Comoba NV

Contactgegevens Comoba NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Comoba NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Comoba NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aalbroekstraat 3 9890 Semmerzake, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Comoba NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Comoba NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Comoba NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Comoba NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Comoba NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Comoba NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Comoba NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Comoba NV
Products information Comoba NV

BTW identificatienummer (tax): BE07885131835
Ondernemingsnummer: 8637420654
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 405,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Knitwear,knitted clothes

Product categorie (product category): Knitted Caps

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Comoba NV
(Get full report from official database of BE for Comoba NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Comoba NV
Addition kinds of activities for Comoba NV

282102. Thermoplastische materialen | Thermoplastic materials
344204. Metalen deuren | Metal doors
514908. Gedroogd of ingeblikt voedsel | Dried or canned foods
01810202. Bloemen, gekweekt in veldkwekerijen | Flowers, grown in field nurseries
33530100. Aluminium plaat en strip | Aluminum sheet and strip
35310709. Steengoeders, draagbaar | Stone pulverizers, portable
35890000. Service industrie machines, nec | Service industry machinery, nec
49250000. Gasproductie en / of distributie | Gas production and/or distribution
79990800. Kaart- en speldiensten | Card and game services
87110202. Machinebouw | Mechanical engineering

Werken bij Comoba NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Comoba NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Comoba NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Comoba NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhoudkundig medewerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Wetteren zoekt VIO een medewerker boekhouding. Het gaat om een tijdelijke functie binnen een internationale organisatie. Je ziet er op toe dat alle boekhoudtransacties goed verricht zijn Je verzorgt de boekhouding voor de payroll  Je verricht de maandelijkse boekingen  Je ondersteunt bij de maandelijkse repportering  Je volgt facturen op van de maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, taksaangifte, enz.  Je boekt en controleert bij de maandafsluiting de facturen voor de verschillende Belgische vestigingen; Je werkt mee aan de intercompany-afstemmingen; Je werkt samen de controllers, externe auditors, diverse afdelingen, enz. Kan deze functie jou aanspreken? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag spoedig een seintje terug verwachten! 

  • BEDIENDE INTERNAL SALES (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio, dat instaat voor productie van dak- en wandprofielen zijn wij op zoek naar een bediende Internal Sales. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het onthaal en de bediening van klanten. - Je verstrekt de nodige technische informatie over producten. - Je maakt offertes op basis van de vraag van de klant.

  • Tijdelijke all-round magazijnier (dag) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je voor het picken van de goederen. Je ontvangt de binnenkomende goederen en doet de input hiervan in de computer.Naast deze taken help je ook af en toe als machinebedienaar.

  • Tijdelijke winkelmedewerk(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant zijn wij dringend op zoek naar een tijdelijke winkelmedewerker. Opstart zo snel mogelijk, vermoedelijk tot eind oktober 2018.

  • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • Technicus (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert onderhouds-, reparatie en / of diagnoseopdrachten uit. Je houdt alle werkzaamheden correct bij op het werkorder. Je informeert de magazijnmedewerkers over de wisselstukken en accessoires die besteld moeten worden om je opdrachten uit te voeren.

  • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • Huishoudhulp regio Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Wespelaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

    Regio: PERK

    Bedrijf: ELECTRO 80

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

  • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ALPHA CREDIT

    Type: Vaste Job

    De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

  • Hulpkapster (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: VANHEE GERDA

    Type: Flexijob

    haar wassen, kleuring aanbrengen,permanent neutraliseren,brushing en watergolf uitvoeren...wij bieden U een gezellige ,huiselijke werkomgeving

Zoek naar antwoorden van Comoba NV in sociale netwerken
Look for responds of Comoba NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Comoba NV. Laat een reactie achter voor Comoba NV. Comoba NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Comoba NV. Leave a respond for Comoba NV. Comoba NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Comoba NV op de google maps. Adres en contacten Comoba NV
Location of Comoba NV on the google maps. Address and contacts of Comoba NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Comoba NV Comoba NV: COIFFURE NICO | LUC KISSEN | Inter-Knop | MAURICE LEONARD | L. VERMEULEN

Other related companies as Comoba NV: COIFFURE NICO | LUC KISSEN | Inter-Knop | MAURICE LEONARD | L. VERMEULEN

Comoba NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Comoba NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07885131835. Het bedrijf Comoba NV bevindt zich op het adres: Aalbroekstraat 3 9890 Semmerzake. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 405,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Knitted Caps. Lijst met producten zijn Knitwear,knitted clothes.
De hoofdactiviteit van Comoba NV is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Comoba NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Comoba NV, openstaande posities, locatie van Comoba NV op de kaart.

Comoba NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Comoba NV, company assigned to the tax number BE07885131835. The company Comoba NV is located at the address: Aalbroekstraat 3 9890 Semmerzake. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 405,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Knitted Caps. List of products are Knitwear,knitted clothes.
The main activity of Comoba NV is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Comoba NV is not available. You also can look at reviews of Comoba NV, open positions, location of Comoba NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Comoba NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Comoba NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Comoba NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Comoba NV, employees, financial statistics.