VTB-VAB

Contactgegevens VTB-VAB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VTB-VAB: address, phone, fax, email, website, opening hours

VTB-VAB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREIDELSTRAAT 8; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59708361 (+32-59708361) 59708361 (+32-59708361)

Fax (fax): +32 (69) 541-91-45 +32 (69) 541-91-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VTB-VAB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VTB-VAB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VTB-VAB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VTB-VAB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VTB-VAB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VTB-VAB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VTB-VAB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VTB-VAB
Products information VTB-VAB

BTW identificatienummer (tax): BE04420318603
Ondernemingsnummer: 6527221679
Hoofdstad (capital): 256,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services: Croisi猫res.

Product categorie (product category): Agences de voyages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VTB-VAB
(Get full report from official database of BE for VTB-VAB)

Aanvulling soorten activiteiten voor VTB-VAB
Addition kinds of activities for VTB-VAB

284401. Haarpreparaten, inclusief shampoos | Hair preparations, including shampoos
28190910. Loodverbindingen of zouten, anorganisch, niet gebruikt in pigmenten | Lead compounds or salts, inorganic, not used in pigments
32550400. Vuuroven en accessoires, klei | Firing oven and accessories, clay
32719913. Plintblokken, prefab terrazzo | Plinth blocks, precast terrazzo
34960108. Matten en mat | Mats and matting
37280403. Avondautomaten, vliegtuigen | Chaff dispensers, aircraft
57199900. Diverse huishoudelijke winkels, nec | Miscellaneous homefurnishings stores, nec
75330000. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels | Auto exhaust system repair shops
93110100. belasting | Taxation

Werken bij VTB-VAB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VTB-VAB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VTB-VAB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VTB-VAB. Looking for open vacancies in other companies

  • Horecamedewerker 30h (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hoofdtaak is het beheren van de bar, opnemen, bedienen afrekenen en afruimen van de bestellingen. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen.Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. Ook bediening achter de bar zal tot jouw takenpakket behoren. Als proactieve medewerker ben je attent voor de noden van de bezoeker en handel je klachten op een respectvolle en effectieve manier af. Je zal als allround horecamedewerker worden ingezet met een variërend takenpakket. De horecamanager ondersteunt je in al je taken.

  • Finance Controller (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

  • Productiearbeider - Orderpicker - Logistiek - Colruyt Group (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen, potjes op de machine zetten, het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen, maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…), maken van salades (krabsla, vleessla,…), verpakken, etiketteren,… maken hier allemaal deel van uit. Als magazijnier in onze distributie centra ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de goederen die onze winkels bevoorraden. Met oog voor veiligheid en kwaliteit draag je samen met je collega’s bij tot een vlot verloop van de logistieke ketting. Vanuit deze functie kan je doorgroeien naar een job met meer verantwoordelijkheid, zoals heftruckchauffeur, lader en losser van opleggers, verantwoordelijke expeditieplein en verantwoordelijke kaai.

  • Technisch medewerker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit de montage en demontage van matrijzen van onze spuitgietmachines. Om bij elke montage een optimale werking van onze matrijzen te kunnen garanderen, zorg je voor nazicht en onderhoud van deze matrijzen. Bij afwijkingen of defecten onderneem je onmiddellijk actie en kleine herstellingen voer je zelf uit waar mogelijk. Je bewaakt continu onze productielijnen en zorgt voor goed afgeregelde machines om zo het productierendement te optimaliseren en de medewerkers in de productie tevreden te stellen.

  • Orderpicker - metaalsector (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat aan de slag in het magazijn van het bedrijf. orderpicken van stukken. Aangezien het over metaalindustrie gaat kunnen het wel zwaardere stukken zijn. de nodige stukken op pallet leggen en zorgen dat deze correct staan voor verzending. Ambitie? top! net wat zij nodig hebben, op termijn doorgroei naar volwaardige medewerker verzending = ook heftruckopleiding, PC ? ... DAGUREN juli tot april: 45 uren-week. april tot juni: 4/5de werken = compensatie van zomer.

  • lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Menen, gaan wij op zoek naar een volautomaat LASSER. Dit voor een voltijdse betrekking.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Young Talent voor HSEQ-project Haven van Antwerpen - 2 à 3 dagen/week (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zoeken we een Young Talents voor een HSEQ-project rond veiligheid. Onze klant is momenteel bezig met een project waarbij ze alle bestaande procedures, checklists, etc. binnen één van de busines units aan het updaten, vereenvoudigen zijn (lean) en standaardiseren zijn over de verschillende magazijnen. Ter ondersteuning zoeken we een Young Talents die ervaring/inzicht wilt krijgen in de verschillende logistieke en operationele processen. Je zal de bestaande procedures moeten verifiëren met de huidige werkwijzen, lean maken en zoeken naar een standaard over de verschillende locaties heen. Het zal dus een combinatie zijn van op de vloer gaan verifiëren, met de mensen verifiëren en de procedure effectief uitwerken

  • Student promo Marche-En-Famenne (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Pour notre client Panama, nous recherchons des étudiants qui peuvent effectuer des missions de promotion à Marche-en-Famenne tout au long de l'année. Pour différentes marques.

  • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Totaalpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

  • Vroedvrouw (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een vroedvrouw. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder verschillende met specialisatie richting kinderen/baby's, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!
 Meer informatie over onze praktijk vind je op onze site: www.groepspraktijktille.be

Zoek naar antwoorden van VTB-VAB in sociale netwerken
Look for responds of VTB-VAB in social networks

Lees alle opmerkingen voor VTB-VAB. Laat een reactie achter voor VTB-VAB. VTB-VAB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VTB-VAB. Leave a respond for VTB-VAB. VTB-VAB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VTB-VAB op de google maps. Adres en contacten VTB-VAB
Location of VTB-VAB on the google maps. Address and contacts of VTB-VAB

Andere gerelateerde bedrijven als come VTB-VAB VTB-VAB: Sofidienst BVBA | CORDONNERIE VIRGILE | Disco Bar Ivan's all-time music | BVLGARI-GILSON | ROBERT SCHRIJVERS

Other related companies as VTB-VAB: Sofidienst BVBA | CORDONNERIE VIRGILE | Disco Bar Ivan's all-time music | BVLGARI-GILSON | ROBERT SCHRIJVERS

VTB-VAB is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VTB-VAB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04420318603. Het bedrijf VTB-VAB bevindt zich op het adres: BREIDELSTRAAT 8; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 256,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agences de voyages. Lijst met producten zijn Services: Croisi猫res..
De hoofdactiviteit van VTB-VAB is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VTB-VAB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VTB-VAB, openstaande posities, locatie van VTB-VAB op de kaart.

VTB-VAB is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is VTB-VAB, company assigned to the tax number BE04420318603. The company VTB-VAB is located at the address: BREIDELSTRAAT 8; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 256,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agences de voyages. List of products are Services: Croisi猫res..
The main activity of VTB-VAB is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VTB-VAB is not available. You also can look at reviews of VTB-VAB, open positions, location of VTB-VAB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VTB-VAB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VTB-VAB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VTB-VAB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VTB-VAB, employees, financial statistics.