INTER-HORO NV

Contactgegevens INTER-HORO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTER-HORO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTER-HORO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lauwbergstraat 230 8930 Menen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-41-31-16 32-56-41-31-16

Fax (fax): 32-56-41-99-03 32-56-41-99-03

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTER-HORO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTER-HORO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTER-HORO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTER-HORO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTER-HORO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTER-HORO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTER-HORO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTER-HORO NV
Products information INTER-HORO NV

BTW identificatienummer (tax): BE09326263427
Ondernemingsnummer: 2668273925
Hoofdstad (capital): 820,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 189,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in INTER-HORO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Masonry and bricklaying - works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTER-HORO NV
(Get full report from official database of BE for INTER-HORO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTER-HORO NV
Addition kinds of activities for INTER-HORO NV

349902. Metalen huishoudelijke artikelen | Metal household articles
355904. Raffinaderij, chemische verwerking en dergelijke machines | Refinery, chemical processing, and similar machinery
753201. Binnenlandse reparatiediensten | Interior repair services
22620205. Preshrinking: synthetische vezel- en zijdenweefsels | Preshrinking: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
23890102. voetjes | Footlets
35999914. Pompgouverneurs, voor gasmachines | Pump governors, for gas machines
52610000. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
97219900. Internationale zaken, nv | International affairs, nec

Werken bij INTER-HORO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTER-HORO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTER-HORO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTER-HORO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • plukker (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp Wortegem-Petegem 15u (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend! Als huishoudhulp ondersteun je éénzelfde gezin in de huishoudelijke taken. Dagelijks huishoudelijk werk, voorbereiden van de maaltijden, boodschappen en strijken dinsdag, woensdag, vrijdag UREN BESPREEKBAAR

  • Jobstudent Hema Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Gent centrum is op zoek naar dynamische studenten die regelmatig beschikbaar zijn tijdens de week.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • Student 17+ (M/V) - weekendwerk tearoom (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Opdienen Afwas

  • KLINISCH PSYCHOLOOG - EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (VOLWASSENEN) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Psycholoog Bosmans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van eerstelijnspsychologen te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega. Als eerstelijnspsycholoog werk je generalistisch en kortdurend met verschillende problematieken. We richten ons op (jong) volwassenen en ouderen met lichte tot matige psychische klachten.

  • C++ Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENT-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taken Je takenpakket bestaat uit: -Vertrekkende vanuit Functionele Analyses, het uitwerken van technische analyses, ontwerp voorstellen, Het programmeren, technisch testen en documenteren van nieuwe en/of herwerkte functionaliteit -Het bijwerken van interne documentatie en kennis delen binnen het team -Het analyseren en oplossen van fouten (om het goed functioneren van bestaande toepassingen te garanderen) -Je staat mee in voor het onderhoud van de bestaande programma’s (geschreven in C++…) -Je zorgt voor de effectieve communicatie met verschillende partners in het ontwikkelingsproces (ICT-units, gebruikers, coördinator, projectleider, functionele en technische collega's). -Je verzorgt mee de gebruikersondersteuning van de ontwikkelde programma’s -Na de oplevering van de nieuwe of herwerkte functionaliteiten sta je ook mee in voor de nazorg ervan -Je zoekt samen met je collega’s uit hoe we het bestaande applicatie-landschap (legacy & nieuwe applicaties) kunnen laten evolueren

  • Kelner restaurant/brasserie flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ODT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een kelners voor ons restaurant/brasserie. Je zal zowel in de zaal als in de bar werken. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken zaal : tafels klaar zetten, opdienen eten, afruimen.

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

Zoek naar antwoorden van INTER-HORO NV in sociale netwerken
Look for responds of INTER-HORO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTER-HORO NV. Laat een reactie achter voor INTER-HORO NV. INTER-HORO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTER-HORO NV. Leave a respond for INTER-HORO NV. INTER-HORO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTER-HORO NV op de google maps. Adres en contacten INTER-HORO NV
Location of INTER-HORO NV on the google maps. Address and contacts of INTER-HORO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come INTER-HORO NV INTER-HORO NV: FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR | VSI NV | Delhaise A | MAISON VID?O SON | STEFAAN MACAUTER

Other related companies as INTER-HORO NV: FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR | VSI NV | Delhaise A | MAISON VID?O SON | STEFAAN MACAUTER

INTER-HORO NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTER-HORO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09326263427. Het bedrijf INTER-HORO NV bevindt zich op het adres: Lauwbergstraat 230 8930 Menen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 820,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 189,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Masonry and bricklaying - works. Producten gemaakt in INTER-HORO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INTER-HORO NV is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTER-HORO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTER-HORO NV, openstaande posities, locatie van INTER-HORO NV op de kaart.

INTER-HORO NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTER-HORO NV, company assigned to the tax number BE09326263427. The company INTER-HORO NV is located at the address: Lauwbergstraat 230 8930 Menen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 820,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 189,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Masonry and bricklaying - works. Products created in INTER-HORO NV were not found.
The main activity of INTER-HORO NV is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of INTER-HORO NV is not available. You also can look at reviews of INTER-HORO NV, open positions, location of INTER-HORO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTER-HORO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTER-HORO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTER-HORO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTER-HORO NV, employees, financial statistics.