FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR

Contactgegevens FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IJZERLAAN 4; 1040; ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 27358190 (+32-27358190) 27358190 (+32-27358190)

Fax (fax): +32 (19) 561-95-64 +32 (19) 561-95-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR
Products information FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR

BTW identificatienummer (tax): BE04251129150
Ondernemingsnummer: 8001586914
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 808,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR
(Get full report from official database of BE for FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR
Addition kinds of activities for FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR

2121. sigaren | Cigars
24990301. Ladder jacks, hout | Ladder jacks, wood
32599903. Muurbehandeling, klei | Wall coping, clay
34299910. Parachute hardware | Parachute hardware
34299911. Piano hardware | Piano hardware
35450316. Boren (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Drills (machine tool accessories)
37140212. Transmissie, motorvoertuig | Transmissions, motor vehicle
94410404. Administratie van sociale en mannelijke programma's, lokale overheid | Administration of social and manpower programs, local government

Werken bij FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinaanlegger M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in de tuinbouw zijn wij op zoek naar een ervaren tuinaanlegger. Je zal instaan voor het onderhouden, snoeien , planten en verticuteren van de tuinen. Daarnaast ben jij de specialist in het aanleggen van vijvers, zwembaden en terrassen.

  • chauffeur CE ADR internationaal (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je rijdt met een tankwagen waar een ADR attest voor noodzakelijk is. > voornamelijk zal je rijden met chemische en gevaarlijke stoffen. > Deze functie betreft een internationale functie. U zal dus uitslapen van maandag tot vrijdag en eventueel komt u pas de zaterdagochtend terug.

  • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Langdorp – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANGDORP)

    Regio: LANGDORP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Medewerker schoonmaak (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: VANDEPITTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij particulieren zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken (vb: poetsen, stof afnemen, bereikbare ramen reinigen, ...). De klanten zijn bij jou in de regio gesitueerd.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lemberge (LEMBERGE)

    Regio: LEMBERGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Truiden, 8 uur per week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Sint-Truiden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Audit senior (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: Als audit senior ziet je werkweek er telkens anders uit, afhankelijk van de klant waar je ter plaatse auditwerkzaamheden uitvoert. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren in regio Antwerpen. In samenwerking met je collega's doorloop je het hele auditproces van de jaarrekening van A tot Z. Variatie in jouw takenpakket is dan ook verzekerd! Denk aan: Het uitvoeren van risicoanalyses en het opstellen van controleprogramma’s Het ter plaatse uitvoeren van controleprogramma’s ter nazicht van de jaarrekening van de klant Het schrijven van een bijhorend concluderend verslag Het assisteren bij wettelijke, eenmalige commissarisopdrachten, zoals een inbreng in natura of quasi-inbreng Het assisteren bij de opmaak van geconsolideerde staten, IFRS consolidaties, periodieke financiële rapportage, … Of je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) nu staat te dampen in een ultramoderne productiehal, een gekoelde magazijnomgeving of in je vertrouwde VGD-kantoor, je zal sowieso omringd worden door toffe collega’s die jou door en door steunen. Let's talk about you: Een teamplayer in hart en nieren die zich graag verdiept in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelsingenieur, Handelswetenschappen)? Niet aan je proefstuk toe met een eerste ervaring als auditor? Een doener mét gezond verstand en analytisch inzicht? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek in het bruisende Antwerpen Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IBR-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • zelfstandige kinesist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Trainer Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • VERTEGENWOORDIGER OP ZELFSTANDIGE BASIS (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: ELIF

    Type: Zelfstandige activiteit

    ELIF BVBA is opzoek naar commercieel talent die op zelfstandige basis en hiermee een mooie commissie opbouwt. Je bent reeds een zelfstandig vertegenwoordiger B2B met bewezen resultaten en je wenst er nog een leuk en commercieel product bij. Je maakt deel uit van een jong bedrijf die gepassioneerd is door de bouwmarkten en retail sector. Als zelfstandig vertegenwoordiger bouw je je eigen klantenportfolio op in functie van een langetermijnrelatie. Tot jouw taken behoren het telefonisch benaderen en bezoeken van prospecten met onze producten alsook het succesvol afsluiten van de verkoop. We bestoken je graag met alle nodige info over onze product. Soort dienstverband: Freelance

Zoek naar antwoorden van FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR in sociale netwerken
Look for responds of FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR. Laat een reactie achter voor FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR. FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR. Leave a respond for FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR. FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR op de google maps. Adres en contacten FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR
Location of FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR on the google maps. Address and contacts of FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR: LE TRIDENT | JOHNNY DESREUMAUX | Abby's | M GEORGES VLEMINCK | BRANDWEERKAZERNE

Other related companies as FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR: LE TRIDENT | JOHNNY DESREUMAUX | Abby's | M GEORGES VLEMINCK | BRANDWEERKAZERNE

FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04251129150. Het bedrijf FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR bevindt zich op het adres: IJZERLAAN 4; 1040; ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 808,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR, openstaande posities, locatie van FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR op de kaart.

FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR, company assigned to the tax number BE04251129150. The company FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR is located at the address: IJZERLAAN 4; 1040; ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 808,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhouders. Products created in FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR were not found.
The main activity of FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR is not available. You also can look at reviews of FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR, open positions, location of FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANاOIS CLEENEWERCK DE CRAYENCOUR, employees, financial statistics.