RANDSTAD

Contactgegevens RANDSTAD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RANDSTAD: address, phone, fax, email, website, opening hours

RANDSTAD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PONT, 28; 4500; HUY, België

Telefoon (phone): 85253790 (+32-85253790) 85253790 (+32-85253790)

Fax (fax): +32 (59) 165-73-63 +32 (59) 165-73-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RANDSTAD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RANDSTAD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RANDSTAD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RANDSTAD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RANDSTAD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RANDSTAD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RANDSTAD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RANDSTAD
Products information RANDSTAD

BTW identificatienummer (tax): BE04232727050
Ondernemingsnummer: 6072662353
Hoofdstad (capital): 743,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in RANDSTAD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agences d?interim and personnel temporaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RANDSTAD
(Get full report from official database of BE for RANDSTAD)

Aanvulling soorten activiteiten voor RANDSTAD
Addition kinds of activities for RANDSTAD

283402. Drugs die op het centrale zenuwstelsel en zintuiglijke organen optreden | Drugs acting on the central nervous system & sense organs
07230107. Houtdrogende diensten | Hay drying services
14999901. Agate mijnbouw | Agate mining
30890213. Picknickpotten, kunststoffen | Picnic jugs, plastics
50789901. Condenserende eenheden, koeling | Condensing units, refrigeration

Werken bij RANDSTAD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RANDSTAD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RANDSTAD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RANDSTAD. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Foodtruck (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als foodtruck medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor volgende taken: - Klanten bedienen - Broodjes maken - Hamburgers bakken - Afrekenen van bestellingen - Schoonmaak van de foodtruck Je werkt voltijds, ook op zaterdag en zondag en je bent op dinsdag thuis.

  • HULP ELEKTRICIEN (M/V) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Interpreten van elektrische schema's. Plaatsen van kabelgoten, trekken van kabels en aansluitingen. Installatie, onderhoud en depannage van verschillende industriële installaties. Respecteren van veiligheidsvoorschriften. Het volgen van het AREI.

  • Calculator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

  • Onco-Coach 19u (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onco-coach of verpleegkundige, gespecialiseerd in de oncologie, sta je ten dienste van alle patiënten met een oncologische aandoening. Samen met de behandelend arts, het verpleegkundig team en andere zorgverleners zorg jij voor de persoonlijke opvang en de ondersteuning van de patiënt en zijn naasten. Je begeleidt, coördineert en bewaakt je patiënt gedurende het hele zorgtraject op het daghospitaal en staat mee in voor de activiteiten van het dagelijks leven. Je bespreekt de evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinaire team en vermeld de verpleegkundige verstrekkingen in de administratieve dossiers. Daarnaast zorg je ervoor dat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materiaal behandeld wordt.

  • Schilder (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Lummen is op zoek naar een schilder.

  • Toonbankverkoper (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tewerkstelling bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van technische oplossingen op het vlak van verlichting, HVAC, datanetwerken,... Je wordt tewerkgesteld in het filiaal in Wilrijk. De functie bestaat uit toonbankverkoop. Je krijgt een divers takenpakket: - Je komt dagelijks rechtstreeks in contact met klanten en dit voor zowel commerciële als technische productinformatie: via de toonbank, via telefoon of via e-mail. - Je peilt naar de behoeften van de klant en reikt de klant een praktijkgerichte oplossing aan. - Je geeft technisch advies. - Je bewaakt de lokale voorraad van goederen en je garandeert een correcte opvolging. - Je detecteert nieuwe opportuniteiten in de markt ter bevordering van de prospectie door de vertegenwoordiger.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

  • Kinderoppas (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A. SCHOOFS

    Type: Studentenjob

    In het gezin zal je instaan voor volgende taken: opvang van een jongen van 10 jaar (vb: brengen en afhalen aan school, hobby's begeleiden, ...). Bent u op zoek naar een bijverdienste? Aarzel dan niet en solliciteer.

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • Boekhouder / Dossierbeheerder : Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    New day, new you Heb je al een eerste ervaring in een boekhoudkantoor achter de rug? Ben je op zoek naar een unieke opportuniteit die ervoor zal zorgen dat jij de volgende de volgende stap in je carrière zal zetten? Dan is deze job iets voor jou! Le Grand and Associates is een financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Taks, Audit en Legal profielen. Voor onze klant gaan wij op zoek naar een dossierbeheerder die afhankelijk van zijn ervaring de boekhouding van A tot Z kan beheren. Naargelang je eigen ambitie krijg je op termijn verschillende mogelijkheden om door te groeien wegens de verdere expansie van dit kantoor. Zie hier jouw uitgebreid takenpakket als boekhouder / dossierbeheerder / accountant: Uitvoeren of controleren van de boekhouding van jouw eigen klanten Voorbereiden of controleren van fiscale aangiften (BTW, Venn.B, PB) Voorbereiden of controleren van de afsluitingen Rapporteren (maandelijkse en/of kwartaal) Voorbereiden of controleren van de jaarrekeningen

  • Productiemedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant in Alken gespecialiseerd in het vervaardigen van voornamelijk rubberen producten voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar productiemedewerkers. In de mengafdeling worden de grondstoffen gemengd en voorgevormd tot blokken. In het begin zal je het merendeel van je tijd spenderen aan het afnemen van de blokken van de band. Er wordt een interne opleiding voorzien om alles goed onder de knie te krijgen. Je bent een harde werker, flexibel ingesteld en gemotiveerd. Je bent bereid om in een 2-ploegensysteem te werken of in een vaste nachtpost. Je krijgt een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremies. Ben jij onze ideale kandidaat? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 011/22.99.85 of stuur je persoonlijke CV naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van RANDSTAD in sociale netwerken
Look for responds of RANDSTAD in social networks

Lees alle opmerkingen voor RANDSTAD. Laat een reactie achter voor RANDSTAD. RANDSTAD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RANDSTAD. Leave a respond for RANDSTAD. RANDSTAD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RANDSTAD op de google maps. Adres en contacten RANDSTAD
Location of RANDSTAD on the google maps. Address and contacts of RANDSTAD

Andere gerelateerde bedrijven als come RANDSTAD RANDSTAD: KOEN DE CABOOTER | W. COENE | Comoba NV | FRITUUR DE PASSAGE | ABADIAM

Other related companies as RANDSTAD: KOEN DE CABOOTER | W. COENE | Comoba NV | FRITUUR DE PASSAGE | ABADIAM

RANDSTAD is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RANDSTAD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04232727050. Het bedrijf RANDSTAD bevindt zich op het adres: RUE DU PONT, 28; 4500; HUY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 743,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 398,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences d?interim and personnel temporaire. Producten gemaakt in RANDSTAD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RANDSTAD is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RANDSTAD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RANDSTAD, openstaande posities, locatie van RANDSTAD op de kaart.

RANDSTAD is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is RANDSTAD, company assigned to the tax number BE04232727050. The company RANDSTAD is located at the address: RUE DU PONT, 28; 4500; HUY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 743,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 398,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences d?interim and personnel temporaire. Products created in RANDSTAD were not found.
The main activity of RANDSTAD is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RANDSTAD is not available. You also can look at reviews of RANDSTAD, open positions, location of RANDSTAD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RANDSTAD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RANDSTAD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RANDSTAD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RANDSTAD, employees, financial statistics.