CARLSON WAGONLIT TRAVEL

Contactgegevens CARLSON WAGONLIT TRAVEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARLSON WAGONLIT TRAVEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARLSON WAGONLIT TRAVEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE ROUSSEAU B?TIMENT 38; 6001; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71446384 (+32-71446384) 71446384 (+32-71446384)

Fax (fax): +32 (82) 926-66-69 +32 (82) 926-66-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARLSON WAGONLIT TRAVEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARLSON WAGONLIT TRAVEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARLSON WAGONLIT TRAVEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARLSON WAGONLIT TRAVEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARLSON WAGONLIT TRAVEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARLSON WAGONLIT TRAVEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARLSON WAGONLIT TRAVEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARLSON WAGONLIT TRAVEL
Products information CARLSON WAGONLIT TRAVEL

BTW identificatienummer (tax): BE06703277587
Ondernemingsnummer: 5918579101
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 713,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Services: Agences de Voyages G茅n茅rales.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARLSON WAGONLIT TRAVEL
(Get full report from official database of BE for CARLSON WAGONLIT TRAVEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARLSON WAGONLIT TRAVEL
Addition kinds of activities for CARLSON WAGONLIT TRAVEL

283604. Cultuur media | Culture media
514699. Vis en zeevruchten, nec | Fish and seafoods, nec
573101. antennes | Antennas
02520000. Kip eieren | Chicken eggs
32649903. Isolatoren, elektrisch: porselein | Insulators, electrical: porcelain
39520105. Inkt, tekening: zwart en gekleurd | Ink, drawing: black and colored
73539901. Kranen en luchtinstallaties, verhuur of leasing | Cranes and aerial lift equipment, rental or leasing

Werken bij CARLSON WAGONLIT TRAVEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARLSON WAGONLIT TRAVEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARLSON WAGONLIT TRAVEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARLSON WAGONLIT TRAVEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de montagetafel: je staat in voor aflassen volgens plan en het monteren van onderdelen. Het in kaliber samenstellen en aflassen van onderdelen.

  • Lasser (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Lasser (halfautomaat + TIGlasser) voor het lassen van de constructies

  • Customer Service Medewerker regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Customer Service Medewerker (m/v) tot midden januari 2019. Dit is voor een internationaal bedrijf in de regio van Roeselare. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Service Medewerker in de regio Roeselare zijn: je noteert bestellingen; je volgt orders op; je adviseert klanten en begeleidt ze telefonisch bij hun bestelling; je handelt allerhande verdere communicatie rond het order af; je hebt ook contacten met de leveranciers; je organiseert transporten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • JOBSTUDENT BAR IN DANSCAFE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent barmedewerker krijg heel wat leuke taken toegewezen: ? Bestellingen opnemen en klaar maken ? Bier tappen ? Bedien je de klanten vriendelijk ? Frigo's aanvullen en de bar net houden

  • STUDENT COMMERCIEEL BEDIENDE (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een echt verkooptalent en weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen? Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten en wil jij graag werken bij een jonge en snelgroeiende scale-up? Dan hebben wij de geschikte studentenjob voor jou! Wij ondersteunen Antwerpse ondernemingen bij hun B2C sales afdeling. We zijn op zoek naar iemand met enige commerciële ervaring die niet bang is om het gesprek aan te gaan met onbekenden. Iemand die niet op zijn/haar mondje is gevallen en er een kick van krijgt om het maximale uit zichzelf te halen. Hoe vaak werk ik? Dit is het mooie aan deze functie als part time – commercieel medewerker: Flexibiliteit kent geen tijd! Oké, bijna geen tijd. De werkdagen binnen dit bedrijf zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal twee dagen. Meer werken kan uiteraard!

  • Student verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als student is een extra centje altijd handig. Helemaal mooi meegenomen is het als je dankzij je studentenjob ook nog eens nuttige praktijkervaring kan opdoen. Doorheen de week, tijdens het weekend of in de vakantieperiodes: jij geeft aan wanneer je kan werken en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

