assigned to the tax number BE03351623535. The company BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS. is located at the address: RUE DU LAC 38; 1000; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 717,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences immobili猫res. List of products are Type de Biens Immobiliers: R茅sidences de Luxe, Appartements, Penthouses, Villas, Maisons. Services: Location, Habitations Particuli猫res..
The main activity of BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS. is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS. is not available. You also can look at reviews of BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS., open positions, location of BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU CONTINENTAL INVESTMENTS., employees, financial statistics.