Drukkerij K & C B.V.B.A.

Particuliere bedrijvencommunicatie • Drukkerij K & C B.V.B.A.
Private companiesCommunications • Drukkerij K & C B.V.B.A.

Contactgegevens Drukkerij K & C B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Drukkerij K & C B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Drukkerij K & C B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wetstraat 67 2060 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Drukkerij K & C B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Drukkerij K & C B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Drukkerij K & C B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Drukkerij K & C B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Drukkerij K & C B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Drukkerij K & C B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Drukkerij K & C B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Drukkerij K & C B.V.B.A.
Products information Drukkerij K & C B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07809051513
Ondernemingsnummer: 4961120605
Hoofdstad (capital): 340,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 421,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Offset printing services

Product categorie (product category): Offset Printing Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Drukkerij K & C B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Drukkerij K & C B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Drukkerij K & C B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Drukkerij K & C B.V.B.A.

209199. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten, nec | Canned and cured fish and seafoods, nec
299299. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
393105. Percussie instrumenten en onderdelen | Percussion instruments and parts
35999915. Zandraadsels (handzeef- of screeningsapparaat) | Sand riddles (hand sifting or screening apparatus)
52610301. Kerstbomen (natuurlijk) | Christmas trees (natural)
59991600. Kunst, fotolijsten en decoraties | Art, picture frames, and decorations
60999905. Fiduciaire agentschappen anders dan onroerend goed of vertrouwen | Fiduciary agencies other than real estate or trust
73891308. Patentmakelaars | Patent brokers

Werken bij Drukkerij K & C B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Drukkerij K & C B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Drukkerij K & C B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Drukkerij K & C B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Menginstallatie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functie: • Opvolging van de geplande batchen • Kwaliteitscontrole grondsto"en en afgewerkt product. • Verzekeren van de kwaliteit en de conformiteit van de producten • Technische controle menginstallatie • Voorraadbeheer • Zorgen voor just in time aanlevering van de grondsto"en • Samenwerken met andere afdelingen zoals productie • Ten allen tijde respecteren van de ‘standard operating procedures’ (SOP) Taken: • Uitvoering van de meng-planning • Opstart en toezicht op de menginstallatie • Labotesten voor kwaliteitscontrole en vrijgave grondsto"en en afgewerkt product • Opstellen vrijgaverapport per geproduceerde batch • Detecteert en informeert over de afwijkingen (grondsto"en, afgewerkt product) • Dagelijkse checklijst van paraatheid van het machinepark • Lossen grondsto"en • Laden afgewerkt product • Stockopvolging met SAP (ontvangt, overboeking, stockcorrecties, afmelding mengopdrachten...) • Zorgt voor orde en netheid op de werkvloer

  • Monteur (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van (licht) montagewerk

  • magazijnbediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - administratieve afhandeling vracht Expeditors - controle van de vracht - labelen in het magazijn - ...

  • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

  • Medewerker montage - monteur (m/v) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topfirma te Kuurne gespecialiseerd in de productie van een elektronisch product gaan wij op zoek naar een gemotiveerde monteur.

  • showroommedewerker / -medewerkster (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De showroommedewerker / -medewerkster is een ambassadeur van het bedrijf die contacten met de installateur onderhoudt. In deze functie staat u in voor het realiseren van de doelstellingen op het vlak van verlichting binnen het filiaal en de verkoopregio. Taken en verantwoordelijkheden: - U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. - U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. - U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. - U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. - U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. - U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een magazijnier Je staat in voor het klaarzetten van de bouwmaterialen Je staat in het voor het algemeen transport Je bedient ook de CNC-freesmachine en de paneelzaag

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio GAVERE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

    Regio: SPRIMONT

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

  • METSER (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING K&V

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde metselaar. Wij zijn gespecialiseerd in algemene nieuwbouw van residentiële woningen alsook renovatiewerken. Onze werven liggen voornamelijk in eigen regio. Je werkt in team van 2 personen maar je kan ook zelfstandig werken.

Zoek naar antwoorden van Drukkerij K & C B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Drukkerij K & C B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Drukkerij K & C B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Drukkerij K & C B.V.B.A.. Drukkerij K & C B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Drukkerij K & C B.V.B.A.. Leave a respond for Drukkerij K & C B.V.B.A.. Drukkerij K & C B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Drukkerij K & C B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Drukkerij K & C B.V.B.A.
Location of Drukkerij K & C B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Drukkerij K & C B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Drukkerij K & C B.V.B.A. Drukkerij K & C B.V.B.A.: Siebens-Vrancx | Van Goidsenhoven | RIK PIERLOOT | Maasvallei | ADMIN. DIRECTE BELAST.

Other related companies as Drukkerij K & C B.V.B.A.: Siebens-Vrancx | Van Goidsenhoven | RIK PIERLOOT | Maasvallei | ADMIN. DIRECTE BELAST.

Drukkerij K & C B.V.B.A. is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Drukkerij K & C B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07809051513. Het bedrijf Drukkerij K & C B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Wetstraat 67 2060 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 340,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 421,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Offset Printing Services. Lijst met producten zijn Offset printing services.
De hoofdactiviteit van Drukkerij K & C B.V.B.A. is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Drukkerij K & C B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Drukkerij K & C B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Drukkerij K & C B.V.B.A. op de kaart.

Drukkerij K & C B.V.B.A. is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Drukkerij K & C B.V.B.A., company assigned to the tax number BE07809051513. The company Drukkerij K & C B.V.B.A. is located at the address: Wetstraat 67 2060 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 340,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 421,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Offset Printing Services. List of products are Offset printing services.
The main activity of Drukkerij K & C B.V.B.A. is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Drukkerij K & C B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Drukkerij K & C B.V.B.A., open positions, location of Drukkerij K & C B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Drukkerij K & C B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Drukkerij K & C B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Drukkerij K & C B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Drukkerij K & C B.V.B.A., employees, financial statistics.