ACTIEF INTERIM

Particuliere bedrijvencommunicatie • ACTIEF INTERIM
Private companiesCommunications • ACTIEF INTERIM

Contactgegevens ACTIEF INTERIM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTIEF INTERIM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTIEF INTERIM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 10; 1730; ASSE (GRAND), België

Telefoon (phone): 24620880 (+32-24620880) 24620880 (+32-24620880)

Fax (fax): +32 (10) 196-15-76 +32 (10) 196-15-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTIEF INTERIM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTIEF INTERIM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTIEF INTERIM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTIEF INTERIM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTIEF INTERIM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTIEF INTERIM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTIEF INTERIM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTIEF INTERIM
Products information ACTIEF INTERIM

BTW identificatienummer (tax): BE04143188476
Ondernemingsnummer: 1388641357
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 701,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in ACTIEF INTERIM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agences d?interim and personnel temporaire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTIEF INTERIM
(Get full report from official database of BE for ACTIEF INTERIM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTIEF INTERIM
Addition kinds of activities for ACTIEF INTERIM

20990705. Salades, vers of gekoeld | Salads, fresh or refrigerated
22620204. Mildew proofing: synthetische vezels en zijden breedgeweven stoffen | Mildew proofing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
24990505. Tegels, kurk | Tiles, cork
34299904. Handboeien en beenijzers | Handcuffs and leg irons
34299909. Orgel hardware | Organ hardware
39499915. Trampolines en apparatuur | Trampolines and equipment
50440100. Rekenmachines | Calculating machines
94410100. Inkomen onderhoudsprogramma's | Income maintenance programs

Werken bij ACTIEF INTERIM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTIEF INTERIM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTIEF INTERIM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTIEF INTERIM. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde verpleegkundigen ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een brede interesse wat ziekenhuisdiensten betreft? Voel jij je als een vis in het water in een ziekenhuissetting en wil je graag je steentje bijdragen aan een optimale werking ervan? Ben je gemotiveerd en weet je van aanpakken? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! We hebben verschillende mogelijkheden in de aanbieding, van tijdelijke contracten tot vaste indienstnames of een bijverdienste op basis van jouw beschikbare dagen. Aarzel zeker niet om ons te contacteren op het nummer 03 201 14 95 of per mail [email protected]

  • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

  • Strijkster (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijkt u graag alle plooien glad dan is dit de ideale job voor u. U staat in voor het inventariseren, strijken en plooien van de particulier kledij van onze klanten. U heeft zin voor initiatief en gaat zeer zindelijk te werk.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • POETSHULP Regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME HEVERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student afwas / zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Studentenjob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: TAC

    Type: Vaste Job

    Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gespecialiseerd in Accountancy, Tax of Audi? U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • Ervaren winkelmanager regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Tevreden klanten en tevreden medewerkers? Als ervaren winkelmanager begrijp je de wisselwerking tussen beiden en zorg je er dankzij je coördinatie- en organisatietalent voor dat je Colruyt-filiaal op rolletjes loopt. Voor je uit de startblokken schiet, bieden we je een grondige opleiding aan. Als ervaren winkelmanager heb je al een eerste ervaring als leidinggevende achter de rug. Eerst brengen we je talenten en competenties in kaart. Op basis daarvan stellen we een opleidingstraject op waarmee we aan de slag gaan. Na je opleiding word je winkelmanager en krijg je de leiding over een Colruyt-filiaal met 35 tot 60 medewerkers. Van rayonverantwoordelijken en bediende verkopers tot eerste verkopers: ze verwachten allemaal dat je hen helpt en motiveert om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als winkelmanager neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je filiaal kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

Zoek naar antwoorden van ACTIEF INTERIM in sociale netwerken
Look for responds of ACTIEF INTERIM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTIEF INTERIM. Laat een reactie achter voor ACTIEF INTERIM. ACTIEF INTERIM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTIEF INTERIM. Leave a respond for ACTIEF INTERIM. ACTIEF INTERIM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTIEF INTERIM op de google maps. Adres en contacten ACTIEF INTERIM
Location of ACTIEF INTERIM on the google maps. Address and contacts of ACTIEF INTERIM

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTIEF INTERIM ACTIEF INTERIM: FOTOATEL. VANDERHOYDONKS | Drukkerij K & C B.V.B.A. | LOOTENS ERIK | UVO | Deco Partners

Other related companies as ACTIEF INTERIM: FOTOATEL. VANDERHOYDONKS | Drukkerij K & C B.V.B.A. | LOOTENS ERIK | UVO | Deco Partners

ACTIEF INTERIM is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACTIEF INTERIM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04143188476. Het bedrijf ACTIEF INTERIM bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 10; 1730; ASSE (GRAND). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 701,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences d?interim and personnel temporaire. Producten gemaakt in ACTIEF INTERIM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACTIEF INTERIM is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTIEF INTERIM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTIEF INTERIM, openstaande posities, locatie van ACTIEF INTERIM op de kaart.

ACTIEF INTERIM is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACTIEF INTERIM, company assigned to the tax number BE04143188476. The company ACTIEF INTERIM is located at the address: NIEUWSTRAAT 10; 1730; ASSE (GRAND). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 701,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences d?interim and personnel temporaire. Products created in ACTIEF INTERIM were not found.
The main activity of ACTIEF INTERIM is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTIEF INTERIM is not available. You also can look at reviews of ACTIEF INTERIM, open positions, location of ACTIEF INTERIM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTIEF INTERIM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTIEF INTERIM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTIEF INTERIM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTIEF INTERIM, employees, financial statistics.