  • GEZOCHT: EEN BEESTIG GOEDE CRAFT FRONT-END DEVELOPER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DAS MEDIA

    Type: Vaste Job

    DAS Media zoekt een webdeveloper, zo eentje van vlees en bloed, warm van hart en tegelijk scherp en vernuft. Eentje die wel weg weet met onze digitale data. Eentje die niet meteen naar de espressomachine rent als het woord ‘Java’ valt, maar het natuurlijk niet erg vindt dat we hem op tijd en stond heerlijke koffie serveren. Hij mag ook een zij zijn, dat spreekt vanzelf. En van spreken gesproken: hij of zij drukt zich vloeiend uit in HTML, CSS3/SASS en Javascript. Tegelijk weet hij of zij, digitaal vaktermen ook op mensenmaat uit te leggen aan technisch minder onderlegde interne en externe gesprekspartners. Over DAS Media DAS Media is een full service online marketing agency. Met ons team van enthousiaste professionals proberen we elke dag opnieuw het verschil te maken voor klanten als o.a. Luxauto, Vanomobil, Stas, Marie Méro, Orona Comfortlift, Group Ghistelinck, ... Hoe? Door het bepalen van digitale marketing strategieën, zorgen we ervoor dat onze klanten topposities in Google bekomen en vooral meer leads binnen krijgen. DAS Media heeft zich in deze digitale tijden niet toevallig gespecialiseerd in online marketing en investeert voortdurend in knowhow en versterking. Daarom zijn we nu ook op zoek naar een front-end developer die van aanpakken weet.

  • Kwaliteitsverantwoordelijke (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een korte introductie zal je enerzijds instaan voor de administratieve follow-up (procedures, wetgeving, klantencommunicatie) en anderzijds voor de praktische aansturing op de werkvloer (instructies, opleiding, kwaliteitscontrole). Daarnaast zal je instaan voor de begeleiding van audits door de overheid en de klanten. Tevens fungeer je als woordvoerder voor het bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de familiale directie.

  • Tekenaar machinebouw/solidworks (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het tekenen met het programma Solid Works 3d van offerte tot eindproduct. U doet de opvolging van de lopende projecten in de werkplaats. U plaatst bestellingen en volgt deze ook op. U staat in voor het tekenen van transportbanden, kettingtransporten, doseermachines, ...

  • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: EUTRACO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

  • Professeur de langue indépendant - FRANCAIS (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Petite entreprise familiale, EcoleDeLangues.be organise des cours de langues en entreprise, dans ses locaux et en partenariat avec d'autres organismes de formation. *******Tâches: Les professeurs sont chargés d'enseigner leur langue maternelle à différents publics (chercheurs d'emploi, expats, etc.) - donner goût à la langue - créer la curiosité d'en apprendre plus - adapter le cours aux objectifs des apprenants

  • bakker voor weekend (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SINT-ELOOI

    Type: Flexijob

    Je bent een ervaren bakker die 1 of 2 dagen per week zelfstandig wil werken, dan zoeken wij Bakkerij Vanherck te Deurne jou.

Zoek naar antwoorden van CARLSON WAGONLIT TRAVEL in sociale netwerken
Look for responds of CARLSON WAGONLIT TRAVEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARLSON WAGONLIT TRAVEL. Laat een reactie achter voor CARLSON WAGONLIT TRAVEL. CARLSON WAGONLIT TRAVEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARLSON WAGONLIT TRAVEL. Leave a respond for CARLSON WAGONLIT TRAVEL. CARLSON WAGONLIT TRAVEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARLSON WAGONLIT TRAVEL op de google maps. Adres en contacten CARLSON WAGONLIT TRAVEL
Location of CARLSON WAGONLIT TRAVEL on the google maps. Address and contacts of CARLSON WAGONLIT TRAVEL

Andere gerelateerde bedrijven als come CARLSON WAGONLIT TRAVEL CARLSON WAGONLIT TRAVEL: A. & A. KUNST INTEGRATIE | AALVIS | Casaer P | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | STYLDECOR

Other related companies as CARLSON WAGONLIT TRAVEL: A. & A. KUNST INTEGRATIE | AALVIS | Casaer P | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | STYLDECOR

CARLSON WAGONLIT TRAVEL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARLSON WAGONLIT TRAVEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06703277587. Het bedrijf CARLSON WAGONLIT TRAVEL bevindt zich op het adres: AVENUE ROUSSEAU B?TIMENT 38; 6001; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 713,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
De hoofdactiviteit van CARLSON WAGONLIT TRAVEL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARLSON WAGONLIT TRAVEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARLSON WAGONLIT TRAVEL, openstaande posities, locatie van CARLSON WAGONLIT TRAVEL op de kaart.

CARLSON WAGONLIT TRAVEL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARLSON WAGONLIT TRAVEL, company assigned to the tax number BE06703277587. The company CARLSON WAGONLIT TRAVEL is located at the address: AVENUE ROUSSEAU B?TIMENT 38; 6001; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 713,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Agences de Voyages G茅n茅rales..
The main activity of CARLSON WAGONLIT TRAVEL is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CARLSON WAGONLIT TRAVEL is not available. You also can look at reviews of CARLSON WAGONLIT TRAVEL, open positions, location of CARLSON WAGONLIT TRAVEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARLSON WAGONLIT TRAVEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARLSON WAGONLIT TRAVEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARLSON WAGONLIT TRAVEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARLSON WAGONLIT TRAVEL, employees, financial statistics.